| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Proč se děti bojí školy?

 Příspěvky 110 z 62 [Dalších 52 >>]
Ewwaa
4.1.2019 22:00:14
Jasně, ona škola je spíš o tom, jaká se vytvoří vztahy. Na škole kam chodí moje mladší děti se neznámkuje a nikdo nezná kdo je nejlepší a nejhorší, i když je jasné, komu jde něco lépe a komu jde něco hůře. Ale hodně je to na atmosféře a na tom, jak dospělí pomohou celý systém vztahů zvrátit.
Věra,2děti
  • 
7.1.2015 13:28:29
To stejné prožíváme se synem nyní i my, stejně jak píšete, starší dcera prochází školou bez problémů, syn má bohužel paní učitelku, se kterou není možné situaci řešit. Není ani prvním dítětem, které se s tímto problémem potýká. Dnes vedl manžel syna přímo do školy, protože řešil křivé obvinění paní učitelky, že syn měl doma sešit po dobu nemoci, který však zůstal ve škole, a tak nemohl vypracovat do sešitu zadané úkoly. Zároveň ale hned po prázdninách jeden den zůstal doma právě proto, že se málem ráno až pozvracel. A paní učitelka na to zdůvodnění, že nebyl ve škole, ironicky na jeho adresu přímo přede všema dětma pronesla - a nebylo ti špatně náhodou ze mě že ne - co jí na to má to 8i leté dítě říct. Nevím si rady, syna je mi líto, představa, že ho tahám po PPP mi příjemná není, zatím jsme s tímto stavem obeznámili pediatričku. Nerada bych ale, aby se ze syna stal takový uzlíček nervů, že ho ze školy budeme muset vzít pryč. Je jinak šikovný, snaživý, doma veselý a v pohodě.
  • 
5.5.2013 22:08:53
Souhlasím. Tak, teď ať se ozvou ti zhrzení učitelé a udělají s tím něco. I já se hlavně setkávám s učiteli co si léčí své komplexy!!!Vztahy ve třídě rozhodně neřeší. Ať se nevymlouvaní na to, že je jejich práce těžká. Ani já ji nenám jednoduchou a snažím se ....
Líza
4.5.2013 20:52:11
Myss, jedeš si pořád dokola jedno. Blbé děti doma nemám, přesto mají úplně jinou zkušenost než vy. Možná jste měli smůlu. Když tě tak ale čtu, běží mi hlavou, že kdo je a priori nastaven ukřivděně a nepřátelsky, tak sám křivdy a nepřátelství přitahuje... no hodně štěstí...
4.5.2013 10:21:04
víš Lízo,asi se ti to nečte nejlíp,když možná tvé dítě není geniální.Ale to moje taky není.Blbečky já myslím ty,kteří dělají peklo těm normálním-slušně se chovajícím.A co jsou slušně se chovající?No,jsou to děti,které druhým neškodí,nedělají naschvály,nevysmívají se a jsou fér.Ale sama víš,že i mezi dospělými abys pohledala.Nebo tam u vás je to jinak?
4.5.2013 10:15:01
Dano a to jsou studenti-snad ne na gymnáziích?Doufám,že syn uteče příští rok ze základky (5tř.) na gympl,páč tam kvůli chování dětí jen přežívá.Myslela jsem,že na gymplu už je to s dětmi lepší,že většina těch darebáků zůstává na ZŠ a pak jde do učení.Aspoň my jsme to na gymplu měli v pohodě.Jenže,to byla opravdu jiná doba.Velmi obdivuji učitele,že tohle jsou ochotni snášet.Já bych je tam všechny srovnala a...asi bych ze školy letěla,páč by si rodiče přišli stěžovat,že jejich frackovi nějaká učitelka ubalila jen tak,pro nic za nic.A co to jsou za rodiče,kteří si tohle myslí????Copak ty svoje děti vůbec,ale vůbec neznají??
Líza
4.5.2013 10:07:40
Myss, no jasně, děti jsou zlé, blbečků je víc, celá společnost je taková, všechny školy jsou makové.
Možná by stálo za to přestat generalizovat.
4.5.2013 10:01:54
Úplně přesně.Blbečků je víc,vytvoří skupinu a šikanují ty jednotlivce-normální slušné děti.Drtí je za to,že něco umějí.Celá společnost je taková.
4.5.2013 9:53:43
ano,souhlasím.Není to ani o tom,jak mu to ve škole jde,ale že se mu posmívají,že je tam nepřátelské prostředí a zlé,doslova zlé děti.To je to,co je na pováženou,to je to,proč děti chodí do školy nerady.
4.5.2013 9:51:07
už je na druhé,je to stejné.Příští rok půjde na gympl-ne kvůli ambicím,ale snad aspoň tam se budou něco učit.
 Příspěvky 110 z 62 [Dalších 52 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.