| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Hlavní vyučovací nástroj je motivace

 Příspěvky 110 z 20 [Dalších 10 >>]
Milada.
26.4.2012 20:10:24
Málo komentářů je zde proto, neboť článek vyšel v době, kdy nebylo nic jasné a děti se stále ještě učily.. Ted je duben a moje díte se díky kvalitni Petrově přípravě dostalo na dve gymnázia, cili na obe skoly, na které chtělo.

I me starší díte prošlo Petrovou přípravou a bylo připravené tak, ze při jedne přihlášce na SS se umistilo při ohromném převisu na prvním míste :) ze 143 děti. Druhé díte bylo letos na stejné skole, v ještě větším převisu (dve přihlášky) AŽ druhé :-D

Petře, znova děkuji. Dceru strašně mrzí, ze už žádná další sobota Na Zatlance nebude a ze už nebude žádná neděle u mailu a počítání Váší soutěže Matematiky XXL.
13.2.2012 8:27:46
Když koukám na psaný text, skoro bych s tebou souhlasila, ale zkus si to přečíst nahlas~;)
A když už sem tedy píšu, taky se přidám k mlčící (patrně údivem nad tím, že takoví úžasní učitelé skutečně existují) většině.
Momentálně mám trauma už ze školkové docházky svých dětí, narazili jsme na poněkud průměrné učitelky (z hlediska přístupu k dětem - ve školce sice s dětmi ledacos dělají, ale zdá se mi, že nemají k dětem moc citový vztah) a kluci do školky nechodí s žádným velkým nadšením, malý spíš s odporem. Zatím chodí spolu do třídy, tak to celkem jde (po 2 letech docházky tam díky tomu aspoň starší začal chodit docela rád), dokonce tam začali nedávno i spát po obědě, ale příští rok tam má chodit mrňous sám (starší půjde do školy) a mám z toho docela obavy~7~. Na soukromou školku bohužel nemáme. Ale mrknu se raději po nějaké školkové diskusi~;)
12.2.2012 12:58:17
To je bohužel pravda. Zažila jsem to i v bance. Spokojený klient v klidu odešel a poho - nikde se o tom nešířil. Zato nespokojený klient (většinou ne kvůli chybě na straně banky, ale dost často proto, že se chtěl například přijít pohádat nebo ohřát - to si nevymýšlím, to jsou mé zkušenosti), tak dokázali udělat takové tóčo, že si nás svolával i ředitel... Spokojenost se neřeší, ale nespokojenost se rozmázne, aniž by se kolikrát zjišťovalo, zda je stížnost oprávněná. Kolegyni, která se mnou nastupovala ve stejný den nařkla jedna klientka JINÉ BANKY, že se mé kolegyně bojí, protože by mohla zjistit stav na jejím účtu v té JINÉ BANCE. Ačkoli to náš počítačový systém vůbec neumožňoval, kolegyni nakonec vyhodili. A skutečně pouze kvůli tomuto nesmyslnému výroku. Pro kolegyni to bylo nakonec dobře, protože začala pracovat v jedné švýcarské firmě, kde si jí vážili a kde měla veškeré myslitelné i nemyslitelné výhody.
štěpánkaa
11.2.2012 16:18:05
ono je to s tou motivací hrozně ošidné. Zkoušky nanečisto samozřejmě přitahují žáíky již předem motivované, kteří se chtějí dostat na gymnázium (nebo jinou SŠ) a tudíž mají jejich učitelé v t+ěchto kursech jaksi "hotovo", pokud jde o motivaci.~d~
Nicméně Petr Husatr má můj velký obdiv, absolvovala jsem se svými dětmi jeho zkoušky nanečisto a bylo to fakt super~R^~R^~R^, úplně něco jiného nježli Scio testy.
10.2.2012 13:55:56
to si nejsem jistá, zda málo komentářů autora potěší ...

taky by mě netěšilo, kdyby mi všichni jen vytýkali, co dělám špatně a když se mi něco zadaří a odvedu dobrou práci, nechali by to bez komentáře ...

asi jsem naivní a do dnešní kritické tvrdé doby se nehodím ...
Nina
9.2.2012 22:24:33
Dobrý den, děkuji za ocenění. Na rozhovory se připravuji docela pečlivě :-) Příště na tyto stránky doporučím nějaký diskutabilnější příspěvek a budu zvědavá, co Vy na to.... Překvapilo mne, jak kultivovaně se tu k tématům diskutuje.
Veronika
  • 
9.2.2012 16:11:30
Autor za to může být rád.Komentuji pouze to,co se mi nelíbí.S čím souhlasím,nechávám být.
BludickazBC
9.2.2012 13:21:56
Nemám pocit, že bych byla autorkou negativních komentářů, většinou se ozývám k článkům, které mě nějak osloví, pokud k nim mám co dodat nebo doplnit. Tady jsem fakt jedním dechem přečetla a pokývala hlavou.
9.2.2012 10:45:50
jasně, takže umíte už psát jen negativní komentáře ...

jaksi chápu, že pokývání hlavou se zde neprojeví, ale proč nenapsat krátkou větu: "Super článek!", aby autora potěšil ...
BludickazBC
8.2.2012 23:03:55
Protože je ten článek tak dobře udělaný, že už není co k němu dodat. A souhlasné pokývání hlavou čtenáře se jaksi nezobrazuje ~:-D
 Příspěvky 110 z 20 [Dalších 10 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.