| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Ulovil jsem ji! Keš keš!

 Příspěvky 110 z 32 [Dalších 22 >>]
2.7.2012 11:44:35
Dobrý den,

jen bych ráda ostatním rodičům sdělila, že je možno lovit i bez GPS. Souřadnice zadám do Mapy.cz, přiblížím, dám leteckou mapu a vytisknu či si jí obkreslím. Samozřejmě je těžké takto hledat třeba v lese, ale na ostatních místech bez problémů. Dobré je také využít nápovědu, která je u jednotlivých skrýších na geocaching.com uvedena..Alespoň na začátek to stačí. Po městě jsme už našly skoro všechny skrýše, i v městských parcích ap...
2.7.2012 11:41:08
Prosím zašlete mi také ty informace, jakou GPS zakoupit. Děkuji

biomamma@email.cz
Andrea+2 cácorky+1 kačer+1 geopes
  • 
27.5.2010 20:06:58
Také si to užíváme už rok a jsme nadšení.Děti sice občas remcají a tak si vyrazíme s manžou sami dva.Je to jako za svobodna:)mám vždycky velkou radost,když se "poklad"podaří najít mě.Vřele doporučuji:)
24.5.2010 10:45:39
Nejraději máme lesní kešky a pak multikeše. U těch multi si fakt nedokážu představit lovit bez GPS.
Teď ale čekám dítě (georobůtka) a tak s některými kešemi smůla.
Co mě občas mrzí je, že v našem městě je to samá mystery keš, které prostě naše mozky nevyluští. Asi jsme hloupí.
Městské obecně moc nemusím, všude moc lidí a i když se snažím chovat nenápadně, ne vždy se to podaří (manžel mě v tomhle příšerně vytáčí, protože GPSku má v pracce tak, aby byla vidět~o~).
Zloději kešek mi neskutečně vadí :-/ Plus pak lidi, co nutně musí sebrat TB nebo GC a pak s ním ani neumí zacházet (většinou ho nezaregistrují).
Jsem ráda, že jsem se ke geocachingu dostala, protože kolem mě je hodně zajímavých míst s historií, kterou bych se bez lovení nedozvěděla :-)
24.5.2010 9:54:27
V dolní části článečku jsou odkazy, kde se dají čerpat informace. Jednoduchý seznam s místy asi není, my hledáme přes mapu na geocaching.com. Tam zadáš lokalitu a ono ti to zobrazí, jaké keše jsou v okolí a pak se v tom prohrabáváme a vybíráme...
MartinaNov (dva rošťáci
22.5.2010 0:30:33
taky bychom chtěli dobrodružné výlety, existují nějaké seznamy ukrývaných míst??? nebo nějaký šikovný odkaz pro absolutní laiky??? díky za radu
Robert Ziak
  • 
20.5.2010 14:52:49
My s Aknyt pouzivame mobilni telefon (nejlepe nejaky ktery ma cca 4MB pameti a umi javu)(SE K750i, SE K790i a vsechny novejsi mobily) a GPS modul Holux za 1.400.
Asi se moc nehodi do deste, protoze ani modul, ani mobil nejsou vodotesne, ale i v desti se da v pohode lovit.
Je to trosku slozitejsi to vse rozbehat, ale zase je to levne reseni.
V pripade zajmu muzu poslat, nebo napsat par odkazu...
19.5.2010 22:43:13
Řekněte mi prosím, jakou jste pořizovali GPS pro daný účel a kolik Vás stála, případně kde jste ji kupovali. My máme jen tu do auta, která se fakt pro pěší akce nehodí.
Jíťa
  • 
19.5.2010 14:27:11
Souhlasím. S kočárkem se dá taky kešovat. Obzvláště ve městech jsou mikro-keše na každém kroku a GPS k tomu skutečně není nezbytně nutná.

GPS je podle mě potřeba až když chceš kešovat v hustém lese. Všude jinde to lze i bez ní.
Jíťa
  • 
19.5.2010 14:15:42
Na frekventovaných místech nekešuju. Tedy na takových, kde je takové množství lidí, že je nejsem schopná očima ohlídat...

Ale občas se "nehoda" stane. Už se mi stalo, že jsem lovila keš v prázdné ulici. Byla přilepená na dopravní značce, dost vysoko. No a co čert nechtěl, zrovna v okamžiku, kdy jsem byla vyšponovaná na špičkách a pokoušela se špičkami prstů keš zachytit, vyšel z protějšího domu párek důchodců. Pochopitelně se zastavili a sledovali, co to tam provádím za gymnastiku... To už člověk situaci moc nezachrání!
 Příspěvky 110 z 32 [Dalších 22 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.