| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Diagnóza za všechny drobné

 Příspěvky 110 z 69 [Dalších 59 >>]
Źanda
  • 
1.10.2009 9:19:53
Podívejte, to, že kouření snižuje možnost otěhotnět přeci ještě neznamená a hlavně ani neříká, že žádný kuřák nemůže mít děti. Dtto s alkoholem a drogami a vším, co jste zřejmě měla na mysli. Neschovávejte se za tak hloupé argumenty, je prokázáno, že tyhle věci snižují možnost. To je celé. Ano, i lidé těmito věcmi netknutí mohou mít tu smůlu, že se jim počít nepovede. Ale celý ten výzkum a jeho výsledky a všechny ty kampaně a tak podobně říká jediné: chcete otěhotnět? Chcete žít déle? Tak nekuřte, nepijte, nefetujte a budete mít větší šanci, že se vám to povede.
Žanda
  • 
1.10.2009 9:07:10
No, že je na děti dávat pozor potřeba, o tom není sporu. Ale Vaše teorie, že kočky by se měly chovat venku si dost protiřečí s tím, že je pro dítě nebezpečný kontakt s kočkou. Tak jak to tedy myslíte? Kočka, která žije doma, nebezpečná není, protože, pokud máte doma normálně čisto, nemá možnost prolézt nějakým s prominutím sajrajtem a být tak nebezpečná nebo nějak nakažená. Zato kočky, které chodí ven skutečně mohou přinést kdeco. Když dítě a kočka dohromady (v čemž já problém nevidím), tak ale kočka žijící v domácnosti, taková, která není zvyklá chodit ven (nebo zkrátka po dobu, kdy je dítě malé, ven nechodí).
Dáša, 2 děti
  • 
12.9.2009 13:10:31
Ten závěr mi připadá dost vyhrocený, už vím, kde se berou tchýně jako je moje - mimo vztah ke zvířetům je jinak dost fajn.
Nehledě na to, že jsou výzkumy, že život dítěte se zvířetem ná i pozitivní stránky - mimo sociální i zdravotní - tím - je nemší náchylnost k nemocem neb to posiluje inuntní systém.
PS: Točku hrocení - co udělat s nemocnou babičkou, když se narodí mimi? Taky může být zdrojem ohrožení?

Prostě pokud nemám ráda zvířata - třeba jen některá, tak to nebudu balit do starosti o děti...........
Dáša, 2 děti
  • 
12.9.2009 13:01:22
Nevím, jaké máš zkušenosti ty, ale naše kočky jsou panelákové a tudíž mají prolezlou jen naší domácnost.
Nehledě na to, že nevím, proč by měly lízat děti - alespoň ty naše se jich straní neb miminka jsou hlučné, dost často jsou cítit a po jediné zkušenosti dokonce tahají za chlupy. Tak skoro do 2 let je obchází obloukem.
Dáša, 2 děti
  • 
12.9.2009 12:56:29
To já taky, kdyby to měl alergii na kočky, ale pokud vím, tento ekzém je velice častý i bez koček. Nehladě na to, že má tchýně nemá ráda žádná zvířata.
balaena
2.9.2009 16:39:06
já... protilátky se našly, a malá se narodila uplně v pořádku~;)
1.9.2009 17:35:33
sice kocky nejsou moje silná stranka a nemusim ale před třemi lety nejmladsi cácorka si potaji odnesla kote od babicky ani jsem v aute nepostrehla že ho pasuje domu.....

dnes je našemu garfieldovi tri roky mala ho rozmazlila tak že i já jsem přestala odsuzovat kočky.proste si mě ziskal tim svim lísanim a neodbitnosti .

malej když spi v kocarku synovy jsou tri mesice lehne si garf jemu pouze do nohou a nehne se dokud se nevzbudi....a je tak ohleduplny že i když za nim do kocarku leze tak tak opatrně aby mrnavca nevzbudil...

což je umeni protože normalně staci se projit kolem kocarku a malej otevre oci....


takže proste kocky za to nemohou a toxoplazmozu jim taky nedavama jako hlavni vinu jak se kdysi tradovalo....

takže já jako pejskař sem si oblíbila i tu číču
1.9.2009 16:41:06
Ja si nemyslím, že se lidi dělí do tří skupin na kočkomilce, psymilce a ty, kteří nemají rádi nikoho. Já bych se v těchto skupinách nenašla. Já prostě miluju i kočky i psy.... já mám snad ráda všechny zvířata... myši, křečky, ptáčky, králíky, morčata, ba i hady mám ráda. Doma mám vykastrovaného kocoura (nalezenec - očkovaný) a psa (hodně velkého). Pořídili jsme si také rybičky. Dům máme velký, tak se to tam vejde :-)
Myslím, že prostě lidi mají buď zvířata rádi nebo ne, jen prostě se přikloní k některým víc a některým je to jedno. Mají rádi prostě živé tvory jako takové :-)
Horama
1.9.2009 13:13:30
Jsou to jejich děti. :o) Lékaři se prostě trochu mýlili. Pravda ale asi je, že s původními partnery by zřejmě děti neměli.
Lassie66
1.9.2009 12:25:14
Lacerto, četla jsi CELÝ můj příspěvek? Asi ne...
Ale to na tom nic nemění - i když kočky za své majitele nemohly, přesto mi od té doby jejich pach vadí a bez ventolinu se neobejdu, když jdu někam, kde se vyskytují.
 Příspěvky 110 z 69 [Dalších 59 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.