| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Hledám práci za symbolickou jednu korunu

 Příspěvky 110 z 194 [Dalších 184 >>]
Simča, dvě děti a obchod
7.5.2010 14:24:37
Dobrý den milé maminky,

hledám nejlépe aktivní maminku na mateřské, která by převzala mou štafetu - obchod v Praze a webové stránky Topkočárky.cz a hravezdrave.cz
Oba dva obchody jsem vybudovala na mateřské a rodičovské dovolené při svých dvou dětech a postavila je na svých zkušenostech s nimi.
Dnes bych se ráda zase věnovala své původní profesi. Sedět na dvou židlích jsem už zkoušela a opravdu to nejde, odnáší to mí nejmilejší.
Jenže mi rve srdce zavřít něco co funguje, kde jsem vložila mnoho své energie a vybudovala dobrý pracovní tým.
A tak si říkám, že by mohl přijít vhod nějaké další mamince, která nechce být jen doma s dětma, a to jako mé společnici nebo mé nástupnici.

Budu se těšit na odpovědi na simona@topkocarky.cz
MIŠANA
24.4.2010 14:18:24
Zajímavá šance pro Vás! E-shop s kvalitním zbožím (produkty pro Vaše zdraví, krásu, ale i pro domácnost – např. dětské prací prostředky) a s možností přivýdělku! Registrace ZDARMA, nejde o prodej zboží (pouze samospotřeba). Vhodné např. pro maminky na MD. Informace na emailu pavla.1111@email.cz. Odpovím všem, zdarma a nezávazně.
  • 
29.9.2009 10:40:15
http://my.oriflame.cz/ori-prace PŘÍRODNÍ ŠVÉDSKÁ KOSMETIKA
15.9.2009 17:38:11
Posílám vám informace o práci u SBS Trade.Je to bezva práce, krásné šperky a po registraci je máte hned o 20% levnější.Pokud jste na mateřské je to bezva výdělek. Těším se na spolupráci. Dejte vědět. evameil@centrum.cz
Zanedbatelné vstupní náklady. Registrační poplatek za neuvěřitelných 55 Kč,bez povinných nákupu.
Za tuto dotovanou cenu získáte doživotní slevu na všechny výrobky SBS TRADE, propagační materiály a níže uvedené prostředky podpory prodeje.
Registrační balíček obsahuje :
Nový katalog SBS TRADE
Plastovou měrku na prsteny
Školící materiály SBS TRADE
Doživotní slevu 20%
K registraci stači mi zaslat svou adresu+telefon.číslo,zbytek si už doplnite ve smlouvě o spolupráci která je současti baličku..Registrací získavate opravdu slevu 20% bez toho jestli budete prodávat a nebo jen,že si chcete udělat radost z krásneho šperku nebo obdarovat známeho.KTERÝ OBCHOD VÁM DA DOŽIVOTNÍ SLEVU 20%? SLEVA Vám platí už od momentu kdy já udělám telefonický registraci.
Propracovaný systém podpory prodeje - naprosto fantastický katalog ze 116 stránkamy plné výrobků je jednou z největších deviz naší firmy. Krásně zpracovan a za skvělou cenu je katalog prostředkem, který doslova prodává sám.
Naprostá svoboda podnikání. Nejste vázáni žádným povinným odběrem apod.
Výrobek, kterému rozumí každý - obrovskou výhodou je naprostá jednoduchost prodeje. Šperky mají tu vlastnost, že k nim není třeba žádného dlouhého povídání a vysvětlováni
Za každých 10 Kč za které u nás nakoupíte zboží se Vám započítá 1 bod. Znamená to, že všechny přívěsky,náušnice, náhrdelníky, prsteny atd. jsou ohodnoceny určitým počtem bodů a to přesně dle jejich ceny.
Počet bodů je vždy určen jen z částky, kterou za výrobky nakonec zaplatíte. Díky tomu je systém maximálně spravedlivý a umožnuje Vám pohodlně a přesně sledovat kolik máte bodů.
každých 10 Kč = 1 bod tzn. 478 Kč = 47 bodů
Pracujte v týmuProč je výhodné založit si vlastní distribuční skupinu?
Je to velice dobře finančně ohodnocené. Tím, že pro spolupráci s naší firmou doporučíte nového distributora získáte z jeho nákupu které učiní během 5 týdnu 33% provize
● získanou slevu NELZE ztratit. Zůstává vždy zachována.Pomožte svým prodejcům a motivujte se k prodejům, protože se tak dostanou na vyšší
slevu a stoupne jim tak ZISK – a to je to jediné co by mělo správného managera
zajímat.
Vždy se dívejte na zisky lidí „pod sebou“ a když tyto zisky budou narůstat, budete se mít velmi dobře. Proč to říkám?
SBS TRADE Vám totiž vyplatí odměnu ve výši 40% ze ZISKU VŠECH prodejců ve Vaší struktuře KDEKOLIV pod Vámi.
KDEKOLIV – Skutečně platí, že Vám vyplatíme 40% z toho co si prodejem vydělali prodejci.Ani nevíte jak moc jsme hrdí na to, že prodáváme vysoce kvalitní šperky za super ceny … místo nějakých pochybných předražených zázraků. S našimi zlatíčky si můžete
být jisti, že Vaši zákazníci budou spokojení a budou se na Vás znovu a znovu obracet. A to je pro nás to nejdůležitější.
BUDE MI CTÍ VÁS PŘÍVÍTAT VE SVÉM TÝMŮ. Napište na evameil@centrum.cz
1.6.2009 19:49:49
Nabízím skvělý přivýdělek maminkám na MD, ženám v domácnosti nebo lidem, kteří chtějí změnit svůj životní styl a zlepšit své zdraví. Jedná se o spolupráci s českou firmou, která nabízí přírodní čistě bylinné produkty, které pomáhají při mnoha potížích. Nejedná se o podomní prodej. Výdělek závisí na každém a pracovní doba také.
14.5.2009 14:27:04
Já jsem také na MD a hledala jsem také nějakou práci, po dlouhém hledání a naletění na několik podvodných firmiček jsem konečně našla práci, která mě byví a naplňuje a nemusím nikam dávat malou a jsem v klidu doma. Pracuji přes internet a jsem nadmíru spokojená.
11.4.2009 20:17:09
jeste Market,ja byla u prniho ditete hodne mlada a hodna holka,ktera dost dala na rodice.Ti samozrejme chteli,at dodelam skolu.Moznosti tehdy nebyly takove jak dnes-bylo to pred 23lety.To me malinko omlouva..snad.Ale jinak to musi kazdy zazit sam,aby pochopil.Bohuzel,deti uz male nikdy nebudou.Pokud jste mlade,vlastne vas tu vsechny chapu,vzdyt clovek chce byt v mladi,uspesny,cinny a mysli si,kolik veci mu utece,kdyz zrovna ted nevezme tuhle praci atd.,pravda je ale uplne nekde jinde.Cauky
Markéta
  • 
11.4.2009 0:38:00
Teda Katerino, nemam slov a nenapada me nic nez ze ted jste se jako slepice zachovala vy. Luky.Huky si prave tu nutnost maturity uvedomila a sama se za to, ze to tenkrat nedodelala zrovna nechvali a jestli ted neco potrebuje, tak urcite ne to, aby ji nekdo rikal jakou blbost udelala. Drzim palce at se zadari, chapu ty nervy a pochybnosti, ale i kdyz to nevyjde na poprve... kolik lidi uz maturu opakovalo a to to meli v cerstve pameti a bez deti.
Markéta
  • 
8.4.2009 20:40:28
Jistě, takhle to zní velmi smířlivě. A uznávám, že pod vlivem vlastní negativní zkušenosti člověk asi vidí věci jinak. Ale já reagovala na věty jako "Proc si ho porizovat,kdyz od nej uhanim a nechci s nim byt doma.nechci se mu venovat,otravuje me s nim zvatlat a ucit ho nove veci.Jeste zakrnim.V poradku.Tak proste deti nemejte,je to opravdu vase vec." Což se klidně dá říct o tobě v době, kdy ses "musela" vrátit do školy. Tak jako se jiné ženské z téhle diskuse "musí" vrátit do práce. A jistě by se tenkrát našla moudrá matka, která by řekla: vždyť by se to jistě dalo nějak vyřešit, přerušit, dodělat školu dálkově, říct si "no co maturita, hlavní je prospěch dítěte". A byla by to stejná pitomost jako tvůj výkřik "ale vždyť NEMUSÍ, o tom to celé je".
Protože já nešla do práce, protože by mě otravovalo učit kluky novým věcem a žvatlat s nimi. Ale také vím, že až vyrostou, budou mít svůj svět - a já nechci ztratit základy toho vlastního.
8.4.2009 19:53:18
ale ale.Market,proste to kazdy citime jinak,ja mou svou zkusenost,protoze starsiho syna jsem si poridila hodne mlada a musela ho hlidat babicka,jesle..abych se mohla vratit do skoly.Velmi toho lituji,proto ten muj striktni postoj,vyplyvajici ze zkusenosti.Zarlila jsem,jak syn bezi radsi k babicce nez ke mne,v puberte(ktera byla pomerne silena)mnoho veci taky resila babicka a me obesli aby mi spoustu pruseru prozradili ex post,protoze uz si s nimi neporadili a ja to musela resit v pomerne pokrocilem stadiu atd atd,taky byly jine vychovne postupy,se kterymi jsem az tak nesouhlasila,ale musela jsem drzet pusu,protoze jsem babku tehdy potrebovala a na jejim teritoriu proste syn podlehal jejim pravidlum.Krome toho vseho a mnoheho dalsiho me opravdu velmi mrzi,ze mi syn vyrostl a ani nevim jak.Druheho syna si vychovavame od pocatku s manzelem sami,a opravdu si ho uzivame.Nemusim byt nikomu vdecna.Krome skolky dopoledne ho proste nikomu nedame.Dnes ma sest let je proste super.Babky prijdou na navstevu,fajn nebo my k nim,ma je rad,ale jednoznacnou autoritou jsme my.Ted uz je velky,davno pracuji,ale zadne dalsi aktivity nepribiram,vsechno vcetne sportu delame spolu,za zadny spinning ci tlachani s kamaradkami u kavicky bych ho nevymenila.Tak asi tak.
 Příspěvky 110 z 194 [Dalších 184 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.