| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Pylová alergie trápí stále víc lidí

 Příspěvky 110 z 71 [Dalších 61 >>]
Milada.
14.6.2007 18:18:06
Petre,

jasne :-)

Nejlepe bude navykat na horu jablek dite, ktere ma alergii na brizu, ze.

Doufam, ze mne chapes:-)
  • 
14.6.2007 16:28:55
Odysseus to řekl trochu drsně, ale v zásadě má myslím pravdu. Alergie je reakce (obrana) těla na něco škodlivého, i když bohužel ne vždy víme, na co. Užívání Zyrtecu to neřeší, jen se tím potlačí příznak, ale pak se nám to může vrátit ještě silnější. Mám sezónní alergii asi od 16 let, nejdřív to bylo chvilku, pak to v nejhorších letech trvalo od dubna do listopadu (smrkání, kýchání, slzení očí apod.). Pak jsem se začal prolévat litrama čisté vody, vynechal mléčné výrobky a jedl hodně jablek, dneska to trvá 14 dní v roce a každým rokem to slábne. Není to asi univerzální recept a je mi jasný, že s dusícím se dítětem po tom spreji sáhne každý, ale obecně spíš než uzavřít se do sterilního prostředí a ládovat se ulevujícíma medikamentama by se člověk měl zkoušet na ty alergeny nějak přirozeně navykat.
7.6.2007 22:37:19
Slyšela jsem, že prý pomáhá kineziologie.
Má se jednat o odstranění bloků.
Jitka
Monča
  • 
5.6.2007 15:59:27
Prosím, já chci do fanclubu velkého Jardy.
Monča
  • 
5.6.2007 15:30:35
Já ty tvoje rady fakt miluju.
štěpánka
  • 
5.6.2007 13:48:58
Ať hledám, jak hledám, žádná moudra jsem nikde nikomu nepředávala, ani jsem neříkala, že mám 100% pravdu. Zpochybňovat můžu co chci, protože jenom o máločem existuje jasná dokázaná a jediná pravda.
Měřit IQ nikomu nemusím a ani neumím. Blbost totiž s IQ vůbec nesouvisí. Člověk s nízkým IQ je možná hloupý, nevzdělaný nebo nevzdělavatelný, ale vůbec to nemusí být blbec. (Uvádím zde, jak to rozlišuji já, to znamená, že to nejsou žádné exaktní kategorie, to jen pro jistotu, že to zase někdo půjde hledat do slovníčku a pak tu bude oslňovat vědeckými definicemi.)
Což se o Odysseovi - Jardovi říci nedá. Po pravdě, kdybych věděla, že Odysseus a Jarda jsou tatáž osoba (jak tu naznačují jiní), tak bych se do diskuse nepouštěla. I když myslím, že touto diskusí se zesměšňuje pouze Odysseus, resp. Jarda. Bohužel tyto týpky znám i ze života, ale na netu mě jsou tyhle urážky naprosto ukradené. Mám velké štěstí, že jak se praví v jednou filmu: "Mě může urazit jenom inteligent!"
5.6.2007 8:55:57
Díky moc za rady, budu tam muset zajít co nejdříve. Chjo, budu si moct připsat do seznamu dalšího doktora, kterého budu muset pravidelně navštěvovat:o(
4.6.2007 10:00:44
Aj keď sa testy robia mimo sezónu, liečiť by si sa mala čo najskôr. Zájdi za alergológom a on ti predpíše lieky na zmiernenie príznakov. Určite nečakaj,liečba ťa zbaví terajších problémov a na testovaní sa dohodnete.
Kristina
  • 
4.6.2007 8:50:24
Vlastně jsem napsala blbost - na poradách a v kancelářích se ještě běžně kouřilo před nějakými třemi lety, ne před deseti..
Kristina
  • 
4.6.2007 8:48:01
Mám lehké alergické astma, ale opravdu jen lehké. Ovšem stačí, když někdo použije lak na vlasy nebo nějakou levnou voňavku a začnu kašlat a dusit se. Zajímavé je, že použiji-li sama kvalitní voňavku, tuto reakci nemám.Projdu-li kolem kuřáka, nebo nastoupí-li do MHD člověk, který evidentně právě vyšel ze zakouřené restaurace, kašlu též.
V mládí jsem trpěla, neb se kouřilo všude, včetně kanceláří - ještě před nějakými 10 lety se kouřilo i při poradách. A vzpomenu-li si na svoje mládí, kdy jsem byla nucena sedět v kanceláři se třemi kuřáky - a když jsem otevřela okno, tak ti pro mně tehdy čtyřicetiletí "kmetové" naříkali, že jim přivodím ischias neustálým větráním...od té doby snad mám alergii na kouření. A co bylo ještě horší, ráda jsem tancovala, ovšem všude se vždy kouřilo - a to bylo něco! Zvlášť taková vesnická zábava, oblaka hustého kouře - druhý den větrání šatů, případně ihned praní, to bylo něco pro zdraví...Můj současný muž bohužel kouří, ale na balkoně. Ovšem pokud řádně nezavře dveře, jde to stejně částečně do bytu. A když si představím, že existují ještě i dnes rodiče, kteří s klidem kouří v bytě, kde mají malé děti - a ty jsou proti tomu naprosto bezmocné...
 Příspěvky 110 z 71 [Dalších 61 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.