| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku "Nadstandardní" těhotenství

 Příspěvky 110 z 76 [Dalších 66 >>]
Teri
  • 
9.10.2013 21:40:06
Tak to mam uplne stejne,ma hromadu casu na vsechno a jeste je arogantni a mluvi desne potichu.Kdyz se ozvu nebo se zeptam tak jeste drskuje a ma veliky problem odpovedet.
  • 
7.12.2009 10:53:32
Ahoj, cetla jsem vas prispevek a musim potvrdit to same, byla jsem u doktora "Kulovaný" ve 20.tem tydnu tehotenstvi v geneticke poradne na UTZ -- a na co se ho clovek nezepta tak nerekne, neprijmny byl uz od videni a o nervozite ani nemluvim.. takze po deseti minutovem UTZ mi rekl dobry, muzete se obleknout a ja nevedela pohlavi, jestli jsme zdravi - fotku miminka mi nedal~n~ a proste nic.. kdyz jsem se ho zeptala tak mi rekl ze jsem se mela zeptat driv ze ted uz si to nepamatuje.. proste ochota vyborna!! drzim palce a preju vsem lepsi doktory na UtZ v tehu na genetu..~p~~p~~n
  • 
7.12.2009 10:49:16
Ahoj, cetla jsem vas prispevek a musim potvrdit to same, byla jsem u doktora "Kulovaný" ve 20.tem tydnu tehotenstvi v geneticke poradne na UTZ -- a na co se ho clovek nezepta tak nerekne, neprijmny byl uz od videni a o nervozite ani nemluvim.. takze po deseti minutovem UTZ mi rekl dobry, muzete se obleknout a ja nevedela pohlavi, jestli jsme zdravi - fotku miminka mi nedal a proste nic.. kdyz jsem se ho zeptala tak mi rekl ze jsem se mela zeptat driv ze ted uz si to nepamatuje.. proste ochota vyborna!! drzim palce a preju vsem lepsi doktory na UtZ v tehu na genetu..
Jana
  • 
3.12.2009 13:11:03
Tak ja byla taky u doktora Kulovanyho a spokojena jsem nebyla. Pri prvnim tehotenstvi nezjistil, ze ma syn problemy s ledvinou. Zjistili jsme to nahodou az v jeho trech mesicich, kdyz jsme sli na sono kvuli necemu jinemu.Doktori se dost podivovali, ze mu to mohlo takhle ujit. V druhem tehotenstvi mi nesdelil, ze mam nizko posazenou placentu. Podle meho gynekologa to na tom utz muselo byt jasne videt. A co se tyce pristupu,tak taky zadna slava. Clovek z nej ma pocit, ze ho snad obtezujeme.
3.12.2009 11:18:46
já byla v Gennetu loni na UTZ ve 20tt a pak na 4D UTZ... na obou byl manžel, prostředí nádherné, vůbec to nevypadá jako lékařské zařízení. Dr. na UTZ ve 20tt byla sice ne moc mluvná, ale pečlivá, ochotně nám vysvětlila vše, když jsme se zeptali, našla i pohlaví (teda to problém nebyl, to bylo jediný co naše holka ukazovala bez problémů ~t~ ) byli jsme moc spokojeni!!!
4D UTZ byl ještě lepší, byla tam s náma mladá tuším sestra, povídala si s náma, měla trpělivost, než naše madam usoudila, že alespoň na chvilku nám ukáže "ksichtíka"... udělala nám 4D utz i na video, na naše přání, i když podle ní to na video nebylo, ale ráda ho pořídila.. My jsme z toho unešeni!!

Teď tam jdu znova, zatím na screening v I.trimestru, určitě tam půjdu zas e ve 20tt a 100% na 4D!!!

já mohu jedině doporučit!!
3.12.2009 9:18:42
Bohužel já tak dobrou zkušenost s panem doktorem Kulovaným nemám, byl zamlklý, přišlo mi že až naštvaný, měla jsem jít původně do Pronatalu, ale z časových důvodů jsem musela zvolit Gennet, pan doktor Kulovany se i zeptal, co to, že muj pan doktor posilá k nim do Gennetu sve pacientky, že muj doktor k nim pacientky obvykle neposílá...a to bylo vše, na ultrazvuku, který jsem doufala, že mě k mému miminku přiblíží akorát v rychlosti projel a jen říkal, hlava, srdce, noha, druhá noha...teď Vás píchnu, jsem hodně, hodně zklamaná,pokud testy vyjdou špatně, jdu do PRONATALU...~q~
Terez
  • 
20.6.2009 11:08:02
Jojo, GynFem je fajn. Jen varuji před UZ u MUDr. Kvapila. Mám velmi špatnou zkušenost s jeho diagnostickými "schopnostmi".
Matina
  • 
5.11.2007 6:51:03
Dobré jitro,
holky, prosím o radu, nebo spíše uklidnění. Jsem v 9 týdnu druhé těhotenství, to první skončilo samovol. potratem. Lékař mi z krve zjistil cytomegalovirus. Prý to nebude mít na prcka vliv ani postižení, ale co jsem četla teorii na internetu, tak se mi to moc nezdá. Nemáte s tím některá zkušenost? Děkuji za odpověď
Monika
  • 
4.11.2007 22:05:16
Je to pravda, s dr. Macuchovou mám rovněž rozpačitou zkušenost. Je sice příjemná, ale měla jsem pocit, že mě poslouchá na půl ucha. Například mi nikdy neřekla sama od sebe výsledky, vždy jsem to s ní musela páčit. Při předepsání antikoncepce jsem začala najednou mít výrazné problémy, ale pro ní to byly jenom banální problémy. Nakonec jsem zašla za svým obvodním lékařem a tomu se tyto problémy natolik nelíbily, že mě poslal na vyšetření, kde mi zjistili velmi zvýšené jaterní testy. Po vysazení antikoncepce se mi jaterní testy velmi zlepšily, ovšem doktorka mi naštaně tvrdila, že to rozhodně nebylo z antikoncepce (no nevím, začalo to při nasazení antikoncepce, zmizelo při vysazení). Na interně mě ale upozorňovaly, že gynekologové nikdy nechtějí připouštět, že antikoncepce skutečně může zvyšovat jaterní testy. Jenom ti osvícení jsou to ochotni připustit. No raději už chodím k jinému gynekologovi a už jsem spokojená.
Petra
  • 
3.11.2007 0:29:22
Nechoďte tam, hlavně ne k MUDr. Jitce Macuchové. Je dost nekomunikativní (a hlavně jí vůbec nezajímají pacienti,( připravte se, že Vás z ordinace vyhodí za 10 minut ať už je problém jakýkoliv)V těhotenství mi způsobila svým nedůsledným přístupem velké problémy. Nejenom, že nepoznala stáří plodu (a tím mě připravila o možnost mít první genetický test do 11 týdne těhotenství (gynekolog v nemocnici to poznal hned a ani nemusel mít datum mé poslední menstruace)ale hlavně u mě nepoznala příznaky vysokého krevního tlaku v I. trimestu těhotenství, přesto že jsem jí si stěžovala, že mi je špatně a popsala všechny příznaky vysokého krevní tlaku. Protože vysoký krevní tlak je nejvážnější komplikace v těhotenství a I trimestu může vážně ohrozit vývoj placenty a plodu, teď se jenom klepu, aby moje dítě nebylo postižené. Do I trimestu, i když jste těhotné, vůbec na této gynekologii nezjišťují krevní tlak. V kvalitních gynekologických ordinacích je to samozřejmostí. Podle mě jí jde jenom o peníze!!!! vůbec jí nezajímá co jí říkáte, tak klidně může spoustu věcí přehlédnout.
 Příspěvky 110 z 76 [Dalších 66 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.