| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Jak jsme s mamkou pekly třešňovou bublaninu

 Příspěvky 110 z 122 [Dalších 112 >>]
  • 
14.6.2007 21:51:47
mě se ty fotky líběj...krásná holčička:-) je to roztomilý:-)
reni
  • 
3.2.2007 13:36:53
Ahoj vsichni, me se clanek libyl. Muzeme ho vzit treba trosku i s nadsazkou. Ovsem nechapu toho pana Manfreda jeho zbrkle priblble reakce, proc vlastne leze a otravuje ( i otravuje se), vubec se pripojit do komentare. To chce opravdu znechutit chvilky a snahy ostatnim matkam? Pane Manfrede neotravujte a nezneprimjujte nam tyto diskuzni stranky webu, dekuji. R. N. a spol
26.8.2006 20:20:09
EWWO - úžasná teorie - už vím jak to vznikne, když má někdo mlíko nebo plodovku na mozku :o))) A to je jako trvalý stav a nebo je naděje, že ten mozek zase vypučí???

Jinak LUCKO - vůbec mi nedošlo, že je to tvůj článek, až jsem si přečetla reakci (nějak jsem si autorku Lucku nespojila s "tou" Luckou, co s ní občas kecám :o))) na ICQ....) Přiznám se, že mně fotoseriál zaujal, říkala jsem si, že bych tu trpělivost sledovat, jak dítě patlá těsto po zemi a fotit ji při tom, neměla.... Takže svým způsobem obdivuji, že jsi toto Mišce dopřála, protože pro ni to musela být senza "hra".

Jinak co se týká "chlupatého" příbuzného, tak mně na první pohled nijak nezaujal - asi jsem si ho ani moc nevšimla, až když se tady rozpoutala zuřivá diskuse, tak jsem si řekla, že TAKOVÁ fotografická šikulka jako ty ho mohla na obrázku "vygumovat".... Ale pak jsem si řekla A proč vlastně? Dědeček takový je a není na tom nic špatného. A on určitě věděl, že ho Lucka fotí, takže mu to asi nevadilo....

Takže holky trochu tolerance a hlavní klííííííííííííííííííííííííííííííííííííííd.

A pokud vám takovéto fotočlánky z domácího života vadí, tak je prosíííííííííííííím nečtěte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Simča
ewwa
  • 
26.8.2006 13:25:24
Ano, parazit (dítě) vycucne matce mozek, kterýž si přisvojí a matce se následně do prázdné lebeční dutiny vlije plodová voda.
Lenka Nová, tři dospívající dcery
  • 
26.8.2006 13:15:11
Jestli sis nevšimla, tak tady jsou anonymní všichni (jestli jsi křtěná Čípa, tak jsi výjimka). A právo na názor mají taky všichni, ne jenom ty. Takže pokud se mi něco nelíbí, tak si klidně napíšu, že se mi to nelíbí, a všechny supermatky se můžou třeba stavět na ocas. Nazdar.
Lenka Nová, tři dospívající dcery
  • 
26.8.2006 13:08:18
Můj děda teď zrovna vypadá asi dost blbě, protože je už deset let po smrti, ale to je fuk, protože by mě nenapadlo ho polonahýho předvádět na internetu. To mi fakt připadá dost neseriózní, nehledě k tomu, že dotyčný možná ani neví, že si jeho nahatou fotku v těsných slipech prohlížejí tisíce lidí na netu, asi by se chudák dost divil...
Lenka Nová, tři dospívající dcery
  • 
26.8.2006 13:05:12
Kvalita fotky není jen otázkou kvalitního foťáku, ale především kvalitního fotografa:-)
Lenka Nová, tři dospívající dcery
  • 
26.8.2006 13:03:55
Pokud nedokážeš vydejchat odlišný názor, tak vůbec nelez do internetových diskusí.
Lenka Nová, tři dospívající dcery
  • 
26.8.2006 13:02:24
Když má někdo jiný názor než já, tak je to hned zakomplexovanec? Panebože, prober se... Žiješ ve svobodné společnosti a právo na vlastní názor má tady už každý - tj. nejen ty, milá dámo. Pokud se tahle nechutnost někomu nelíbí, má stejné právo svůj názor vyjádřit jako ti, kteří se nad tím rozplývají.
Lenka Nová, tři dospívající dcery
  • 
26.8.2006 12:57:59
Copak ty nejsi anonymní? Nebo jsi snad křtěná Bižu? Proč by se zrovna oni měli podepisovat svým plným jménem? Nehledě k tomu, že právo na názor má i člověk, kterému se to nelíbí, tak to prosímtě respektuj.
 Příspěvky 110 z 122 [Dalších 112 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.