| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Bolest u kojence

 Příspěvky 110 z 66 [Dalších 56 >>]
linďour
2.5.2013 10:16:30
já musím říct, že většinu bolesti u mimča způsobilo buď očkování a nebo zoubky, naštěstí jsme jiný závažný problém neměli. mně osobně se dost osvědčil nurofen pro děti...u zouků jsem dávala raději čípky..tam byla jistota, že to mimčo nevyhodí ven.
maschul
28.3.2010 23:29:05
na bradičce s trhnutí předkožky je tedy velký rozdíl, na tom si trvám...byla by některá z Vás ochotná nechat dceři doktorem roztrhnout slepená rodidla...bez přípravy, domluvy s Vámi a násilím? zabila bych ho ...stejně tak tu doktorku ~Rv
Veronika
  • 
8.11.2007 21:35:17
Ahoj Andrej,

ja ti bohuzel neporadim, ale muzu te aspon trochu uklidnit, ze mame doma to same, akorat v ruzovem´- mam holcicku. Od narozeni cele dny jen breci, doktorka mi tvrdila, ze rve hlady, tak jsem kvuli tomu zacala s prikrmama, ale bylo to stejne. Ted ji jsou 4 mesice, ale je porad extremne neklidna, place, nemuze usnout, krouti se, propina.
Dnes nas poslali na rehabilitaci pro zvysene svalove napeti, ale obavam se, ze to take moc nepomuze. Jsem z ni zoufala. Musim se ji non stop aktivne venovat.
mamina
  • 
8.10.2007 21:21:36
Andreo, a odkud vlastne jsi?? Nenech se odbyt, zkus jine doktory, zkus tu poradnu, jde o tvoje dite. Cvicite Vojtu?? Kdyztak mi muzes napsat na zemlik@seznam.cz
Andea
  • 
8.10.2007 9:50:56
Děkuji za odpověď, na neurologii jsme byli když mu bylo 6.týdnů , prý ok, byl rozespalý a v pohodě , já prej příliš úzkostlivá v šestinedělí, do 3.měsíců to sváděly na prdíky, teď už o nich nemůže být ani řeč...výměna mléka za omneo pro šetrné zažívání a kapičky,navíc na tý rehabilitaci zjistily vývoj v záklonu a to může být myslím i to zvýšený sval napětí, nemůže taky sám usnout, jak jsem řekla, něco ho trápí a tak řve a řve když usíná, tře si očka a pořád to s ním cuká, nožičkama tře o sebe, je celej propnutej, někdy ho nemůžu ani udržet, jak se propíná....je mi z toho smutno že mu nemůžu pomoct ....když se nekroutí, tak brečí a pořád dokola....usměje se jen když se probudí a vidí mě...na hračky reaguje, ale celé tělo šponuje a kroutí, prostě neklid a pláč...
mamina
  • 
7.10.2007 21:54:24
Posilam radu - zkuste ROZHODNĚ neurologii, pak je ještě v Motole poradna pro pláč kojenců - přepojí Vás z centrály 224431111. Nenech se odbýt u dětské doktorky, mě doktorka první dva měsíce tvrdila, že můj syn brečí jen proto, že má náturu po mě a pak mu najednou zjistili zvýšený svalový tonus, reflux, zablokovanou krční páteř ještě od porodu!!!, v roce mu zjistili dráždivý tračník baolat.. museli jsme to všechno léčit a teď je syn naprosto v pohodě.

Každopádně výborní jsou v dětské nemocnici v Praze, ul. Ke Karlovu...

A přečti si příspěvky tady http://www.porodnice.cz/poradny.asp?rubrika=4&idp=34&stranka=72 nebo na rodině, ale nevěř rozhodně tomu, že dítě brečí jen proto, že se mu chce!! NECHCE SE MU BREČET, ale může se dost trápit!! Obzvlášť, jestli brečí častěji a v různých situacích,sleduj to a piš si to, třeba na něco přijdeš. Navíc ty si taky zasloužíš pohodové usměvavé miminko!

My se synem chodili na cvičení na zvýšený svalový tonus sem: Říhová Drahomíra, Jeseniova 58, Praha 3, tel.: 222 584 101 . paní Říhová je naprosto skvělá, prcky má zmáknutý a ví i to, co normální doktoři nevědí. třeba se Ti na něj jenom podívá a uklidní tě, třeba na něco přijde. Kdybych se z Prahy 3 nestěhovala, chodila bych za ní klidně i s vymyšleným úrazem, hodně jsem si od ní vzala. Nějak netuším, jestli jsi z Prahy nebo okolí, ale pokud ne a nepomůžou ti v místě bydliště, zkus tipy, které jsem ti tady napsala, je opravdu zbytečné, aby ses s mimouškem zbytečně trápila.

-


Andrea
  • 
7.10.2007 21:25:51
Prosím o jakoukoliv radu ohl mého 5ti měsíčního syna. Přesně co se tu popisuje ohl bolesti , kroucení,brečení téměř 24hodin neklid atd....probíhá od jeho narození do teď, stále ho chovám,ale nic nepomáhá, propíná se do luku a brečí a brečí,už jsem z toho tak unavená a nešťastná,protože nevím jak mu pomoci,neusne jinak než že se ubrečí....byli jsme na pozorování v nemocnici,brali mu jen krev a moč a sono bříška - v pořádku,pak nás pustili domů a vše trvá nadále,motoricky je trochu pozadu,neboť mu jeho kroucení nedovolí se převrátit na bok,je neustále v záklonu,chodíme na rehabilitaci ale to brečí ještě víc,když s ním cvičím. Nenapadá někoho co by mu mohlo být?? popř kam se obrátit na jaké vyšetení?
10.6.2006 14:54:46
Lukysko,
já jako malá holka náušničky neměla. Straaašně jsem se tím užírala, moc mi to vadilo a záviděla jsem holčičkám, které náušničky nosily. Ale abych si nechala píchnout ouška, na to jsem byla moc velký srab! Jak jsem byla naštvaná na rodiče, že mi je nenechali píchnou jako miminku! Rozhoupala jsem se k píchnutí uší až v 16 letech a kupodivu jsem zjistila, že to vážně nic není..
Tak jsem u své dcerky radši moc neváhala a nechala jsem jí dát náušničky ještě jako mimču, aby měla později klid :) (i když mě se jako mimi líbila mnohem víc bez těch náušniček).
Takže i tohle je jeden z pohledů na věc..
  • 
10.6.2006 10:41:57
Aha, tak to měla tchýně na mysli, když říkala, že ji rozmazlíme, když ji pokaždém jídle chováme (podotýkám, že na rameni kvůli odříhnutí:-)).

Jojo, naše dcera bude příšerný protiva dítě, kdykoliv zapláče, odstraníme příčinu (pokud ji tedy objevíme:-))!

Eva, Lucie 3m
Jasněnka
  • 
10.6.2006 0:51:37
Já si vždycky říkám, že já jsem za dítě odpovědná a když se mi tím chlebem zadusí, tak těžko budu policistům vysvětlovat, že mi to radila tchýně.
A dcerce je deset měsíců a už od půl roku slýchám pravidelně, že už by na ten nočník měla. Máme ho koupený, ale zatím je na skříni, tak když hlídá tchýně, tak kontroluju, jestli je zaprášený. To bych jí asi zakousla.
 Příspěvky 110 z 66 [Dalších 56 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.