| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Šátek? Šátek!

 Příspěvky 110 z 126 [Dalších 116 >>]
15.7.2013 0:17:09
Taky mi připadalo zbytečné připlácet za "značkové šátky". Shodou okolností zbylo spousty povlečení po babičce, tak jsme jen zjistili míry a máme šátek zadara:-) Přestože není ze super indiánské bavlny, drží úplně stejně a dokonce ho nosím častěji než kamarádka, která si stěžuje, že "originální" šátek je v létě příliš teplý..
Sísaa
20.3.2010 17:41:16
Souhlasím, že kolébka se nosí docela špatně, ale naučila jsem se dítě dávat ležmo do klokanky a to bylo skvělé. Teď jsou nám už 4 měsíce, tak už se dítě naležato nevejde. Bez šátku bychom první dva měsíce vůbec nezvládli, protože miminko chtělo pořád být se mnou, ale já jsem taky potřebovala mít volné ruce.Na šátek nedám dopustit zejména, když přijde "mamiňácká" nálada, je to to jediné řešení.
Jana a Gábi
  • 
9.2.2010 20:12:36
Tak tedy naší Gábi je skoro 5 měsíců, byla jsem přesvědčená že budeme nosit, ale od začátku se jí tam vůbec nelíbilo tak jsme to vzdali. Teď už jsem si zvykla vše dělat bez něj, ale na jaře by se asi hodil, nevím ale jestli si ještě zvykne je přeci jen už větší a šátek není pružný.
1.12.2008 11:30:32
Presto, ze od doby napsani tohoto clanku urcite pribylo maminek s mimcem v satku, musim rict, ze jsem si taky parkrat pripadala jako exot (a to jsem mela satek pujceny,az kdyz byl dceri rok) - nejvic se mi osvedcil do MHD a pak kolem 1,5-2let, kdyz nekdy chtela behat a nekdy ne a nebylo jiste, jak daleko dojde. Nekolik duchodu mi v autobuse reklo, ze bude mit kriva zada a kdesi cosi (podotykam, ze slo tak o 2 x 10-15min). Trochu jsem pochopila pohledy starsich lidi, kdyz mi mi rodice rekli, ze za jejich mladi nosily deti v satku jen cikanky a vsichni "normalni" lide vozili dite v kocarku. Dnes po dvou letech je to zase trochu beznejsi a uz se chystam, ze druheho drobecka (leden/unor2009) budu nosit v satku od zacatku.
Takze maminy, hura do satku!
Klára
  • 
18.11.2008 14:08:37
Ahoj Luciniště,
skus si přečíst knížku Koncept kontinua a pochopíš v čem je nošení dětí v šátku (pro ně a jejich duševní zdraví) o mnoho lepší než ležení v kočárku. Není to o modní vlně,ale o nových přístupech k výchově našich dětí...
K bolavým zádům bych ráda podotkla, že pokud o sebe člověk dbá (a nejenom v těhotenství), tedy cvičí a protahuje pravidělně záda, ani těohotenstvím ani nošením šátků jim moc neublížíš.
Je to názor od názoru.
Ahoj a hezký den
10.10.2008 16:29:40
Na šátky nedám dopustit.Pořídila jsem šátek své osmi měsíční dceři.Velmi rychle se sním zžila a mne konečně přestali bolet záda,mám volné ruce a nemusím se tahat s kočárkem.Bydlíme na vesnici a rvát kočárek do auta a z auta vždy když jedu na nákup.Neřku-li,že kočárek zabírá v autě místo a proto není možné nakoupit větší zásoby.A musí se jezdit častěji na velkou vzdálenost.U nás je šátek vlastně úspora na proježdějé naftě.Už nemusím 2x měsíčně jezdit do Budějic na nakupy.Stačí jednou za měsíc i za dýl.
Dáša, 3děti
  • 
1.6.2008 8:18:40
Objevila jsem náhodou firmu (ČESKOU!!!), která vyrábí a prodává šátky a jiné potřeby pro děti za velmi přijatelné ceny. www.medley.cz
  • 
29.8.2007 17:03:57
s tímto fakt problém nemáme.když mi Maja usne v šátku/nosím většinou kapsu s křížem/ nad postelí rozvářu uzel a pomaly se ze šátku vysoukám a mimi spokojeně chrní dál pak jen přenýst do postýlky a otevřít okno aby se nepařila v oblečení.
  • 
28.2.2007 8:30:05
Chtěla bych se zeptat, jestli ještě pořád prodáváte šátky Watanai a pořádáte kurzy. Prosím případně o bližší informace a termíny kurzů.

díky

Soňa
10.11.2006 23:22:55
Souhlasím s tebou v tom, že z šátku se spící mimi nedaří položit aniž by se probudilo. Ale z babyvaku to jde, denně se mi to potvrzuje. Proto to různě podle okolností kombinuju :-)
 Příspěvky 110 z 126 [Dalších 116 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.