| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Když je dítě příliš „živé“ 2.

 Příspěvky 110 z 16 [Dalších 6 >>]
Vopršálková Štěpánka
25.6.2018 12:58:25
Dejte mu drogy, pls ~q~~t~
Lenka a Samuelek
  • 
2.12.2009 2:03:11
Hjsou něco jako Marťánci, taky od Walmarku. Najděte si na netu, my je berem asi 14 dní, tak čekám, jak zaberou :o) Malý ještě nemá 3 roky a už jsme z něj K.O.
  • 
22.11.2009 20:42:14
Zaujal mě Vaše bombony hvězdíci? Poraďte prosím kde se nechají sehnat? a jak se to správně jmenuje?nebo ty hvězdíci to je oficiální název?
Pavlína
  • 
2.10.2009 11:00:23
Ahoj, měla jsem podobný problém. Moje dítě má podobné rysy jako to Vaše. Zkoušela jste nějaký doplněk stravy? My jsme vloni vyzkoušeli takové želatinové dětské bonbónky - hvězdíky. A myslím, že to pomohlo. Obsahují rybí tuk, takže mají vliv na správný vývoj mozku a navíc našemu malému i chutnají, mají totiž pomerančovou příchuť.
  • 
16.3.2008 10:02:32
Mám 10-ti letého syna-hyperaktivní dislektik,disgrafik,nevím co ještě...
Ve škole chodí do speciální třídy =(5 žáků,p.učitelka + asistentka),někdy je zlatíčko,někdy prostě na zabití obrazně řečeno.3x denně bez vikendů bere Ritalin-bez něho nemůže být,je to k nevydržení.
Je vznětlivý,vzteklý jak není po jeho,agresivní a vzápětí strašně lítostivy,jeho nejčastější věta:"To je nespravedlivý,nikdo mě nemá rád"-to používá pokaždé,když po něm něco chceme.Je to dost obtížné na naši psychiku,nepomáhají ani domluvy,ani prosby.Stále se snaží být středem pozornosti,akdyž není po jeho tak třeba křičí,aby si ho někdo všiml...Občas hlídám neteř(11 měsíců) to je úpně zlatej pomáha,snaží se zapojit i do jejího koupání,má ji moc rád ,když ji vracíme pokaždé je smutný a těší se na až opět přijede!Vážně si sním nevim rady:-(
Danny
  • 
14.12.2007 13:33:45
Chtěla bych se zeptat někoho zkušeného. Syn učí ve škole dobře. Zatím má jedničky a pár dvojek. Ty dvojky většinou z nepozornosti, neboť doma to vyřeší dobře. Většinu dvojek má za úpravu, která mu moc nejde. Protože paní učitelka hodnotí zvlášť správnost a zvlášť úpravu písma při psaní, takže mají lomené známky. Sezení u psaní nám dává zabrat. Taktak vydrží sedět u úkolů, i u večeřesotva vydrží sedět. Ale zase když má něco co ho baví, hlavně počítač, tak u toho vydrží v pohodě. Je hyperaktivní nebo jen živý, nechce se mi zatím mu dávat nějaký cejch.
Irena
  • 
2.2.2007 0:10:47
Ahojky maminky.Všem vám přeji pevné nervy a at to všechno zvládáte.
pokud to pujde tak vás trochu povzbudím. Dnes mi je 22 let.Zhruba ve 14 letech došlo k mému zlepšení.Do té doby jsem byla jen lup a hloupé dítě(v mé době tuhle nemoc neuznávali)začátek znám jen z vyprávění. v 8 měsících už jsem běhala říkali mi chodící trpaslík.špatně spala budila se kvůli maličkostem a nechtěla dál spat.neustále sem se prala na písku brala děckám hračky atd. Ve školce jsem nechtěla spávat a dělala problémi a přitom jsem byla děsně citlivé ditě.které se hned rozbrečí nebo naštve. První roky na škole byli hrozné(to už si pamatuji)byla jsem příliš aktivní a nic mě dlouho nebavilo. Učitelka nechtěla uznávat ani dislegii(nebo jak se to píše)netož že bych byla hyperaktivní. Při vetším nátlaku na učitelku a několik stížností u ředitele mě začala učitelka brat jako normální dítě.měla jsem určité výhody ve psaní a tak. Postupem času jsem se začala vyrovnávat jiným spolužákům a byla jsem klidnější a měla i kamarády.nikdo se mi neposmíval.kyž mi bylo víc začala jsem toho využívat ale vratmě se zpět.z nástupem na základku nastali i dobré časi ve formě kroužků. Začal jsem chodit do skautu,tanečních,malování,sportů atd. skoro celé prazdniny jsem strávila na táborech abych se dostatečně vyblbla a naši něli taky klid(určitě si ho zasloužili).kolem 13let nastal zlom.stěch všech koníčků jsem byla unavená a už nebyla tak aktivní.ve 14 už to byla úplná pohoda aspon se soustředěním a aktivity.ted můžu říct že vůbec aktivní nejsem ale mám zájem furt mít nějaké koníčky a něco dělat.ted mám 7 měsíčního kluka a už začíná chodit.ve všem je napřed ale jinak je docela klidas.krásně spí a umí si hrát sám.tak jsu zvědavá jak se bude dál vyvyjet.
Š. - 3 děti
  • 
26.11.2004 9:57:20
Milá paní Heleno,
jsem moc ráda, že jsem konečně našla stránky, kde mohu s někým komunikovat o mých problémech. Můj syn, je stejně jako Váš, učebnicový příklad. Paní učitelka je těsně před důchodem a velmi přísná. Syn chodí do druhé třídy. Na konci školního roku jsme uvažovali o změně školy, protože první třída byla jedním obrovským utrpením. Od začátku byl označen za toho nejhoršího, nejzlobivějšího, nejagresivnějšího...atd. Pochvala žádná. Takto se vyvíjel stav i v družiněa táhne se to dosud. Chodila jsem pro něj s hrůzou, co zase vyvedl. Nakonec jsme skončili v PPporadně, protože paní učitelka potřebovala papír. Ale není to k ničemu. Dostává poznámky i za věci, které učitel na vlastní oči neviděl a řekly mu o nich jiné děti. Nevím, jak z toho ven a uvažuji znovu o změně školy.
  • 
23.10.2004 12:16:04
Chápu Vaše obavy, mám dceru 8 let, která má ADHD.Nyní chodí do druhé třídy, ale měla jsem štěstí na výbornou paní učitelku, která má pochopení pro toto postižení.Aby dcera udržela pozornost a vše se naučila aspoň do jisté míry
učím dceru tři dny v týdnu dvě hodiny doma a to
matematiku a ČJ. Je znát velký pokrok, dcera chodí ráda do školy a děti se naučily ji pomáhat při problémech. Má ve třídě kamarády a jeji chování se zlepšuje i se zájmem o učení.
Důležité je vydržet a mít pochopení ve škole.
Držím Vám palce ať syn zdárně vyroste.
Helena, syn 7 let
  • 
13.9.2004 14:30:12
Náš Honzík je naprosto ukázkové dítko s ADHD. Při psychologickém předškolním vyšetření to potvrdil i pan doktor. První třída byla utrpením asi nejen pro něj. Změnili jsme školu - paní učitelka existenci ADHD zřejmě neuznává - chtěla aby seděl i o přestávce na místě. Na nové škole je to lepší, ale také ne bez problémů. Stále nosí poznámky, že zlobí, paní učitelka odmítá brát ho sebou na výlety a podobně. Snažila jsem se jí vysvětlit, že stačí přidat mu trochu práce - má všechno rychle hotové - ale nějak se to nedaří a já bohužel pozoruji čím dál tím větší Honzíkovu nechuť ke škole. Co s tím? Poradí někdo? Helena
 Příspěvky 110 z 16 [Dalších 6 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.