| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Thymian u soudu vyhrál. Rodiče získají 30 tisíc.

 Příspěvky 110 z 27 [Dalších 17 >>]
bdo
9.11.2018 18:23:36
Tymianek je krasne jmeno a jsem rada, ze jsou mezi nami jeste lidi, kteri jsou ochotni bojovat za sva prava, byt jde o pro mnohe nedulezitou vec, a to je svoboda pojmenovat svoje deti dle sveho uvazeni. Predstavte si, ze existuji zeme, kde neni zadna regulace jmen a i tam jsou lide stastni.
Bobo
  • 
1.8.2018 22:13:14
Cítíte se lépe, po takovém průjmu snad přišla úleva. SPD mne neoslovuje, mám na víc. Mé názory do jisté míry konvenují se stranou realisté. Pan Robejšek jistě není Tomio. Po mých názorech a úsudcích Vám nic není. Svoboda slova je Ústavou daná. Mé názory formoval život, studia, mnoho cest po i mimo Evropu. A hlavně desítky let zkušeností. Budu stručná, pokud se Vám mé názory nelíbí, je to Váš problém a mně je zcela volný.
kocourmour
1.8.2018 18:03:06
Člověk, který dokáže vpašovat svoji nenávist k muslimům a k neziskovkám i do debaty o dětském jménu, to je prostě troll jak poleno. Už před lety tu byl na Rodině nějaký chlap, který prudil vjakékoliv diskusi, byl mistr světa v čemkoliv, strašně na něho letěly ženské, a vůbec rozuměl čemukoliv na planetě líp než kdokoliv jiný. Tedy alespoň podle toho co psal. Už si nepamatuji jeho přezdívku, díky Bohu, ale byl Bobo strašně podobný.
Bobo, chtělo by se mi napsat, prosím prosím, změň si nick, a choď na Rodinu akorát číst, dokud tě nepřejde ta úděsná nadřazenost nad veškerým tvorstvem, ty ubohé propagandistické SPD kecy, ty stupidní útoky proti lidem, o kterých nevíš zhola nic. Chtělo by se, ale takové věci je marné psát trollovi. To neodolatelné nutkání musí být strašné.
Kdybych potkal Bobo někde ve městě, asi bych ji nepoznal, pokud by zrovna někomu nevysvětlovala jak je hloupý a jak je ona chytrá a kolik má peněz, zkušeností a titulů. Možná je Bobo prostě extrémně frustrovaný člověk, který svoji frustraci přetavil do trollení. Třeba jsou toho lidé v reálu ušetřeni. Ale moc tomu nevěřím. Docent Konvička, který chtěl lidi mlít do masokostní moučky a na netu oslovoval svoji studentku oplzlými nadávkami a vyhrožoval jí, ten měl taky vzdělání a nepochybně i odpovídající inteligenci. Prý byl dobrý entomolog. Jak je vidět, vzdělání ani inteligence nikoho neochrání před jeho vlastními démony. Je mi Bobo líto.
kocourmour
1.8.2018 16:49:43
Nebudu se vyjadřovat k článku (ať se Thymianovi daří, jsa otcem Doubravky, jsem si jistý že jméno nikomu život nezničí a taky určitě nepovede ke konci Evropy ani Světa). Co mne štvem je jistá osoba, která byla všude už dvakrát, všemu rozumí, má tolik vysokých škol a peněz, že může kecat úplně do všeho, je sprostá a nevidí si dohuby, má EQ v mínusu a pořád se promenuje na forech rodiny. Vyjmenované charakteristiky jsou naprosto charakteristické pro trolla, kterým taky evidentně je.
Bobo
  • 
31.7.2018 22:00:29
Euro vagína.
Bobo
  • 
31.7.2018 21:58:44
Zřejmě prudička od rané dospělosti. Nakonec Evropa se zaobírá podobnými kokotinami a co má řešit vůbec neřeší. Například migraci, vysávání ekonomicky slabších zemí EU ze strany starých členských zemí. Jsme nejvíce průtokovou ekonomikou v Evropě, tj. od nás odtékají zisky mnoha firem a bank zahraničním vlastníkům, tito zde prakticky neinvestují a jen nás ždímají.Platy jsou v průměru třetinové oproti Německu (a to rozhodně není top země, co se týče výše mezd). Řekněte mně, co je to za nový pořádek v Evropě, že zrůdy jako Breivik (který má na svých rukou smrt 70 lidí)si mohou ještě stěžovat na luxusní podmínky v Norské věznici. Kde má k dispozici vše od volného přístupu na Internet, přes možnost distančního studia třeba výchova k lidským právům až po nepřebernou paletu možností ke sportu, zájmovým aktivitám... V tomto opravdu chceme žít??? Tohle si 90 až 99 % lidí přeje??? Musím odečít parazity, kteří se uklidili před prací do neziskového sektoru.
Konzerva
31.7.2018 15:06:15
1kuličko,

vidím zásadní rozdíl z pohledu dítěte, jestli se jmenuji Jana a chtěla bych se jmenovat Katka nebo se chci jmenovat jakkoliv jen ne tak, jak se jmenuju, protože jsem Kunigunda.
Konzerva
31.7.2018 15:03:32
Tak snad si matka všimla, že žije v Česku a ne mezi indiány a že tudíž u nás to je neobvyklé.
30.7.2018 15:48:37
26. nejčastější jméno, s četností skoro 60 tisíc, bych tedy nenazvala "ne zrovna obvyklým" :-)

1kulička
29.7.2018 11:00:54
přesně, moje děti mají klasická hezká česká jména, a stejně každá měla období, kdy své jméno nesnášela a chtěla být Katie nebo Britney. Děti si rychle zvyknou a ikdyž si chvíli třeba dělají legraci, myslím že to hodně mizí a společnost je čím dál tím víc tolerantnější.
Já měla komplexy ze svého příjmení a pak jsem zase byla na něj hrdá a při svatbě jsem se ho nerada vzdávala.
Jsou horší věci než nezvyklé jméno....
 Příspěvky 110 z 27 [Dalších 17 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.