| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Nedivím se ženám, co chtějí rodit doma

 Příspěvky 110 z 53 [Dalších 43 >>]
29.11.2016 10:46:52
Naprostá pravda, jsem sice teprve po jednom porodu, ale zato natolik traumatizujícím, že v případě druhého budu dost na vážkách, kde a především s kým ho prožít...
29.11.2016 10:43:47
Svatá pravda~R^
Jitulda1
25.2.2016 6:48:27
Máte pravdu, ale ne vždy se v porodnici natrefí na kvalitní a vstřícný personál. Mám za sebou dva porody a u obou mi lékaři ublížili nesmyslným vnucováním jejich rutinních urychlování porodů. Na mé protesty a přání nikdo ohledy nebral. Kvůli těmto negativním věcem ty ženy touží po domácích porodech. Každá máme strach o své dítě a žádná z nás mu nechce vědomě ublížit a jsme vděčné za přítomnost lékaře u porodu, který pomůže při případné komplikaci. Jenže oni Ti studovaní muži jedou podle psaných osnov a to není zrovna vždy v souladu s přirozeností.
Jitulda1
25.2.2016 6:36:23
Když jsem čekala své první dítě, tak jsem nechápala ženy, které chtějí rodit doma. Po dvou zkušenostech z porodů v porodnici, bych byla při dalším porodu také radši v klidu domova. Lékaři mi u obou porodů přidělali zbytečné komplikace vnucováním nesmyslů a zbytečným urychlováním porodu. K těm komplikacím by nemuselo dojít. U druhého porodu jsem se už bránila, protože jsem dopředu věděla, co pro mě není dobré. A nakonec mě stejně přesvědčili po svém, nerespektovali má přání. A porod byl ještě víc šílený než ten první. Ženy jsou stvořené k tomu, aby přirozeně rodily. A já si myslím, že nemocniční rutina nám vzala ten vnitřní hlas, který napoví co je kdy dobré během porodu udělat. Kdyby v porodnici respektovali přirozený porod a minimálně do něj zasahovali, tak by spoustě žen nesmírně ulevilo. Ale v porodnicích si to chtějí usnadnit, aby měli co nejdřív uklizeno a klid. Bez ohledu na to co se děje s rodičkou.
.kili.
1.12.2015 13:34:25
- "zajímavé je, že to, co tvrdíte vy, tvrdíte jako nezvratný fakt, kdežto to, co tvrdí oponent, "nemá žádný význam".

zkuste si ještě jednou přečíst nač jsem reagoval sdělením, že to v předmětné věcoi nemá význam. Bylo to argumentatio ad hominem, které jste užila naptřičně už i proto,
že klamavá logika je nepatřičná vždy.


- "Zajímavý dvojí metr, a dost troufalé tvrzení, že pouze vy jste arbitrem toho, co bylo sděleno a zda to má či nemá význam"

Já nejsem arbitr. Co bylo sděleno, to toliko cituji. Mezi citací a rozhodováním je jistý značný rozdíl, byť pro někoho nepostřehnutelný,
.kili.
1.12.2015 13:29:00
- "tak podle mě to sdělil dostatečně jasně,"

jak to sdělil podle Vás nevím, já mám jehop sdělení také za dostatečně jasné


- "to, že Vy se za každou cenu tváříte nechápavě, je jenom Váš problém."

nechápavě se nejuen tváří ten, kdo se snaží zakázat výrazy hovorové mluvy, jak to činí např. Ing. Bc. Jiří Matěj Brůna, DiS., C.M., MBA, MSc.
1.12.2015 12:56:38
zajímavé je, že to, co tvrdíte vy, tvrdíte jako nezvratný fakt, kdežto to, co tvrdí oponent, "nemá žádný význam".

Zajímavý dvojí metr, a dost troufalé tvrzení, že pouze vy jste arbitrem toho, co bylo sděleno a zda to má či nemá význam. ~j~
1.12.2015 12:53:55
tak podle mě to sdělil dostatečně jasně, to, že Vy se za každou cenu tváříte nechápavě, je jenom Váš problém.



.kili.
1.12.2015 12:37:37
"Obsah Vašich příspěvků dokazuje dostatečně, že neumíte číst,"

to je OK, docela chápu, že Vám to tak připadat může
.kili.
1.12.2015 12:36:25
- "přijde mi dost evidentní, co tím pan Brůna chtěl říct - že i když LZE technicky označit slovem "rodit" výkon rodičky i výkon porodníka, tak že jsou to dvě dost odlišné věci a mělo by to tak být i vnímáno."

co pan Ing. Bc. Jiří Matěj Brůna, DiS., C.M., MBA, MSc. sdělit chtěl nevím, ovšem zřejmé je, že to nesdělil


- "Pan Brůna nepochybně oba významy těchto slov zná a předpokládám, že je zná většina lidí. Vy mi naproti tomu připadáte jak moje pubertální dítě, které má druhé vánoce z toho, když může dospělé chytat za slovíčka "

Za slovíčko chytá především ten, kdo říká, že muž nikdy nemůže rodit. Pan Ing. Bc. Jiří Matěj Brůna, DiS., C.M., MBA, MSc. to ještě zdůrazňuje směšným pokusem o gramatické markery. Jak já Vám připadám, to nemá v předmětné věci žádný význam.
 Příspěvky 110 z 53 [Dalších 43 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.