| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Štvou mě lidi...

 Příspěvky 110 z 55 [Dalších 45 >>]
46XX
11.1.2015 23:43:25
p.s. a za zvěrstvo považuji, pokud se k dítěti pak dostane informace typu: tvůj táta chtěl jako druhé dítě kluka, byl zklamaný, že ses narodila ty - zase holka...

46XX
11.1.2015 23:37:13
pracuji na gyn. ambulanci a za dlouhá léta praxe jsem se nesčetněkrát setkala s matkami, které to mají jinak.. které hodně řeší, zda další dítě v pořadí bude (konečně) kluk/holka a které jsou někdy i hodně zklamané, pokud nevyšlo pohlaví dalšího dítěte dle jejich přání
...možná tyto typy žen zavdávají následně podněty k podobným otázkám...

rada? přejít to, neřešit, komu je co do toho, kolik a jaké mám děti...
11.1.2015 21:40:03
Dobrý večer,
přeji hodně sil. Člověk bohužel nemá na život záruční list :-(. Ani si nedokážu představit, jak moc těžké to pro Vás musí být. Jsem ráda, že mám svého manžela a své dvě děti, a tudíž jsme na všechno 4.
Hodně sil!!! Doufám, že Vám kluci budou dělat jen samou radost a že čas otupí trošku tu bolest.
11.1.2015 21:33:37
Ahoj, také mám dva chlapečky. A oba jsem si přála. U prvního jsem chtěla kluka hodně a u druhého už proto, že se mi ten první zdál super, tak proč měnit :-)
Ale řeči o druhé holčičce jsem poslouchala také, a docela dost. Když jsem byla těhotná, tak mne to občas mrzelo, protože mi to připadalo, jakoby ten druhý chlapeček byl něco méněcenného, ale teď už je mi to jedno.
  • 
11.1.2015 14:52:42
No, taky to znám, ještě na porodním sále po narození druhého kluka se nás PA s úsměvem zeptala "tak co, do třetice to bude holčička?".
Petra, 2 malí
  • 
10.1.2015 20:46:13
Váš příběh je...moc smutný. Úplně chápu a je mi líto. život není spravedlivý a některým nakládá až neúměrně. Přeji hodně sil. Máte děti. Zvládnete to, protože musíte, ale jednoduché to nebude. Taky vedu svůj boj a Váš příběh mě chytl u srdce.
petra, 2 malí
  • 
10.1.2015 20:42:14
Už napsali jiní, ale proč Vás to štve? Několikrát jste zmínila, že jste chtěla mít dítě zdravé, nehendikepované. Máte. Děkujte denně Bohu. My máme dítě s handikepem, ne extrémním, ale je to tam a spousta rodin kolem mě má hodně, opravdu hodně postižené děti. Žijí neskutečně náročný život. Takže buďte ráda za to, co máte, uvědomte si své štěstí a o tomhle si můžu poklábosit s kámoškou, která má taky zdravé děti a problémy si musí vymýšlet, ale nenapadlo by mě o tom psát článek. S prominutím.
Citronove koliesko
10.1.2015 17:35:03
Ale to zas zacnu narazky "to sa vam smyklo? ci ste tretie chceli ked uz mate parik?" ~t~
10.1.2015 16:56:27
můj syn byl stejnou vakcínou taky naočkovaný, nebyla ještě běžně používaná, ale doktorka ji použila, protože syn se předčasně narodil a ona ji považovala za šetrnější, má také problémy, ale vždy jsem to spojovala s předčasným narozením, nikdy mě nenapadlo, že i to očkování by mohlo mít souvislost.
10.1.2015 16:51:26
Mám také tři kluky a jsem na ně hrdá, děkuji bohu, za to, že mi dal tu možnost mít děti. Také nemám ráda připomínky typu, že nemám děti, když jsou to jen kluci. Blbost mám tři krásné a zdravé děti a jsou to skvělí kluci. Také to nemám jednoduché, prostřední syn se narodil předčasně a má problémy ve škole, má individuální plán a možná dostane asistenta, měl štěstí, má učitelku, která ho přijala a podporuje, která učí třídu, jak se ke slabšímu chovat. Daleko horší bylo, když se mi před dvěma lety zabil manžel a děti ztratily tátu, nikdo si neplánuje velkou rodinu s tím, že na to bude jednou sám, že všechno bude muset zvládnout sám. Přeji si jediné, dokázat zase žít a dát svým dětem vše co potřebují, vše co si zaslouží, nemám už sílu, jen ten, kdo něco podobného zažil ví, jak je to těžké. A nejvíce to bolí právě když dávám své děti spát, když hladím toho nejmenšího po zádech a říkám si, co všechno jsem s nimi chtěla dělat a nezvládla. Mám pocit, že nezvládám žít. Měla jsem všechno po čem jsem snila hodného manžela a tři zdravé děti, byla jsem tak šťastná a hrdá máma, teď už ztrácím poslední zbytky sil. Je to dva roky, co se mi život zhroutil, jako domeček z karet a já nevím jak dál.
 Příspěvky 110 z 55 [Dalších 45 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.