| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku I porod „císařem“ může být nádherný zážitek

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 47 [Dalších 27 >>]
Irena2
16.7.2012 21:54:00
Přesně! To mě taky pěkně nadzvedlo. Já sice jsem nejspíš podle té odbornice v těch 5ti procentech, protože mám hormonální problém, ale "neschopnost matek", to je teda podpora! Odbornice...~o~
16.7.2012 21:49:32
přesně tak na tom zda se rodí normálně nebo císařem je jedno já rodila 2krát císařem a vždy jsme kojila až do dvou a půl roku.A to se první syn nrodil v 29týdnu takže dva měsíce byl v inkubátoru a nekojila jsem vůbec jen odstříkavala,až mohl být na postýlce přisál se v pohodě na druhý pokus...Jo a dodám rodila jsem na obilňáku :-)dodnes jsem vděčná doktorům i setřičkám že zachránili mě /měla jsem hellp syndrom preeklampsii/ i malého teda dnes už 7letého skoro školáka...
Alyx
  • 
16.7.2012 0:01:15
Jo a oni by k vám zavolali psychiatra, řekli, že máte laktační psychózu a byla byste ráda, že dítě uvidíte s dohledem a na chvíli. Rodička, která se chová "divně" má jízdenku na psychiatrii jistou...
15.7.2012 22:40:28
Přesně, omotaná šňůra přece nic neznamená, a hlavně nevím, proč jí vyvolávali porod týden po termínu a proč 3,5 kg je velká váha.. Odhad se může mýlit až o kilo.. Rodila jsem 12. den po termínu 3,5 kg miminko a bylo to bezva, normálně jsem ho porodila, když bylo připravené.. Ten císař vlastně nebyl nutný, ikdžy byl tak "pěkný" a miminko přinášely "hodné" sestry každé tři hodiny.
Kojení podle mě nezáleží na způsobu porodu, ale na provedení bondingu. Když se dítě vystresuje vážením, měřením, zakapáním očí a odsátím, místo aby se plazilo po prsou a prohlíželo si mámu, chuť přisát se je výrazně snížená.
15.7.2012 22:29:46
Přemýšlím, co bych dělala, kdyby mi nechtěli dát mé dítě a já s rozřízlým břichem.. asi bych řekla že zavolám policii, volala bych primářovi, křičela. Především bych vždy v porodnici ukázala svůj záměr mít hned své dítě u sebe za každých okolností předem.
Alyx
  • 
15.7.2012 20:37:22
Ano, to miluji. Házení čísly, jak 0,000000000001 procent matek kojit nemůže, a ty ostatní si za to mohou SAMY. Někdy bych tyhle laktačky předhodila davu maminek, které udělaly VŠECHNO na světě, obešly několik laktačních poradkyň, nakoupily pomůcky, přikládaly jako šílené, dodržovaly všechna doporučení a stejně nic... Laktačkám, neschopným pochopit, že někdy to prostě nejde, bych zakázala praxi.
Petra+3
  • 
15.7.2012 20:24:54
Asi to v CR komplikuje fakt, ze davaji matky po cisari na JIPku. Rodila jsem ve Francii, z toho druhy byl cisar v celkove anestezii z duvodu vcestne placenty, ze salu me odvezli probudit se na pooperacni pokoj, tak ne dve hodinky a potom jsem sla normalne na pokoj, kde uz me syn cekal osetreny a obleceny. A nemusela jsem s nikym bojovat, aby se mnou na pokoji zustal uz od prvni noci (cisar byl pozde odpoledne, na pokoj jsem se vratila v osm vecer), mohla jsem kdykoliv zazvonit na sestricku i behem noci, aby mi ho dala do naruce na kojeni.
15.7.2012 18:24:58
Přirozený porod nemusí bolet vůbec, s výjimkou tlaku na hráz - aspoň já jsem to tak při 2. porodu měla;-) (jen se mi chtělo hrozně kakat a pak to šlo ráz na ráz - do necelých 2 hodin byl venku:-)
1. porod byl podporovaný léky a měla jsem bolesti jak svi.ě.
Císaře neznám, pokud by došlo na 3. dítko (což ale z finančních důvodů + můj věk není pravděpodobné), možná se k němu propracuju:-)
M a 1
  • 
15.7.2012 17:15:18
Rodila jsem neplánovaným císařem...

Ale jak čtu, že nejkrásnější je si své dítě vytlačit....teď jsem těhu, bliju kudy chodím a do toho jsem dostala šílený průjem a seděla si tak na záchodě, bolesti a křeče šílený, skučela jsem...seděla tam jak při porodu a říkala si, že si asi vyberu císař jestli je porod několikrát větší bolest než tohle:))). Člověk taky nemusí mít všechno:)
15.7.2012 13:12:12
no já tedy rodila dvakrát a to normálně bez pomoci ani císařem i když druhý syn byl 10dní přenášený s pupeční šňůrou okolo krku nejméně 3dny mě ještě nechali doma strachy jsem sotva spala a každou chvíli šťouchala do břicha jestli se bude prcek hýbat nakonec jsem měla přijít v pondělí na vyvolání porodu v neděli se to v poledne rozběhlo a večer ve čtvrt na deset překotným porodem vyskočil ven na svět sice se šrámem kolem krku ale zdravý a nepřidušený syn u obou porodů jsem si zažila bolesti až do konce a asi nejhezčí pocit je své dítě opravdu vytlačit o to si myslím všechny maminky rodící císařem přijdou ( neříkám když se musí tak se musí ale ty co to mají naplánované a všechno prospí )
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 47 [Dalších 27 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.