| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Co (ne)dělat v krizi?

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 24 [Dalších 4 >>]
Pawlla
13.1.2012 5:05:45
Ale to je nesmyl,krize nikdy nebude pro všechny.Jestli čekáte až na tom budou špatně všichni,tak se nedočkáte.Ten chleba dneska dojídá většina rodin.
Pawlla
13.1.2012 5:02:37
Markéto~R^~g~
Helena, tři dospělé děti
  • 
12.1.2012 16:47:17
Omlouvám se všem, kteří opravdu bojují o každou korunu. Vím, že je spousta takových lidí, také jsem to zažila. Ale všeobecně bych o krizi nemluvila. Ta teprve přijde, až budeme všichni poctivě dojídat chleba do poslední kůrky a ne ho házet do popelnice. Až na tom chlebu nebude salám a sýr v několika vrstvách, ale jenom trochu másla nebo marmelády. Až budou lidé nakupovat základní věci a ne plné vozíky. Až se před školní jídelnou nebudou povalovat na zemi pomeranče. Až se lidé nebudou vozit autem pár metrů tam, kam v pohodě dojdou pěšky. Až nebudou hospody plné pivařů a až lidé nebudou vyhazovat peníze ve formě cigaret. Pak uvěřím, že přišla krize.
12.1.2012 13:42:47
přesně tak, nerouhejme se....
susu
  • 
12.1.2012 8:57:07
Nesnáším svetry.
RaDus&holky
12.1.2012 8:54:19
Uz me stvou ty reci o krizi, porad dokola. Neni zadna krize, zatim "jen" recese. Budme radi a nerouhejme se ;-)
Ines
  • 
12.1.2012 8:37:35
A proč se neoblečeš?
Co jsem si mohla všimnout, tak mívávají prodavačky takové ty tlusté flísky z Canisu. Jestli je nemáte, můžeš si navlíct dospod punčochy nebo košilku nebo několik košilek.

Já neříkám, že není příjemné sedět si doma v teplíčku (21,5 st je příjemné teplo, žádná zima), říkám jenom že když si můžeme dopřávat takový luxus, tak k nám asi ještě žádná krize nedorazila. Až bude krize, vytopíme obydlí na 16 - 18 st a oblečeme si několik svetrů.
j a tri
  • 
12.1.2012 7:23:01
zwedavko, zkus si celý den v tom podle tebe vedru sednout na kasu, kde na tebe táhne od věčně se zavírajících a otvírajících dveří...musíš mít předepsaný oděv a věř mi, že zima ti bude,pracuji v HM a vím, o čem mluvím...a to nejsem pokladní, jen obyčejný otroček-nákupčí, která tráví hodiny při zlevňování zboží v chlaďácích...když jdu nakoupit, tak je mi taky vedro, ale při práci se klepeme zimou většinou skoro všechny-doházet rohlíky a rovnou ven s bednama, pořád se vozí nějaké zboží a tak jsme neustále v průvanu, vyskládat paletu a šup ven s krabicema...jo holka, od té doby co tam pracuju jsem permanentně unudlaná a když se sejdeme v kanceláři, což je pidinudlička kam se všichni nemůžeme vejít, leč musíme, tak si hezky pustíme topení a ty bacily si nechtěně navzájem vyměňujeme....
12.1.2012 6:31:00
Ale lidi doma netopí na trenýrkovku, mi jedeme na 21,5. V práci máme ještě méně, protože mám celý den ledové ruce a zebou mne nohy ~n~
Teplotu v marketu lidi neovlivní... možná by si jim ohla zakáazt dýchat~d~
páč dech také otepluje okolí, že jo ...
zwedavka
11.1.2012 21:05:56
nezdá se mně, že by byla až zas taková krize, v popelnicích spousty jídla, v obchoďáku přetopeno, že i když přeběhnu z auta ve svetru, tak vedrem padám na hubu.... Až se lidi vzpamatují a budou vytápět na snesitelno a ne na luxusní trenýrkovou teplotu, tak uvěřím, že máme krizi
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 24 [Dalších 4 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.