| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Pro zdraví a pohodu si dojdu BEZ BOT

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 57 [Dalších 37 >>]
2.5.2009 19:26:32
vyjít si naboso u nás ve městě,stačilo by jen cestou do práce,jsem tam za deset minut,tak si koleduji o pořezané nožky.Během těch deseti minut než dojdu do práce,projdu kolem čtyř hospod.To by si snad lajsnul leda fakír.
2.5.2009 8:31:11
Co baleríny a kecky? V této kombinaci se dá odchodit cokoliv.
1.5.2009 21:03:31
Nemám to ráda. Připadá mi to nevkusné. A teď to má navíc skoro každý.
1.5.2009 10:32:02
Já chodim bosa i po městě, ale to bude tim, že naše město a Praha se nedaj srovnávat. Na Žižkově k babičce mého muže mám problém dojít i v botách, protože se bojim do čeho šlápnu... A to jsem bosa tak často, že už jsem vycvičená koukat pod nohy prostě pořád...

A taky mám pocit, že na různých místech jsou lidi různě tolerantní - třeba v Chrudimi se mi za spoustu let nikdy nestalo, že by někdo měl na moje bosý nohy nějaký poznámky, zatimco v Ostravě, kde jsem studovala, jsem si bosa z kolejí na fakultu vyrazila jednou - těch keců, co jsem si vyslechla na ulicích i v tramvajích bylo tolik, že ač jsem to naoko ignorovala a myslela si svoje, vzalo mi to chuť jít tak někam podruhý..

Zánět jsem měla jednou - když jsme byli s mužem stopem ve Skotsku a ke konci se mi rozpadly sandály, takže jsem byla bosa několik dní v kuse ve dne v noci, než jsme dojeli domů. Na stopu mě ještě nic netrápilo, tak jsem nečekala žádnej zádrhel, ale po příjezdu domů se mi rozjely bolesti ledvin, že jsem měla problém dojít na záchod a musela jsem na injekce. Nikdy už se to ale neopakovalo a je to už 8 let.
Zuuz, Luciška 12/05
30.4.2009 14:49:59
ono to myslím nie je plast, ale živica...
citujem:
Tieto neprehliadnuteľné Crocs gumáky sú vyrobené z materiálu, ktorý je utvorený z uzavretých buniek vyplnených živicou, ktorá sa zahrieva teplom vášho tela. Tvaruje sa a vďaka tomu formuje aj vaše chodidlo. Materiál je antibakteriálny, takže zabraňuje vzniku kožných ochorení chodidiel a nepríjemnému zápachu.
magggi synáček z léta09
29.4.2009 21:53:42
a jen co na mě přestali dávat pozor "dospělí", začala jsem chodit bosa téměř všude - tedy i ve městě. Je jen třeba dávat si víc pozor pod nohy a pořádně nožky pak vydrbat.
Zhruba od dubna - května do konce září, někdy října (bydlím 7 let na horách, takže už to není tak snadné, je tu dlouhá zima) lítám bosa, jak jen to jde, výjimkou je snad jen kolo, dlouhý výlet nebo práce. Bosa často i řídím auto.
A kupodivu i tak se dají nohy udržovat hezké ;o)
Annitta
29.4.2009 15:27:41
ať guma nebo ne! Já je fakt nejdřív naprosto hanila...ale po vyzkoušení jsem změnila názor...záda mě přestala bolet, nebolí mě kolena, klendba nohy-jsou ortopedický! Navíc v tom nohy nesmrdí, krásně větrají, ale zároveň dělají takový zvlástní klima, že v tom není zima a nevysušuje se v tom kůže...až mi prcek povyroste, tak jí je koupím taky-nevidím na tom nic nezdravýho...

Doporučuju ozkoušet a teprve pak plyvat jedy~;)~y~
brzobohatka
29.4.2009 15:16:49
no o tom to je, dokud člověk nemá žádný problém, at si bosky chodí...jenže jakmile jednou zánět proděláš (a je jedno, jestli to bylo nachlazení od noh nebo od zad nebo stres nebo kombinace), tak už se musíš opečovávat a vyhýbat se prochladnutí....pak už stačí jen málo a máš to zpátky.
Žžena
29.4.2009 14:39:58
Haha, tak to jsem out úplně. Kozačky totiž nevlastním, naposledy jsem měla kozačky někdy v první třídě :o)
Mám jenom sandály, v těch chodím celou sezónu, jak je chladno tak v keckách a jak napadne sníh tak v pohorách :o)
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 57 [Dalších 37 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.