| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku O vyjadřovacích schopnostech mého prvního milence

[<<Předchozích 20] Příspěvky 2130 z 63 [Dalších 33 >>]
19.11.2008 8:55:27
My máme doma namotávače, už od miminkovského období si rád starší syn namotává rád vlasy na prst, motá, motá a když dojede k hlavě, tak zatáhne. Protože jsou všichni tři moji chlapi nakrátko, hádejte, koho škube nejvíc? Když si ke mě někdy v noci přilehne, mám po ránu docela slušné afro. A to mu je už šest let, domluvy nefungují, prostě počká, až usnu a sám si v polospánku motá.
Luca
  • 
18.11.2008 23:32:58
Souhlas! Přesně jako u nás, když jsem ji zatrhla prsa, mladší dcerka si našla znamínko na mém krku.
L
Luca
  • 
18.11.2008 23:29:29
No nejsou na ty prsa jen kluci, mám holky, 5 a 3 roky a odmala jsou taky fascinované prsama. Kojila jsem 14 měsíců.
18.11.2008 23:05:22
Leni, neboj, s tím kuřátkem to není u každého cickání, dokonce ani každou noc, většinou mu ji vyprávím jen tak při usínání, ale semtam ji prostě v noci chce i s "cickem" v puse. On většinou spává v naší posteli, já to s tím spaním mám tak, že je-li sebemenší možnost, prostě spím, to teda víc lituju TM, ten má lehký spaní a ví stejnak o každým kojení. Navíc starší syn "zlobí" se spaním doteď, furt něco mele a celkem často se budí, donedávna brečíval (noční děsy)...za posledních 5 let byly dvě noci, kdy jsem se fakt dobře vyspala. Jednou jsem nebyla doma, když bylo staršímu asi 2,5, jednou když Macík omylem spal bez kojení asi až do 6 :)
Právě kvůli manželovi zatím ani nechci dělat v noci rozruch s odmítáním kojení, on to má fakt časově i fyzicky náročný (TM, malej ten se má jak prase v žitě ;-) ).
18.11.2008 22:24:26
No jo...když já jsem holt ta hodná máma (nebo možná pohodlná). Každopádně díky :)
Bulharka
  • 
18.11.2008 22:02:12
Díky Laro, takhle jsem se už dlouho nezasmála, signál pipi moc dobře znám :-)
18.11.2008 21:46:02
Miuška byla taky hroznej závisláček na prsou... Časem jsem zjistila, že potřebuje žmoulat něco měkkého. Perfektně posloužila taková gumová jakoby gelová myšička - prodávají se i brontosauři a jiná předpotopní zvířata ze stejného materiálu. Hlavně když už byla napůl uspaná, rozdíl nepoznala a dala se tak "opít rohlíkem".
Teď už taky nekojíme, a ačkoliv jsem u první dcery odstavení skoro obrečela, u druhé jsem si oddychla a libovala si "Konečně!!!"
  • 
18.11.2008 21:32:21
Krásný článek, moc jsem se u něho nasmála:o)))díky.
Dcerka byla odstavena na 17měsících a to díky účasti mé a mého manžela na svatbě kamarádky. Takže poprvé hlídali prarodiče přes noc, dopadlo to skvěle, dcerka od té doby mlíčko od maminky nevyžadovala. Nyní jí jsou téměř 4 roky a kamarádky čekají mimča. Tak pořád dokola opakuje, že miminka budou mít taky mlíčko od svých maminek. Znovu se začala zajímat také o má prsa...no a co nám nedávno vyvedla u babičky, její pozornosti samo neunikl ani tátův pohlavní orgán při koupání- a nakreslila ho docela věrohodně (v jejím věku až nezvykle přesně)i v barvě. Jen se bojíme,aby při nějakém psychologickém vyšetření též nekreslila stejný obrázek...co by si o nás asi vyšetřující psycholog myslel???
Je to ale krásné číst, též příspěvky u článku, vidím, že jsme na tom všechny dost podobně a to včetně role tatínků.
Lenka
  • 
18.11.2008 19:55:36
Já řekla, že mlíčko už není :-)). Ale je pravda, že dceři bylo už dva a půl, ale strach jsem z toho měla, to je fakt. Malýho jsem odstavila ve 13 měsících, když mě kousl. Žádné drama se nekonalo, prostě dostal sunar. Kamarádka se odstěhovala z ložnice a najednou stačilo, aby malé manžel řekl "spi" a spala celou noc. Předtím vstávala pořád, ani snad nebyly podle vyprávění žádné pravidelné intervaly, prostě pořád. Víš, co se mi zdá ale ještě horší, že chce, abys mu u toho zpívala nebo říkala básničku. Mmch mám o měsíc staršího syna :-). Přeju hodně síly, myslím, že máš právo na to se vyspat. Pamatuju si doby, když malej nespal a když spal v ložnici a spal :-), tak se pořád vrtěl a já stejně nespala. Ve dne jsem nevěděla, jestli zrovna spím nebo jsem vzhůru. Pořád to bylo něco mezi.
Kohnova
  • 
18.11.2008 19:53:21
Lara: vzdycky mu muzes rict, ze uz ho kojit nebudes, protoze je na to velky. Chvili bude vyvadet, protoze v takovehle situaci nejde o vyzivu, ale o moc. Tvoje vule musi byt silnejsi.
[<<Předchozích 20] Příspěvky 2130 z 63 [Dalších 33 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.