| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku "Nadstandardní" těhotenství

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 76 [Dalších 56 >>]
Petra
  • 
3.11.2007 0:29:21
Nechoďte tam, hlavně ne k MUDr. Jitce Macuchové. Je dost nekomunikativní (a hlavně jí vůbec nezajímají pacienti,( připravte se, že Vás z ordinace vyhodí za 10 minut ať už je problém jakýkoliv)V těhotenství mi způsobila svým nedůsledným přístupem velké problémy. Nejenom, že nepoznala stáří plodu (a tím mě připravila o možnost mít první genetický test do 11 týdne těhotenství (gynekolog v nemocnici to poznal hned a ani nemusel mít datum mé poslední menstruace)ale hlavně u mě nepoznala příznaky vysokého krevního tlaku v I. trimestu těhotenství, přesto že jsem jí si stěžovala, že mi je špatně a popsala všechny příznaky vysokého krevní tlaku. Protože vysoký krevní tlak je nejvážnější komplikace v těhotenství a I trimestu může vážně ohrozit vývoj placenty a plodu, teď se jenom klepu, aby moje dítě nebylo postižené. Do I trimestu, i když jste těhotné, vůbec na této gynekologii nezjišťují krevní tlak. V kvalitních gynekologických ordinacích je to samozřejmostí. Podle mě jí jde jenom o peníze!!!! vůbec jí nezajímá co jí říkáte, tak klidně může spoustu věcí přehlédnout.
Alena
  • 
17.9.2007 20:15:56
Myslím, že placení ročních karet, není důvod přivýdělku, ale způsob jak nakoupit nové vyšetřovací stroje. Myslím, že soukromé nemocnici nikdo nic nedá a to, že tam docházíme by určině nestačilo pokrýt tyto náklady.Všechno je pod jednou střechou , je velká výhoda.Když jsem ležela v Gyncentru, tak jsem si zaplatila 300Kč za noc.Byla jsem tam o jeden den déle, tak jsem to nahlásila doktorovi a ten mávl rukou ať nic neplatím.
Rony
  • 
28.5.2007 16:35:36
Se zdrav.zařízenim v Gyncentru v Hloubětíně mám ty samé negativní zkušenosti.Vedoucí ambulantního úseku Libor Novák nemá vztah ke gynekologii,měl by zdravotnictví opustit a jít raději malovat pokoje-k tomu má vztah. Při preventivních prohlídkách nevyšetřuje prsa,ale vykazuje si je na pojišťovně a to ještě chtějí po svých pacientkách roční příspěvěk.Za co ,aby byli ještě arogantnější a nevstřícnější než jsou!
4.4.2007 17:59:37
Také jsem to měla v plánu, ale byla jsem panem doktorem výslovně upozorněna, že pokud nemám telefonický rozhovor se sestrou apod. ... nahraný na pásce, mám smůlu ... mé slovo proti jejich.
4.4.2007 17:57:20
Ahojky Lindo,
přesně tak, měla jsem kliku na paní doktorku Macúchovou, velmi mi vyhovuje její lidský a přitom citlivý přístup - po předchozí zkušennosti doslova balzám na duši:-)
I já tobě přeji jen samé příjemné zážitky a dobré zprávy z lékařských ordinací!
31.3.2007 23:02:56
Tyhle a podbné případy je třeba okamžitě hlásit lékařské komoře.
Linda (2 kluci)
  • 
29.3.2007 8:57:47
Ahoj,
take chodim do Gynfemu a jsem moc spokojena. Mozna chodis take k pani doktorce Macuchove, se kterou jsem si prosla ma rizikova tehotenstvi. Je opravdu moc prijemna a fajn.
Preji ti vse nejlepsi a at se s nicim podobnym uz nikdy u lekare nesetkas.
Linda
natus
25.3.2007 19:51:07
Bydlím v Rakousku a při druhém těhotenství jsem se rozhodla, že si po minulé zkušenosti zaplatím nadstandard. To znamená, téměř rok před tím než otěhotním, musím platit 80 Euro měsíčně. Zato mám ale jistotu, že nebudu na velkém pokoji, kde se 24 hodin denně střídají návštěvy, přičemž návštěva jedné turecké rodiny čítá kolem patnácti osob. V tomhle opravdu zlaté Čechy.
Denisa
  • 
24.3.2007 18:02:26
Miso, ginekolog, brrrrr
Zuzana
  • 
23.3.2007 22:14:47
Jasně, je těžké najít dobrého doktora, taky mi to trochu trvalo a potřebovala jsem to, až když jsem měla nějaké potíže. Ostaně ani dobrý doktor není bez chyby. Ale neplatila bych za péči, pokud si platím zdrav. pojištění a jsou to plně hrazené výkony.
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 76 [Dalších 56 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.