| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Jak se starat o předkožku?

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 110 [Dalších 90 >>]
komander
  • 
17.9.2011 23:05:45
hmmm...niekomu tu chybaju v peceni asi kortikosteroidy...troska si precitajte co to je zac...a ze pri uzivani dlhsom ako tyzden silne napadaju pecen...jediny liek na fimozu je obriezka...u nas su z nej ludia dosraty, pritom to takmer neboli a efekt je 100-percentny...najdite mi jedneho cloveka, ktory mal fimozu a po obriezke sa stazuje...verte, ze to bude mozno jeden z tisic...a este by mohol autor clanku napisat ze v USA je 80% chlapcov obrezanych a nie je to z nabozenskych dovodov
Jirka1
9.3.2011 18:33:39
ahoj... čtu a mast se mi už shani,, mam par otazek piše se natahovat muže se zeptat jak přesně to mam natahovat ? diky prosím odpevěd na email belko11@seznam.cz diky
lenča syn 8 let
  • 
11.9.2010 20:55:12
Zdravím a ajak to nakonec dopadlo?? My jsme byli ve třech letech pod narkozou na stažení, ale nějak se to přichytlo trochu zpět a sice žalud kouká , ale u uzdičky a někde ještě místy to drží fest. Díky zan info.
Zuzka77
  • 
1.8.2010 17:33:20
Překvapuje mě, že se toto ještě děje..myslela jsem si, že to skončilo s totalitou...Doktora bych zažalovala, nemá právo dělat žádný zákrok se kterým Vy nebudete souhlasit!!!! Navíc přetahovat násilím se nemá, všude to píší..V případě uvolňování sondou se používá lokální anestetikum - znecitlivující mast, bohužel ne všude -v chirurgických ambulancích to berou jako rutinní zákrok bez empatie k dítěti....Trvala bych na použítí anestetika, jinak bych odešla za jiným doktorem. Proč způsobovat zbytečnou bolest...
Eva.
15.7.2010 22:00:38
Já vím, že to tu už zaznělo, ale u nás je to tak čerstvé, že to musím napsat: Dnes nám ho násilím urolog přetáhl, chlapeček mi doslova zfialověl bolestí, je mi z toho strašně zle, hlavně ze sebe samé,že jsem nezakročila. Hrozné. Cítím se děsně. Kdyby doktor aspoň předem řekl, co jde dělat... byli jsme u něj s něčím úplně jiným.
Lucka, dvouletý syn
  • 
1.2.2010 18:38:51
Rada bych se zeptala, jestli někdo nemáte stejný problém. Mám dvouletého syna, předkožka mu vůbec nejde přetáhnout. Trvá to asi tři čtvrtě roku co pokaždé když dojde k jakémusi ztopeření jeho šulinka strašně pláče a naříká. Má strach si na něj sahat a ani mě nechce pustit třeba ho jen omýt ve vodě. Jakmile se mu začne "zvětšovat" začne plakat až mu tečou slzy. Přitom mu směřuje dost stroze dolů. Naše paní doktorka stále opakovala, že se jedná o zúženou předkožku at trenujeme. Když jsem dlouho otravavala, poslala nás na urologii, že se možná jedná o krátkou uzdičku což vyžaduje operativní řešení. Verdikt z urologie byl, že otvor má pouze o velikosti 2 mm a v tom že je celý problém. Fimoza. Prostě se mu tam nevejde. Dal nám mastičku s kortikoidy za měsíc kontrola. Je to 14 dní, žádné zlepšení, jen stále větší nářek při mazání a ztvrdnutí šulínka. Dvakrát denně mažeme a pokoušíme se velmi jemně uvolnovat předkožku a tak 6 x denně se mu zvětší a ztvrdne. Čili pláče a křičí celkem často.
Jak je to u vás? Taky takhle bolestivé? S močením žádné problémy, žádný zánět pouze ted když mažeme a stahujeme pravidelně mu trošku zarudnul. Tak koupu v řepíku. Spíš mám strach z toho že tak pláče. Na slovenských stránkách jsem našla tip na koupele ve slezu planém. Máte někdo zkušenost?
Díky
Miloš
20.1.2010 20:14:07
koupím mast TRIAMCINOLON , děkuji mockrát.
19.1.2010 20:27:53
Chtěla bych se podělit o naše trápení s předkožkou. Mám syna 4 roky, nikdy mu nešel přetáhnout. Měla jsem strach z operací a kortikoidů a tak jsem to nechávala na přírodě a na občasném trénování. Zcela bez úspěchu. Před 2 měsíci nás postihl zánět předkožky, který jsme naštěstí po týdnu proplachování a Framykoinu zahnali. Paní doktorka nařídila mazat Betacortonem a když zjistila, že mi ho už před půl rokem předepsala a že jsme ho nepoužila. Řádně mi vynadala, že jsme zánětu mohla předejít. Nebylo to jednoduché z kortikoidů nejsem vůbec nadšená. Vyrůstala jsme na nich kvůli ekzému. Ale výběr byl jasný mastička nebo operace. A tak jsme mazali 6 týdnů ráno a večer, po 14 dnech používání jsme začali zkoušet přetahovat a výtězství přišlo poslední týden. Máme přetaženo a tak teď máme ještě měsíc mazat jen jednou denně a kombinovat to s Dermazulenem, aby se předkožka nestáhla zpět. Jde nám to skvěle a už to dokáže i synek sám. Nebojte se toho maminky, je to lepší než operace nebo jiné zákroky. Přeji hodně úspěchů. Jana V.
hana
  • 
13.1.2010 0:23:58
nepřetahovat, nepřetahovat, nepřetahovat!!!! dala jsem na radu známé, která od své dr. poučena, že přetahovat a trhlinky srostou... a taky jsme přetahovali. trhlinka srostla, dnes řešíme druhý zánět, má jen úzký chobotek - a to poté co jsme absolvovali 2 měsíční mazání kortikoidy a šlo přetahovat skoro úplně! - a hrozí nám s diagnózou fimosa, II. ataka balanitidy ořízka... no uvidíme co mám řeknou na cíře, kam se dostaneme, až bude po zánětu...
teta
  • 
13.1.2010 0:03:05
napište mi na hlux@seznam.cz, mám skoro celou tubu po synovi, rozdělanou před cca 2 měsíci
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 110 [Dalších 90 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.