| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Opruzené dětské zadečky

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 63 [Dalších 43 >>]
26.11.2006 21:08:28
a opruzeni jsem zazila jen asi 2x, kdyz manza nechal pokakaneho synka radeji usnout, kdyz byl unaveny, coz byla blbost. pokakani se musi prebalovat nejlepe ihned...ale jinak se mi osvedcila masticka Buebchen v tube, kterou davam pri malem zarudnuti a vse hned zmizi. Weleda take neni spatna, ale Buebchen ma v sobe zinek a ten pusobi.

Takze moje rada: Predchazejte radeji opruzeni tim, ze nebudete zadecek zvykat na tisicero kremu a casto prebalujte.

Mozna se to nekde neosvedci, ale kdo nezkusil....

Cat
Ťuhlík
21.2.2006 22:59:26
Také máme Weledu nedala jsem na ni dopustit-zadeček je dobrý ale na genitáliích se nám oběvilo asi šest mokvavých pupínků a nevím co s nimi. Nic nezabírá.
Daniela dcera 7,5 měsíce
  • 
12.2.2006 10:21:13
Ahoj holky, máme červený flek na zadečku, vypadá to čím dál tím hůř. Je to mimo nejvíce kritických míst. Tato část nepřichází do styku s fekáliemi.
Je to flek dlouhý zhruba 4 cm a široký 2 cm. Používám pampers nebo huggies. Už se některá z vás s tímto setkala? Díky za radu.
30.5.2005 22:40:04
Barunko, v těchhle vedrech by bylo naprosto ideální se "nastěhovat" někam na venkov, kde Ti dítko může lozit na dece nahý a jen mu vždycky zavčas "někam" vystrčit prdelku:-))) Vyzkoušej nechat potomečka co nejčastěji jen tak, bez plín, a v "tu pravou" chvilku přistrčit třeba látkovou plenku. --- Já měla štěstí na to, že když byl náš kluk miminko, taková vedra nepanovala, jako panují poslední roky. Teď to je fakt úděsný. Tedy - aspoň já se v teplotách nad 30oC moc nevyžívám a chápu, že v plínách to musí být pro miminka děs:-(((
M.
Barunka a Mája(7měsíců)
  • 
30.5.2005 21:00:24
Tak nevím, Pampersky používáme také, ale Mája má prcinku ošklivě opruzenou ( a to ji teď v těch vedrech přebaluju minimálně osmkrát denně, jako novorozeně)nepomáhá nám na to nic, ani Rybilka ani Bubchen. Jediné co to trochu zmírňuje je koupání zadečku v odvaru z heřmánku několikrát denně.
  • 
7.4.2005 20:58:34
Ahojky, perfektní skušenosti s Menalindou mam u starých lidí pracuji v nemocnici, Menalind kožní ochranný krém - obsahuje zinkovou pastu,heřmánek.
Přinesla jsem ji kamarádce a švagrové a byli moc spokojený. Abych nezapoměla někdy ji v práci mícháme dohromady s Dermazulénem - výborná věc (perfektně se smejvá, na samotnou menalindu je někdy lepší použít olejíček).
Monča,dvě holky(4 roky a 16 měsíců)
  • 
24.2.2005 13:41:47
Neodpovím ti, na tvou otázku, ale poradím ti. Má doktorka, když ta moje princezna měla tu prcinu už fakt hroznou mi poradila IMAZOL. Je to mastička, která pomáhá třeba při mokvajících infekcích. Koupíš ho normálně v lékárně.Zkus a uvidíš.
22.10.2004 20:28:14
Ahoj, tak my už doma bojujeme s Bepanthenem proti opruzenině skoro 14 dní a vypadá to čím dál hůř. Je mi té mojí Verunky moc líto jak to má škaredý, ale Bepanthen nezabírá a rybí mastička taky ne. Dost ženských tady má dobrý zkušenosti s Menalindem, ale konkrétně s kterým???? Mají 3 řady senzitive, professional a derm. A v lékárně se netvářili, že by měli něco konkrétně pro děti tak prosím poraďte.. Díky Míša
18.8.2004 22:04:20
Možná to tu už někdo napsal, ale podle mojí zkušenosti s mými 4-měsíčními dvojčaty je, když už se opruzenina objeví, potřít postižené místo genzianem, nechat zaschnout a pak namazat pityolem. Opruzenina se nám objevila naštěstí jenom jednou, ale zato o to hůř, už jsem z toho bla na nervy, zkoušela jsem Bepanten, větrat skoro celý den... a nic, až tohle bylo super. Teď když zadeček trochu zarudne, tak dávám pytiol na noc (jinak používáme při každém přebalování synderman) a do rána je to pryč. Doporučuju.
mila
  • 
12.8.2004 11:35:19
Ahoj, prosim Te a co to bylo za olej. Nebyl to citrogrep?
Napis prosim znacku toho oleje a kde se da koupit. Diky.
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 63 [Dalších 43 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.