| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k období 27 týdnů

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1114 z 14 
účetní
22.10.2010 11:12:34
Díky Maky za krásný příspěvek. Je to tak - každé dítě je jiné - v něčem rychlejší a v něčem zas pomalejší. Naše holčička ještě nesedí, neleze ( i když se o to trošku snaží), ale první příkrmy zvládla na jedničku. Možná je to i tím, že jsme jí dávali lžičkou probiotické kapky. Možná taky je jen zvědavá a chce zkoušet vše nové.
Největší úspěch ale je, že se malá pomalu zbavuje ekzému!
Maky27
18.10.2010 8:10:17
Mám dvě dcery starší už budou 3 roky a mladší je právě 6 měsíců a kousek... Co jsem koukala na fotky a zápisky co jsem si dělala... zjistila jsem jednu věc... má starší dcera samostatně seděla už 5 měsících a 2 týdnech a ve věku kdy je nyní má mladší dcera už lezla... byla skrátka moc hrrr :-) taky byla "zlobivější" a nesnesla být v místnosti sama, což neumí ani dodnes, takže jí máte pořád za pr...zády :-) Mladší v tomhle ohledu je anděl...už od narození spí celou noc pravidelně chodí spát v 9 ráno a pak na dvě hodinky po obědě :-) zato obě dvě holky jsou sakra ranní ptáčátka a stávají už v 6 ráno :-O Takže závěrem bych asi řekla, že nepropadejte depresím když Pepíček od vedle co je o měsíc starší už leze a váš dokonalý andílek se teprve naučil válet sudy... "Každé dítě je jiné" a má svůj přirozený vývoj. Nehledě na to, že se to naučí všechny děti a až jim bude o pár desítek let víc, tak se stejně nepozná že Pepík od vedle byl v tomhle směru rychlejší chichi :-) Užívejte si každého úspěchu svých dětí, a kašlete na maminky co věčně povídají "To náš Pepíček už dávno sedí..."
Krásný den s dětmi přeje Markéta~t~
21.5.2010 8:48:51
Náš chlapeček Vítek již má 6 měsíců!! Toto uteklo.Sice nadále v noci kojím co hodinu,málo kdy po dvou hoďkách a ještě míň po dvou a půl hodinách.Nějak mi to nevadí.Když se stane,že si vezme výjmečně později,jsem vzhůru a čekám na to,když se probudí.(spát prostě nejde). Přes den kojíme po dvou hodinkách.Příkrmy nechce.Flašku se sunare??Ani náhodou.Natahuje ho už z té flašky.Po lžičkách zeleninku a přesnídávky?S velkým odporem a dávením ,do něj dostanu několik soust,ale upustila jsem od toho.Kašičku?Vyblinká ji i nosíkem!Takže výhradně kojíme a zkoušet dávat něco jiného zatím nebudu. Vítek je pohodář,nevzteká se,neřve.V noci po kojení ihned usíná,ve dne spinká už míň.Dne 19.5 začal poprvé "stát" na kolínkách a posunul nožku dopředu.Teď se pohupuje na kolínkách.Takže brzo proleze celý byt.Zatím byl jak "píďalka",zvedal zadeček a sunul se po bříšku.Je to kouzelné období.Zoubky ještě nemáme,ale nechybí nám ;-)
17.5.2010 10:41:52
Prispivam se zkusenosti jak se vyviji muj Adamek. V sesti mesicich je dosti zrucny, hracky krasne prendava z leve do prave ruky,prohlizi si je, strka do pusinky...pak ho strasne zajimaji vlastni ruce, otaci je ve vzduchu a pozoruje, a nekdy vypada, jakoby je vsechny chtel spocitat. Zoubky se jeste neprorezaly, ale uz mame natekle dasnicky, tak snad se uz zadari a doufam, ze to bude bez proplakanych noci. Jinak zacal prave v tomto veku strasne zvatlat, je to uzasny, je s nim uz vetsi sranda, jakoby si se mnou chtel povidat. Umi se pretacet ze zadicek na brisko, nazpatek se mu uz moc nechce. V lehu na zadech se zveda stylem "most" a porad kope nohama,v jakekoliv situaci, asi z nej bude fotbalista :)
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1114 z 14 

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.