| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Citová ordinace: Můj ženatý milenec se nechce rozvést

[<<Předchozích 20] Příspěvky 2130 z 40 [Dalších 10 >>]
zena,30
  • 
6.6.2015 21:03:02
Přesně, manželce bych nic nevykladala, nikomu to nepomůže, pokud něco ví a neřeší to, nic se nezmění a pokud neví a někdo ji to vpali, kdo se bude trápit? Manželka....a kdo t odnese? Manželka a děti, děti nejvic. Odešla bych, skončila to,ale já bych jejich manzelstvi nechala,at si to vyřeší sami.
6.6.2015 17:48:30
Evo..........
přesně tak jak píšete!!!! Byla jsem před rokem a půl v té samé situaci - manželka a proti mě o 10let mladší milenka. Já se to dozvěděla jako poslední :-(
A také si stěžoval, že mezi námi nic dlouhodobě není, jaká jsem megera, že je semnou nešťastný a rodinu udržuje kvůli dětem....
Já zatím lítala z práce do práce. Okamžitě z práce jsem letěla na druhou směnu - tj. domů za dětma - úkoly, kroužky, navařit, vyprat, uklidit a obskakovat ex.
Jakmile jsem se o ni dozvěděla tak do půl roku byl rozvod - jsem teď šťastná, ikdyž se 3 dětma je to náročný. Ta frajerka se všude chlubila jakýho klofla zazobanýho manažera, jak splu jezdí na výlety na čtyřkolce - chtělo se mě z ní blít. A doufám, že ji udělá to samé co mě.......
5.6.2015 12:49:12
ale bude mít možnost volby.
4.6.2015 10:07:38
Nechala bych ho plavat.
A to říkám jako bývalá milenka (teď druhá manželka) ženatého muže.
Eva
  • 
4.6.2015 9:26:19
Milá slečno, vy jste mluvila s manželkou, že víte, že mezi nimi nic není? Toto je nejobvyklejší věta nevěrných manželů. Mají spokojené manželství a k tomu jako bonus milenku, která skoro nic na rozdíl od prostitutky nestojí, udělá si čas dle potřeby a čeká na drobky přízně. Dáváte mu vaše největší bohatství své mládí, které rychle uteče. I když se nakrásně rozvede a vezme si vás, scénář s milenkou bude opakovat.
Klarisanek
3.6.2015 18:26:00
Ireno, kdyby bylo vsechno tak jednoduche. Asi jsi nikdy nezazila, kdyz tak jalove pises. Copak si clovek dopredu rekne "Tak tehle je svobodnej, spravneho veku, zamestnan, nechlasta, tak do toho se zamiluju." ~t~ Funguje to trochu na jinych principech a zatim vedci nedokazali, ze pri zjisteni informace o zadanem stavu protejsku se prestane hormon zamilovanosti v tele produkovat. Ale na druhou stranu je pravda, ze kdyz uz se nekdo takto nevhodne zamiluje, tak by mel krome nadvlady hormonu zacit pouzivat mozek, nespradat plany do budoucna a minimalne zacit pouzivat antiko, jak se tomu nestalo u vyse jmenovane.
Irena
  • 
3.6.2015 14:55:09
Já moc nechápu, proč si mladá nezadaná žena začne s ženatým otcem od rodiny. Na tohle bych neměla. Pánové si chtějí jen užít, protože mají doma málo sexu nebo si chtějí nějak okořenit život. Copak nejsou okolo žádní volní, že musí spát s chlapem od rodiny? Pokud by mu to doma nefungovalo a byl opravdu nešťastný, rozvede se už dávno. Jinak pan doktor hulí evidentně slušný matroš, jinak si jeho odpověď nedokážu vysvětlit.
Irena
  • 
3.6.2015 14:51:17
Pokud o tom neví, neublíží jí to.
Tarka
3.6.2015 14:49:34
"...přítel mi stále opakuje, že mezi ním a jeho ženou už dávno nic není a jsou spolu jen kvůli dětem a společnému majetku."
Zakladatelko, ukonči to, ten pán tě má jen jako bokovku na zpestření života a troufám si tvrdit, že s manželkou rozhodně něco má...myslíš, že když ho uženeš k dítěti, že se k tobě bude chovat lépe? A i kdyby se čistě teoreticky rozhodl pro tebe a společné dítě, tak jeho ženu a 2 děti z jeho života nevymažeš. S takovým člověkem si akorát zničíš život. ~;((
Inka ..|-.|-.-|.-
3.6.2015 14:21:33
Třeba se to nedozví nikdy a bude spokojená.
[<<Předchozích 20] Příspěvky 2130 z 40 [Dalších 10 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.