25.9.2020 10:23:06 Modřinka
Obrovská bolest v kříži a neschopnost domoci se lékařské pomoci
Asi si jdu spíš poplakat...Tak jsem předvčírem večer zvedla spící dítě z auta a luplo mi v kříži. Hodně. Včera jsem celý den se snažila to nahřívat, nezatěžovat, v noci čím dál horší, ráno jsem nedokázala vstát z postele, až když jsem po čtyřech dolezla ke skříni. Volala jsem obvodní, co mám dělat, sestra mi řekla, ať jedu rovnou na chirurgii do nemocnice, že nemá cenu, abych seděla dvě hodiny v čekárně u obvoďáka a pak tam stejně byla odeslána. Po druhém ibalginu jsem se dokázala obléknout, tři prvostupňové děti nechala samotné doma a vyrazila. Na chirurgii mi pan doktor řekl, že nechápe, proč s bolestí zad chodím na chirurgii, že jeho záda bolí cely život a zvednutí dítěte není žádný úraz. Doporučil kontaktovat neurologii v okresním městě. Tam berou pouze na objednání a s doporučením od obvoďáka a rozhodně ne dneska. Známý fyzioterapeut doporučil ortopeda ve vedlejším městě, ten dnes má dovolenou. Jiný poradil soukromého chirurga, ten má dovolenou, ale je tam za něj kolega a ten je ochotný mi dát injekci, když to tolik bolí. To si mám zavolat rychlou, aby mi někdo pomohl, nebo co mám kurňa dělat? Kromě čtyř porodů jsem nikdy doktora nepotřebovala, tohle je teď normální?
Odpovědět