29.7.2014 9:50:05 Zuzaniela
Re: Ahoj
Maci myslíš jako, že málo čůrá? No, ještě bych měla napsat, že v těch vedrech se často válí bez plíny a včera už manžel říkal, že to určitě dělám schválně, ať můžu často převlíkat postele. Všechno zčůrá. Obkládám ho dekama, takže pořád peru ty deky, ale Matoušek to miluje, směje se a je spokojený. V noci, když se nepokadí, tak nepřebaluju. Má ráno plínu nacuclou, ale to je snad normální.
Holky, když byly starší, tak nekajdily třeba i tři týdny - všechno to spotřebovaly.
Ad blití. Už jsem měla strach z refluxu, ale taky to přešlo samo. A to blil fakt docela fest. Po skoro každém krmení, pak se to natáhlo jednou za cca tři dny a pak to najednou přestalo úplně.
Včera jsem objednala hrací deku a Manducu. Teď ho tahám v babyvaku, je v něm šťastný, ale z té Manducy nebolí záda, tak vak zase prodám a furt dokola.
A ještě sháním postýlku. Jen do kuchyně, když vařím, ať na mě vidí. Jinak chrníme spolu.
Dneska mi přijedou po více než 3 týdnech holky!! Strašně se na ně těším. Poručily si řízky s kaší. Kaše je z těch nových brambor ale hnusná, takže budou čerstvě nakopané brambory celé.
Odpovědět