20.2.2014 6:56:50 holka anonymka
Jaké jste zažily trapasy na začátku vztahu?
já se seznámila s bezva kamarádem, do kterého jsem se téměř hned zamilovala. Podnikáme výlety, všelijaké sporty apod., jenže - on jinak nic.. Během dvou strašných týdnů jsem se z toho tak nějak dostala a vyrovnala se s tím, že tedy asi budeme pouze kamarádi, a těšila se aspoň z toho, že mám s kým podnikat společné sportovní aktivity.
Po téměř 2 měsících jsme byli spolu v klubu na bigbítu (já nebyla 20 let), odcházeli jsme ráno a nedopatřením u něj zůstala má kabelka. Po 4 hodinách spánku jsem se pro ni vrátila (byli jsme domluveni, že si pro ni přijedu) a když jsem chtěla odjet, konečně mě objal a líbali jsme se. Mně se podlomily kolena (jak puberťačce), strašně moc jsem to chtěla, ale nečekala jsem to a - utekla jsem.. On roztoužený... Nic jsem mu neřekla ani na vysvětlenou...
A teď doufám, že se snad brzy uvidíme (po jednom nebo dvou týdnech - ale i hodina je pro mě věčnost) a nějak to dopadne. Strašně ho chci..
Co trapného se stalo Vám a hlavně - jak to nakonec dopadlo? Potěšte mě, že nejsem jediný pako na světě..
Odpovědět