23.2.2013 12:21:23 10.5Ela116
Konizace u Apolináře a změny na čípku
Hezký den,
moc prosím o sdělení zkušeností u zákroku konizace u APOLINÁŘE v Praze. Jde mi o to, zdali je nutné (jako v Motole) být v nemocnici 3 dny (den před zákrokem a den po), někde jsem četla, že je možné přijít ráno a odpo jít domů, ale opravdu si tím nejsem jistá:-(.
Už jsem sem psala dotaz ohledně změn na čípku:-(, můj gynekolog mi rok co rok říká to samé a též straší biopsií a konizací, ale cytologie vyšla vždy úplně ok, jen jednou ASCUS a po 3 týdnech opět v pořádku. Pro jistotu jsem šla do CGOPu v Praze nález nedopadl loni v létě nějak "strašně", neboť mě vyřadili z péče (cytolog a mop opět úplně ok) a řekli konrolu až za rok.
Nicméně v pátek jsem byla u svého gynekologa na kontrole a poslouchám opět ty samé komentáře.. Rozsáhlé změny na čípku /tečkování a mřížkování /?// a podle cytologie příp. biopsie a konizace. Pokud bude cyto OK, tak jen sledování. Tak jsem zvědavá, jak cytolog. dopadne nyní, neboť začali používat bioptickou laboratoř v ´Plzni, která je přesnější. Jsem z toho už ale unavená a vynervovaná:-(
Odpovědět