Chtěla bych poděkovat za názory ohledně toho jak jsme tu psala o tý žloutence zda je to nebo né.
v to pondělí jsme odjeli k dr a ta okamžitě vypsala papíry k hospitalizaci
žloutenka to nebyla to vyloučila i ona,ale můj manža má vrozenou anémii,nepátrala jsem po tom potože po všech vyšetření v minulosti to mají jen chlapi,má to manža,děda praděda strejda.
mnža se neléčí ba dokonce je vyřazen i z kontrol.
nicméně jsme v naší nemocnici(česká lípa)zbudili chaos volali všude hledali doložky o jakou anémii jde atd...
manža se v dětství léčil v Motole takže volali i tam.
malý se udělali veškeré vyšetření z krve včetně žloutenky,byla na sonu.
Zjistilo se proč je žlutá,měla zvýšený to barvivo,bílý krvinky nějak zvýšený,a zánět v těle stím ,že to mohlo být příčinou té brochitidy a následně z průjmu.
sono naprosto v pořádku.
takže bohůžel to vypadá ,že jsme prolomili chlapský provaz a malá to má zřejmě také.
jedem do Motola v úterý kde určitě o tom vědí víc než u nás.
jsem z toho dost vysrašená,neumírá se nato manže je v pořádku ale děsí mě představa že malou nemine odběr kostní dřeně.
a taky se spekulovalo o tom gilbertovim syndromu ale primář tvrdí že s hladinou 100normalní je 10-15 to není syndrom že je to moc.
můj dotaz je uspávají takto malý na ten odběr kostní dřeně?manža byl taky jako malý a hcodil pravidelně každý 4roky ale dneska je to prý už jiný
děkuji