| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Antikoncepce

Vyhrajte emulzi na zadečky značky Gilbert

Vyhrajte a přebalujte Vaše miminko snadno a zároveň šetrně.

  (?)
 Názory 110 z 15163  [Dalších 15153 >>]
lezeleze 76235
13.11.2017 15:38:23
Rozhodně vyšetření + krevní odběry na jaterní testy a srážlivost krve (kvůli Leydenské mutaci atd.). Vím, že na to hodně gynekologů z výšky kašle, pokud na takového narazíš, tak buď ho vyměnit nebo si to nechat udělat jako samoplátce.
Lada2 130679
13.11.2017 14:06:31
Jaterní testy se už dávno nedělají.
Fren 117315
13.11.2017 11:59:19
bacha na to,nenabyde jen poprsí,ale kolikrát tak nějak vše!

Zrovna včera v rádiu říkali o slovenkách,že ubylo mnoho žen,které v produkt.věku užívají antiko.
At si dává bacha chlap!
Líza 17721
13.11.2017 10:18:52
Vcelku nevýznamné vyšetření, které může vyloučit riziko, že z té HA dostaneš mozkovou mrtvici ve svých třiceti letech, přece jen zvaž. Jde o vyšetření na trombofilní mutace. Není "povinné", ale doporučuju bez něj do HA nejít.
Slída 125055
13.11.2017 9:58:12
Commer, přítele mít nemusí, nicméně, pokud by měla problémy s menstruačním cyklem, může jí třeba mirena pomoci, navíc jsou nová hormonální tělíska na 3 roky. Může vyzkoušet nejdříve ty kroužky, každý měsíc se zavádí nový kroužek. Takže když bude chtít otěhotnět, nebude jí to vyhovovat, tak je zavádět nebude. Možností je více, také je dobře, že se na to ptá předem, může si některé věci ujasnit. Ono taky když to na ní lékař vychrlí a nebude mít ponětí o tom, co říká, nebude se moci rozhodnout hned.
Danulu 23974
13.11.2017 9:51:03
Commer to si musis vyzadat sama
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
13.11.2017 9:50:46
asi záleží na lékaři... jak jsem psala výše, já si musela oběhnout kolečko, než mi ha napsal (a jsem ráda, přece jen je to nemalý zásah do organismu a rizika jsou nezanedbatelná)
-Commer- 147259
13.11.2017 9:35:21
ještě osobní zkušenost, HA anitikoncepce mi vzala 80% chuti na sex, což bylo někdy příjemné, ale někdy nepříjemné, co se týká poprsí, nemůžu napsat, protože já mám celý život stále stejnou velikost, váhu jsem měla vyšší v době užívání, hodně to mírnilo nervozitu před MS, to bych teď potřebovala brát ~;)
-Commer- 147259
13.11.2017 9:32:42
tělísko je šetrnější, ale zvaž, teď má přítele, za týden nebo měsíc ho mít nemusí a bude mít zcela zbytečně zavedené tělísko ~d~
Slída 125055
13.11.2017 9:28:00
na zvětšení poprsí bych se moc netěšila, ale třeba budeš patřit mezi ty šťastné. Mimo tablety existuje ještě antikoncepční kroužek NuvaRing nebo nitroděložní tělísko s hormonem i bez hormonu na tři nebo pět let. Pokud sama moc nevíš a nemáš vyzkoušeno, promluvíš si s lékařem a on ti poradí. Při zatížené rodinné anamnéze např. poruchy srážlivosti, trombozy, onkologická onemocnění zejména prs a vaječníky, to vše může naznačit která cesta pro tebe bude nejlepší. Navíc na základě rozhovoru ti lékař může doporučit další vyšetření třeba na ty trombofilní mutace, jak tu někdo psal. Připrav si přehled nebo se poptej rodičů na různé zdravotní komplikace, operace, onemocnění. Tím v ambulanci ušetříš čas a rozhovor bude efektnější.
 Názory 110 z 15163  [Dalších 15153 >>]

Komerční sdělení


(C) 1999-2016 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.