|
(24.6.2015 14:58:38) Ráda bych uvařila roštěnou, ale většinou jí mám takovou nedocmrndlou - dobrá, ale něco tomu chybí. Podělíte so o rodinné stříbro a prozradíte recept na dokonalou roštěnou? Angrešt tu myslím psala něco o používání šprotů to masových omáček, kdyby někdo věděl a požíval nejen do roštěné, byla bych ráda. Masox u nás nevedeme, přes to vlak nejede. Děkuji
Já naklepu, osolím maso a obalím ho v hl. mouce. Prudce osmažím na sádle, vyndám maso a osmahnu cibulku. Zalejí vodou či vývarem (dle možnosti), okořením bobkovým listem, novým kořením a troškou hořčice někdy krémžskou. Přidám maso a dusím do měkka, po té maso vyndám a propasíruji omáčku. Co tomu chybí?
|