petluše |
|
(8.10.2014 17:49:15) Holky, dostala jsem balíček zadního hovězího, z biofarmy. Ale moc hovězí nedělám, max. uvařím k omáčce a to spíš klizku. Máte nějaký dobrý recept na slavnostnější oběd? Díky
|
x x |
|
(8.10.2014 18:06:24) Svíčkovou.
|
x x |
|
(8.10.2014 18:09:14) Já ji dělám tak, že maso prošpikuju slaninou a naložím alespoň přes noc do sladkokys. nálevu s koř. zeleninou, bob. listem, novým kořením a pepřem a špetkou tymiánu. Druhý den to vyndám a hodím péct, dávám pak novou zeleninu buď z pytlíku nebo čerstvou, dávám 2 sáčky, zkrátka hodně zeleniny. Pak přidám zase čerstvé koření a peču dlouho. Maso pak vyndám, vytahám koření z pekáče, přeliju tu zeleninu se šťuvou do hrnce, rozmixuju, dochutím (citr. šťáva, cukr, sůl, tymián), zahustím smetanou s rozkvedlanou moukou a podávám s karlovarským knedlíkem.
|
|
|
Persepolis |
|
(8.10.2014 18:12:53) Španělský ptáček(nebo jiný závitek), hovězí na houbách, Stroganov a výborné je již výše zmiňované burgundské.
|
|
|