Jája s čápátkem |
|
(27.7.2014 21:16:05) ja davam pohankovou a pridavam i cizrnovou (daji se koupit rimske livanecky z cizrnove a kukuricne, doma to ale namichst nedokazu, kupuju kdyztak smes). zasadni je dat na zaver do testa rozpustene maslo a nechat chvili vv lednicce odpocinout, pak se netrhaji a s testem se vyborne pracuje...
jo a cetla jsem, ze ryzova mouka je na palacinky take dobra
|
Anni&Annika |
|
(27.7.2014 21:45:44) ja teda davam hladkou mouku, vic vajec a mleko, spetka soli....netrha se mi nic a ty palacinky mam tak jemne a slaboucke. S domaci marmeladou jdou na dracku /chodi mi na ne i deti/...pod kazdou hodim kousicek masla /nez naliju testo na panev/, takze chytnou i tu chut a nejsou vubec suche, nepripaluji se, ale neplavou v tuku. Takovy kousicek jen na to omastit panvicku...testo mam spis ridci, krasne se rozleva. Ale delam od oka a teda testo je porad stejne...ridci, ale ne uplne ridke....
|
Jája s čápátkem |
|
(28.7.2014 7:35:20) Anni, to je jasne, kdyz pouzivas psenicnou mouku a taky zalezi jak dobrou mas panev... ale z pohanky se trhaji dost casto, to maslo je udrzi
jinak ja delam bez vajec, jen mouka, mleko, cukr a maslo
|
|
Jája s čápátkem |
|
(28.7.2014 7:35:24) Anni, to je jasne, kdyz pouzivas psenicnou mouku a taky zalezi jak dobrou mas panev... ale z pohanky se trhaji dost casto, to maslo je udrzi
jinak ja delam bez vajec, jen mouka, mleko, cukr a maslo
|
|
|
|