(25.7.2014 8:45:15) Srdce tu většinou u řezníka seženu a občas vídám i vepřový jazyk. Šlo by připravit pajšl jen z těchto druhů vnitřností? Nebo se mám na to vykašlat a udělat rovnou jen srdce na smetaně? Pokud bych dělala pajšl, můžu jazyk vařit dohromady se srdcem, nebo se voda z jazyka nepoužívá a vylévá se?
(25.7.2014 16:14:10) bola som asi jedine dieťa ktoré to v škole milovalo, ale musela som sa kvôli imidžu tváriť aké to je hnusné a že mi to vôbec nechutí
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.