| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

25.7.2014 8:45:15 Černá kronika

Jak připravit pajšl?

Srdce tu většinou u řezníka seženu a občas vídám i vepřový jazyk. Šlo by připravit pajšl jen z těchto druhů vnitřností? Nebo se mám na to vykašlat a udělat rovnou jen srdce na smetaně? Pokud bych dělala pajšl, můžu jazyk vařit dohromady se srdcem, nebo se voda z jazyka nepoužívá a vylévá se?
Odpovědět
Průběh diskuze (11 názorů)
Téma: Jak připravit pajšl? Černá kronika 25.7.2014 8:45
*Re: Jak připravit pajšl? ...neviditelná... 25.7.2014 9:18
**Re: Jak připravit pajšl? ...neviditelná... 25.7.2014 9:19
*Re: Jak připravit pajšl? Hanka36 25.7.2014 11:0
*Re: Jak připravit pajšl? radka 25.7.2014 11:27
*Re: Jak připravit pajšl? Citronove koliesko 25.7.2014 13:19
**Re: Jak připravit pajšl? Černá kronika 25.7.2014 13:53
***Re: Jak připravit pajšl? Citronove koliesko 25.7.2014 16:14
**Re: Jak připravit pajšl? Klicek 25.7.2014 15:53
***Re: Jak připravit pajšl? ...aachje... 25.7.2014 17:58
*Re: Jak připravit pajšl? janna001 27.7.2014 9:54

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.