hgfjdmh |
|
(26.7.2014 9:33:24) Dělala jsem včera žemlovku, na kterou jsem po zapečení dávala sníh z bílků, který mi ale v troubě nezkřehnul, spíše zgumovatěl. Jedlé to bylo, ale jsem z toho zklamaná. Přemýšlím, kde jsem udělala chybu.
Snih byl ze 3 bilku a 6 lzic krystalu krasne tuhy. Zemlovku jsem pekla na 180, pak dala ten snih, krasne se nafouknul... a pekla 15 min na 175...po vyzkouseni ze povrch je stale meky (ale uz zlaty) jsem dopekla jeste 5 min, ale nepomohlo. po vytazeni z trouby nadychani splaslko ...
|
Mikeš+ 3 holky |
|
(26.7.2014 11:34:00) Nadýchaná čepice bude, když budou bílky bez cukru. Cukruje se to až po upečení na talíři.
|
|
ronniev |
|
(26.7.2014 15:06:58) Bílková čepice na žemlovce je vždycky gumovatá. Křupavou jsem ještě nezažila. Když budu chtít křupat, udělám si pusinky
|
|
|