| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Nevěra v ženských šatech

 Celkem 48 názorů.
 Lenka 
  • 

Nevím 

(28.1.2010 11:21:46)
Nevím, kde se vzal názor, že jsou muži více nevěrní, než ženy. Pokud jsou ženy věrné, s kým tedy spí ti nevěrníci? Přece zcela logicky to musí být plus mínus stejné procento nevěrných žen i mužů, ne?
 Grainne 


Re: Nevím 

(28.1.2010 11:24:57)
Lenko, no on někdo může být důkladný a jedna nevěrná žena může udělat deset nevěrníků, ne?~;)
 Lenka 
  • 

Re: Nevím 

(28.1.2010 11:41:06)
:-) :-)
 Irena 
  • 

Re: Nevím - hloupý argument 

(28.1.2010 11:47:07)
Hodně pitomá a často muži užívaná argumentace. S kým jsou muži nevěrní? S mladými, nezadanými, neunavenými, protože utahanou ženskou s vytahaným břichem po dětech má doma, že, tak proč by ji hledal jinde. Navíc, mladá slečna užívající života zvládne takových mužů i několik do roka, takže poměr 1 muž = 1 žena myslím moc neplatí.
 Ecim 


Re: Nevím - hloupý argument 

(28.1.2010 11:59:01)
Lenko, Ireno,
těžko říct, mám pocit, že něco pravdy bude na názorech Vás obou. Ale ještě mě napadá - co svobodní mladíci užívající si života třeba i s vdanými ženami?
 Bosorka2 


Re: Nevím - hloupý argument 

(28.1.2010 13:18:18)
Ecim: a jaké si myslíš že existuje procento svobodných mladíků-
kteří stojí za to aby kvůli nim vdaná žena riskovala-
a oni si přitom vybrali zrovna ji-
patrně starší, a ještě "organiozačně problematickou?


A kolik je % těch ženatých mužů, kteří místo vdané vrstevnice radši naváží vztah s mladší, nezadanou (teda nemá komu být nevěrná) časově flexibilní-
kterou "zmáknou" svoji zkušeností, nabídnou jí větší finanční jistotu, vědí jak na ni lépe než její vrstevníci?


 Ecim 


Re: Nevím - hloupý argument 

(28.1.2010 14:03:41)
Bosorko, toť otázka. To je přesně ten důvod, proč uznávám, že svou pravdu má Lenka i Irena. :-)

Ono totiž jde o to, co si ti lidé od nevěry slibují - jestli jenom zpestření života nebo ukončení jednoho vztahu za účelem navázání jiného. Pro mladíka, který si chce jen užívat, může být výhodnější navázat vztah s vdanou paní, u které příliš nehrozí, že od něho bude očekávat nějaké závazky, než u mladé holky, která by ráda hnízdila. Totéž lze tvrdit o mladé holce, která si jen chce užít se ženatým mužem. Velký problém nastává ve chvíli, kdy každý od mimomanželského vztahu očekává něco diametrálně jiného.
 Magda 
  • 

Re: Nevím - hloupý argument 

(28.1.2010 13:20:38)
Předpokládám, že by to byly skutečné výjimky, že by mladý kluk koukal zrovna po starší vdané paní. ;o) Opačný případ, že starší chlap od rodiny si odskočí k nějaké mladé slečně je přece jen statisticky, lidsky, biologicky a vůbec snad po všech stránkých pochopitelnější a častější.

Nevím, jak vaši manželé, ale ten můj je v podstatě pro okolí určitě přitažlitvější teď, jako mladý chlap po třictítce, který se umí postarat nejen o sebe, má určitou pozici v práci a zázemí než když mu bylo 19tenáct a byl to vytáhlý klučina, který se teprve rozkoukával. Zákonitě se mu taky rozšiřuje možnost výběru, dřív to byly holky +- v jeho věku, ty zůstaly a přibývají starší úměrně jeho věku.

Takže já bych to logicky pochopila, ale jinak bych ho zabila a dotyčnou v první řadě. ;o)

 Ecim 


Re: Nevím - hloupý argument 

(28.1.2010 14:13:49)
Ano. Ona je jedna věc to logicky chápat a druhá jednat v souladu s emocemi, zvlášť když se snažíme uchovat rodinu a chránit sebe i děti. :-)

Na téma "nevěry" jsem už v dětství dostala takovou lekci - a jsem za ni ráda - že si dnes zatraceně rozmyslím dělat koniny. ~n~

Můj názor na nevěru jako takovou je ten, že ji považuji za spíše negativní jev, ale jsou situace, kdy ji dokážu tolerovat a pochopit. Svému manželovi bych ji ale z ryze osobních důvodů netolerovala, mj. i proto, že ho sama nemám potřebu podvádět a snažím se dělat maximum pro to, aby ji neměl ani on. ~;)
 MartinaNov (dva rošťáci 


Re: Nevím - hloupý argument 

(28.1.2010 21:57:34)
starší milenka nemusí být nutně také starší paní...

můj muž v 16 chodil s 22letou (prý ~2~). Technicky vzato, taky mohla být vdaná....
 Spume, 2 rybky 
  • 

Opravdu hloupý argument 

(31.1.2010 21:25:48)
Nezlob se, ale toto zavání také pitomým názorem, který automaticky předpokládá, že chlap myslí pouze koulema. Tvrdím, že normální chlap není tak povrchní a podle názorů mých kamarádů a kolegů jen podotýkám, že si nechtějí pouze užít sex (víc by se hodilo slovo "zašukat", ale asi mi to vymažou ~:-D), ale zajímá je víc než jen a pouze tělo ženy. Co si budeme namlouvat, sama sebe vídím v osmnácti jako více méně naivní husičku, která teprve s věkem získávala rozhled a postupně se dopracovávala ke svým názorům. A navíc - kde je psáno, že žena po dětech = unavená, utahaná ženská s vytahaným břichem (chybí mi tam ještě natáčky a tepláky s vytahanými koleny :-))? Jasně tělo osmnáctky netuší, co jsou strije a celulitida, ale zralé ženské tělo má taky spousty plus, pokud se o ně alespoň trochu někdo stará. Ve svých skoro 40-ti letech po 2 dětech rozhodně nevlastním vytahané břicho, ráda sportuju, hodně plavu, takže klidně obléknu cokoliv, co jsem nosila před dvaceti lety. Snažím se (pokud to finance dovolí) hezky oblékat, být upravená, voňavá - prostě zůstat stále přitažlivá pro svého muže (a když se otočí i jiný a vysekne mi poklonu, pak bonus pro mne, ale to už jsme zase u hříchu ~;)).
 Inka 
  • 

Re: Nevím 

(28.1.2010 13:35:24)
Já myslím, že jsou nevěrní stejně muži i ženy. Známý heslo nevěrníků je "nejlepší milenka je vdaná" tam pak nehrozí nebezpečí, že ho bude chtít uhnat.
 Liška s banem :) 


Re: Nevím 

(28.1.2010 14:31:26)
Kdybych chěla být nevěrná, tak jedině se ženatým mužem, který by mi nechtěl rozvrátit manželství. :-)
 Inka 
  • 

Re: Nevím 

(28.1.2010 15:07:35)
Pochopitelně, já taky.
A ti chlapi to mají stejně, jednou mi to kamarád vysvětloval. Když se nechce rozvádět, nikdy by si se svobodnou holkou nezačal.
 Ecim 


Re: Nevím 

(28.1.2010 15:36:42)
To je přesně ono - záleží na důvodu nevěry. Setkala jsem se i s tím, že ženatý muž řekl mladé svobodné milence hned na začátku vztahu, že se kvůli ní nikdy nerozvede.
Ze svého okolí jsem znala případ, kdy mladá svobodná sekretářka udržovala snad 9 let vztah se svým o mnoho let starším nadřízeným. Celou tu dobu mu byla věrná. Manželka nadřízeného údajně o ničem nevěděla. Pak si ale milenka našla jiného partnera, vdala se a měla dítě a šéf se mohl zbláznit, jak mu to proboha mohla udělat. Nechápu, jak mohl proboha čekat, že kvůli němu ta milenka napořád zůstane svobodná a bezdětná. ~a~~e~
 Lassie66 


Re: Nevím 

(28.1.2010 15:53:13)
~o~~t~ Překvapují mě ženy, co dokážou fungovat s chlapem tolik let, i když vědí, že mu nestojí za to, aby jinou ženu opustil. Jedna ze situací, do které jsem se(zatím:-))naštěstí nedostala. To bych při své emocionální škále neustála. Co ale moc nepochopím je, že některé ženy jsou skoro oslavovány za to, že takto po boku ženáče fungovaly a jaké jsou hrdinky, že vydržely. Například když současná partnerka(manželka?) režiséra Adamce několikrát popisovala roky, kdy byla s tím chlapem schovaná v nějakém bytě, nikam spolu nechodili, jelikož nechtěli ublížit jeho rodině ~o~~a~ Ona je celkem sympatická, nic proti ní -ale nechápu, proč o tom takto zpětně mluvit. Dotyční se můžou cítit podvedení, že se jim léta lhalo. Dalo se to uhrát i bez toho, aniž by se sdělovalo, jak dlouho měla manželka parohy. ~d~
 Ecim 


Re: Nevím 

(28.1.2010 16:26:38)
Lassie, mně tohle přijde také pěkně na hlavu. Podle mého názoru není co oslavovat. Moralisti říkají, že když je člověk ve vztahu nespokojený, tak se má napřed rozejít a potom hledat někoho nového. Je mi jasné, že ne vždy je to tak jednoduché. Celkem dokážu pochopit, že si lidé už nerozumí a domluví se, že vedle sebe ještě pár let vydrží, dokud trochu nepovyrostou děti, a až si někdo z nich najde nového partnera / partnerku, že se rozstěhují.

A nejvíc jsem nemohla z toho, jak byla kdysi veliká aféra, když manžela monacké princezny nachytali s nějakou štětkou, díky tomu se ti dva rozvedli a z té štětky pak všichni byli paf a zvali ji za velké prachy na různé společenské akce. ~o~ Co je tak úžasného na tom rozbít rodinu s malými dětmi? ~a~

Sama za sebe jsem hrozně ráda, že v době, kdy jsem začínala oba své vztahy, jsme byli oba nezadaní a ušetřili jsme si tudíž nepříjemnosti se zhrzenými a opuštěnými partnery / partnerkami.

Kromě toho, že je můj manžel skvělý chlap, který si žádné parohy nezaslouží, se do nevěr neženu z dalšího prostého (a možná i ne příliš šlechetného důvodu) - nechci sobě ani svému okolí zbytečně komplikovat život. Prostě jsem ráda, že jsem ráda, a nemám chuť na konflikty slovního i fyzického rázu s kýmkoli. S manželem jsme na toto téma mnohokrát zavedli řeč a víceméně se shodli na tom, že kdyby jeden z nás čistě náhodou někde uklouzl, tak bude koukat, aby se to ten druhý nedozvěděl.
 Lassie66 


Re: Nevím 

(28.1.2010 16:29:42)
Nejen moralisti, to říkám i já ~o~~q~~t~~t~~t~
 Ecim 


Re: Nevím 

(28.1.2010 16:35:27)
Tak to je milé, protože jedna z věcí, které se mi na Tobě líbí, je právě to, že si nehraješ na žádnou moralistku. ~t~
 Lassie66 


Re: Nevím 

(28.1.2010 16:36:22)
Ohohooooo, já jsem stará konzerva :-)
 Ecim 


Re: Nevím 

(28.1.2010 16:41:28)
Vidíš, a přitom působíš tak pokrokovým dojmem. ~t~
 Lassie66 


Re: Nevím 

(28.1.2010 16:47:12)
Kdepak, já se cítím na 180. A vzpomínám si, jak mí kamarádi obdivovali mou matku, která se s nimi dokázala bavit o čemkoliv, včetně hudby, kterou jsme žrali. Chodili k nám a žebrali po ní cigára ~t~. Brala jsem jako samozřejmost, že i já budu taková, věčně mladá~z~. No nic, nepodařilo se. Nechci ani vědět, co se dneska kde hraje, nedá se to poslouchat ~o~~q~~t~
 MartinaNov (dva rošťáci 


Re: Nevím 

(28.1.2010 22:00:14)
taky jsem toho názoru. Jak to, že to nejde??? Kecy o tom, kterak zůstáváme v nefunkčním manželství kvůli dětí???
Nezlobte se na mně, ale nefunkční manželství bude tak podle mého názoru minimálně z 90% takové to uhádané, nepříjemné....
Málokdo se rozejde v klidu s tím, že nám to prostě vyšumělo, tak pojďme každý svou cestou.

 Ecim 


Re: Nevím 

(28.1.2010 22:15:19)
Tentokrát jsem myslela právě těch jakžtakž klidných 10 procent, pokud je to míněno vyloženě jako přechodné opatření. Jinak se mi trvalá koncepce "manželství kvůli dětem" také velice zajídá.
 MM, 2 kluci 


Ten argument s dětmi - no nevím... 

(29.1.2010 17:56:59)
... přijde mi, že pokud to opravdu už je "v háji" a zůstávají spolu jen z tohoto důvodu, tak to ty děti vycítí, není to žádná rodinná pohoda, spíš naopak... A děti si pak do života odnesou, že je to normální... :-/
Myslím že jsou případy kdy je lepší když se rozejdou a ohl. dětí rozumně dohodnou, aby děti o žádného z rodičů nepřišly. Četla jsem takový odborný názor psychologů apod.
I když končí partnerský vztah, manželství, tak "funkce" rodičů nekončí nikdy. Musí to umět oddělit - vztah k (ex-)partnerovi a vztah k dětem - byť je to třeba těžké.

Když se dětem vysvětlí, že už se rodiče nemají tak rádi, aby mohli spolu žít, bydlet..., že by si lezli na nervy, hádali se, byli na sebe naštvaní a bylo by to pro všechny nepříjemné - a tak je lepší když máma bude bydlet jinde než táta, ale furt to bude jejich táta a jejich máme a budou se vídat... - tak si myslím že to možné je. Pak aspoˇděti nemají trauma z rozporu mezi tím co vycítí a tím, co před nimi rpodiče hrají....
Ale je to samozřejmě velmi náročné a nepřála bych si dostat se do této situace!
 Ecim 


Re: Ten argument s dětmi - no nevím... 

(29.1.2010 19:23:32)
Ano, souhlasím. Jen jsem se v tu chvíli nevyjádřila moc šikovně, v tu chvíli jsem si vzpomněla na jednoho muže, který po svatbě dospěl k závěru, že je gay, a s manželkou, se kterou měl jinak hezký vztah, se dohodli, že spolu zůstanou do doby, než on potká nějakého partnera. Ale to je fakt výjimečný případ.
 Ecim 


Re: Nevím 

(28.1.2010 16:33:46)
Nehledě na to, že nevím, jak bych to při dvou mrňousech organizačně řešila. ~t~
 Ecim 


Re: Nevím 

(28.1.2010 16:40:02)
Manžel jednou rozvíjel úchvatnou teorii na téma, jak by takovou situaci řešil on. Při představě, jak slušně žádá postaršího kolegu z kanceláře, jestli by nemohl na chvilku kancelář opustit a zanechat ho tam s dámou o samotě, jsme se náramně bavili oba dva. ~t~
Na toto téma občas dost drsně vtipkujeme a nezasvěcení jedinci z nás někdy bývají rozpačití. ~t~
 Hilly. 


Re: Nevím 

(28.1.2010 17:56:57)
Lassie, režisér Adamec mě jako člověk dost štve. Přijde mi, podle jeho projevů v médiích, jako prachobyčejný křivák. Na jednu stranu léta podváděl svou manželku a nadruhou se odvažuje moralizovat a odsuzovat podobné případy u jiných. Například, když v rádiu hřímal, jak je nevěra Olgy Menzelové neomluvitelná.Přitom vlastně dělala to samé, co léta on, ale jen kratší dobu. Nikomu život nezničila, Menzel má stále možost si najít nějakou partnerku, narozdíl od jeho podobně staré exmanželky.V tomto je příroda nesparvedlivá. Navíc se k ní menzel stále chová moc hezky, tak zřejmě její nevěru chápe.(že by touha po dětech, které by s ním být nemohla?)
 Ecim 


Re: Nevím 

(28.1.2010 18:24:14)
Hilly, proč by měl mít Menzel stále možnost si najít nějakou novou partnerku a exmanželka režiséra Adamce ne?
Moje zkušenost je taková, že když se někdo opravdu snaží a nerezignuje, tak si dříve nebo později partnera nebo partnerku najde, a to navzdory věku nebo pohlaví.
 Lassie66 


Re: Nevím 

(28.1.2010 18:43:21)
Ecim, já si našla partnera v době, kdy jsem se nesnažila vůbec a rezignovala jsem zcela ~t~
 Ecim 


Re: Nevím 

(28.1.2010 19:03:10)
Lassie, já jsem si našla partnera (respektive jsem byla nalezena partnerem) v době, kdy jsem si dávala snažící pauzu, po které jsem byla odhodlaná pokračovat v hledání do doby, než uspěju. ~t~ Partner mě našel v době, kdy si řekl, že půjde natvrdo do hledání a bude hledat tak dlouho, dokud neuspěje. ~t~ Byla jsem první slibný objekt na seznamu. ~t~

Jen jsem tím chtěla říct, že nesouhlasím se stereotypy, že starší muž si nový protějšek může najít a starší žena ne. :-)

Někdo může mít štěstí a najít partnera náhodou, ale rada pro nezadané "čekat, až to přijde samo", mi přijde absolutně k ničemu. Jak už jsem tu v diskusích mnohokrát psala, tak u mě náhoda v soukromém i profesním životě fungovala jen tehdy, když jsem na ni ani v nejmenším nespoléhala.
A pokud jde o hledání protějšku, tak
1.Neznám nikoho, kdo by intenzivně hledal a nenašel.
2.Znám pár lidí, kteří to vzdali a zůstali sami.
3.Znám pár lidí, kteří partnera našli až poté, co rezignovali.
Z toho vyvozuji závěr: NEREZIGNOVAT. :-)
 Hilly. 


Re: Nevím 

(28.1.2010 20:11:38)
Ecim, myslím to tak, že je rozdíl, když si starý chlap najde mladou ženu (může si vybrat v podstatě ženy od dvaceti vejš-má oproti ženám stejně starým ohromný výběr)a stará žena si už může najít akorát tak starého dědka, který s ní častokrát bude jen ze zištnosti, aby se o něj měl kdo starat.Ti úspěšní si většinou najdou nějakou mladší. Jsou sice vyjímky jako Marie Rottrová, ale pravidlem to vůbec není. Mnoho žen po padesátce už chlapa domů ani nechtějí, jen pro občasné schůzky, nepotřebují na někoho makat. Vím, jaká je to fuška, i pro vzdělanou holku po třicítce, si najít někoho přijatelného, natož pro ženu od padesáti vejš. Předpokládám, že žena, která měla za manžela renomovaného režiséra, bude mít celkem vysoké nároky a nějakého dělníka by nechtěla. Moje kamarádky mají ohromné problémy si někoho najít, umí se o sebe postarat, mají VŠ a těžko hledají partnera. ...Těžko hledají partnera, kterého by si mohly vážit a mohly vůči němu zaujmout ženskou pozici. Spousta chlapů se takových ženských hrozně bojí, jak zjistí jejich vzdělání a to, že jim vlastně vůbec nerozumí co povídají, stejně zdrhnou, takže to není jen jednostranné.Já si našla partnera už na VŠ, hledat ho později, zůstanu asi stará panna.
 Ecim 


Re: Nevím 

(28.1.2010 22:26:07)
Tak já jsem na konci VŠ začala chodit s dlouholetým kamarádem, kterého jsem znala od střední školy. ~t~
Co takhle vidím kolem sebe, tak mám dojem, že problémy s hledáním partnera mají rovnoměrně muži i ženy. Pohybuji se převážně mezi absolventy VŠ a připadá mi, že muži s VŠ chtějí zpravidla i ženy se stejným stupněm vzdělání.
 Hilly. 


Re: Nevím 

(29.1.2010 10:39:13)
Jenže oni se po VŠ jaksi rozptýlí a hůře se navzájem hledají.Chlapi to hrotit nemusí, můžou mít děcko třeba v padesáti, tak ani moc tito týpci nechodí do seznamek a tak...
 Margot+1 


Mnohoženství 

(29.1.2010 10:35:06)
Tihle lidi v podstatě provozují mnohoženství, což se druhým může zdát hrozné nebo směšné, ale pokud s tím zainteresovaní nechtějí nic dělat, asi by se jim do toho nemělo pindat. Slyšela jsem také argument, že je lepší podělit se o alfa samce, než mít jenom pro sebe nějaké "béčko" (s čímž se zajisté lépe smiřuje v pořadí druhá příchozí partnerka, neb ta se na rozdíl od té první může svobodně rozhodnout, jestli do toho půjde) ~t~
Podle mě se tyhle věci musejí řešit v konkrétní situaci, univerzální rady asi moc nefungují. I ty modelové příběhy v článku mi připadají tak nějak pitomé ~d~
 Horama 


Re: Mnohoženství 

(29.1.2010 10:46:58)
"Slyšela jsem také argument, že je lepší podělit se o alfa samce, než mít jenom pro sebe nějaké "béčko"."

Tenhle argument kdysi v mé přítomnosti jistá slečna vyjádřila ještě poněkud exaktněji. "Lépe být podílníkem bankovního ústavu, než výhradním vlastníkem syrečkárny." Poznamenávám, že toto vysvětlení mi podala poté, co se pokusila sbalit mého otce (a to neúspěšně), kterého mylně považovala za mého přítele. ~t~
 Margot+1 


Re: Mnohoženství 

(29.1.2010 10:51:18)
~t~ Troufám si odhadovat, že slečna se svým duševním rozhledem nakonec ráda vzala tu syrečkárnu, protože ani alfa samec nevydrží všechno ~z~
 magggi synáček z léta09 


Re: Mnohoženství 

(29.1.2010 11:25:45)
~t~ ~t~ ~t~ ~R^
 Ecim 


Re: Mnohoženství 

(29.1.2010 15:01:59)
Vůbec bych se nedivila, kdyby se ta slečna nezmohla ani na pozici "podílnice v syrečkárně". ~t~~t~~t~
Čeho je moc, toho je příliš. ~t~~t~~t~

To mi připomnělo jinou slečnu, která mi jednou se zářícím úsměvem přišla říct, že včera můj přítel ve škole na chodbě mluvil s nějakou holkou a že ona tomu nemohla uvěřit. ~t~ Odpověděla jsem jí, že můj přítel má pusu a umí mluvit, a tak nechápu, čemu se proboha diví. ~t~ S přítelem jsme se pak mohli umlátit smíchy. ~t~

Ale uznávám, Hujko, že Tvá příhoda je mnohem lepší. ~t~
 verča,2 rarášci 
  • 

Re: Mnohoženství 

(1.2.2010 13:34:46)
Můj názor na nevěru je takový,že člověk jako tvor nebyl přírodou stvořen k monogamnímu vztahu. Monogamní strvoření z něj udělaly až různé náboženské kultury a jejích morální hodnoty.
"Fascinuje" mne pohled na muže a ženu, kdy muž střídající partnerky je v očích ostatních borec, zato žena střídající partnery je považována za lehkou děvu.
 arsiela, 


Re: Nevím 

(31.1.2010 0:26:01)
Liško to bude fungovat do doby,než se to dozví jeho manželka a vykopne ho,pak čistě teoreticky se může snažit aby ty ses rozvedla taky.Ale to fakt teoretizuju,nevěrná jsme bohužel nikdy nebyla.Narozdíl od mého manžela,který 16 let žil v dvojím vztahu a je mi fyzicky zle,kdykoli si na to vzpomenu.
 Horama 


Re: Nevím 

(28.1.2010 17:10:47)
Mohou spát s přebývajícími nezadanými ženami. - Jen návrh. :-)
 MartinaNov (dva rošťáci 


Re: Nevím 

(28.1.2010 21:53:45)
čistě technicky, pokud žena nemá partnera a spí se zadaným, ona se nevěry nedopouští
 Margot+1 


Citová nevěra? 

(29.1.2010 10:46:02)
Co to je? To už mi trochu zavání "hříchem v myšlenkách". To by člověk nesměl vůbec mezi lidi - přece jenom proto, že je mi někdo sympatický, zajiskřilo to mezi námi, popř. jsme třeba v práci rádi spolu, nepácháme žádnou nevěru. Do důsledků dohnáno by takhle mohli manželé žárlit na kamarádku své ženy, protože i tam by při vhodné konstelaci mohlo dojít k nehodě...
 Maťa. 


Re: Citová nevěra? 

(29.1.2010 11:03:41)
Margot, citovou neverou bolo stopro myslené to, že naprostá vačšina neverných žien, ak vzťah udržujú sa zamilujú do milenca..a prvotné pohnútky k nevere boli hlavne ich citovým strádáním v momentálnom vzťahu...

Je len malé percento žien, čo to berú ako šport, čisto posteľnú záležitosť, ak je to dlhodobé.

U vačšiny mužov vidím v tomto zásadný rozdiel...
 Kacka 
  • 

Odpustit? A Co Tiger Wood? 

(30.1.2010 22:11:50)
Odpustili byste manzelovi neveru? Ja bych asi dokazala prekousnout jednu ujetou noc. Zadny city, zamilovanost..ciste sex. Ale podvadet 3 roky a jeste k tomu mit doma tehotnou manzelku..to je na UREZANI P...su!!!
 dejvyd 
  • 

A jako gde je ta nevjera v dámském? 

(27.10.2014 10:57:04)
Mislel sem,že je jako hlab nevjerné babje v dámském prádle s tém prádlem.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.