| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Nevěra v ženských šatech

 Příspěvky 110 z 48 [Dalších 38 >>]
dejvyd
  • 
27.10.2014 10:57:04
Mislel sem,že je jako hlab nevjerné babje v dámském prádle s tém prádlem.
verča,2 rarášci
  • 
1.2.2010 13:34:46
Můj názor na nevěru je takový,že člověk jako tvor nebyl přírodou stvořen k monogamnímu vztahu. Monogamní strvoření z něj udělaly až různé náboženské kultury a jejích morální hodnoty.
"Fascinuje" mne pohled na muže a ženu, kdy muž střídající partnerky je v očích ostatních borec, zato žena střídající partnery je považována za lehkou děvu.
Spume, 2 rybky
  • 
31.1.2010 21:25:48
Nezlob se, ale toto zavání také pitomým názorem, který automaticky předpokládá, že chlap myslí pouze koulema. Tvrdím, že normální chlap není tak povrchní a podle názorů mých kamarádů a kolegů jen podotýkám, že si nechtějí pouze užít sex (víc by se hodilo slovo "zašukat", ale asi mi to vymažou ~:-D), ale zajímá je víc než jen a pouze tělo ženy. Co si budeme namlouvat, sama sebe vídím v osmnácti jako více méně naivní husičku, která teprve s věkem získávala rozhled a postupně se dopracovávala ke svým názorům. A navíc - kde je psáno, že žena po dětech = unavená, utahaná ženská s vytahaným břichem (chybí mi tam ještě natáčky a tepláky s vytahanými koleny :-))? Jasně tělo osmnáctky netuší, co jsou strije a celulitida, ale zralé ženské tělo má taky spousty plus, pokud se o ně alespoň trochu někdo stará. Ve svých skoro 40-ti letech po 2 dětech rozhodně nevlastním vytahané břicho, ráda sportuju, hodně plavu, takže klidně obléknu cokoliv, co jsem nosila před dvaceti lety. Snažím se (pokud to finance dovolí) hezky oblékat, být upravená, voňavá - prostě zůstat stále přitažlivá pro svého muže (a když se otočí i jiný a vysekne mi poklonu, pak bonus pro mne, ale to už jsme zase u hříchu ~;)).
31.1.2010 0:26:01
Liško to bude fungovat do doby,než se to dozví jeho manželka a vykopne ho,pak čistě teoreticky se může snažit aby ty ses rozvedla taky.Ale to fakt teoretizuju,nevěrná jsme bohužel nikdy nebyla.Narozdíl od mého manžela,který 16 let žil v dvojím vztahu a je mi fyzicky zle,kdykoli si na to vzpomenu.
Kacka
  • 
30.1.2010 22:11:50
Odpustili byste manzelovi neveru? Ja bych asi dokazala prekousnout jednu ujetou noc. Zadny city, zamilovanost..ciste sex. Ale podvadet 3 roky a jeste k tomu mit doma tehotnou manzelku..to je na UREZANI P...su!!!
Ecim
29.1.2010 19:23:32
Ano, souhlasím. Jen jsem se v tu chvíli nevyjádřila moc šikovně, v tu chvíli jsem si vzpomněla na jednoho muže, který po svatbě dospěl k závěru, že je gay, a s manželkou, se kterou měl jinak hezký vztah, se dohodli, že spolu zůstanou do doby, než on potká nějakého partnera. Ale to je fakt výjimečný případ.
MM, 2 kluci
29.1.2010 17:56:59
... přijde mi, že pokud to opravdu už je "v háji" a zůstávají spolu jen z tohoto důvodu, tak to ty děti vycítí, není to žádná rodinná pohoda, spíš naopak... A děti si pak do života odnesou, že je to normální... :-/
Myslím že jsou případy kdy je lepší když se rozejdou a ohl. dětí rozumně dohodnou, aby děti o žádného z rodičů nepřišly. Četla jsem takový odborný názor psychologů apod.
I když končí partnerský vztah, manželství, tak "funkce" rodičů nekončí nikdy. Musí to umět oddělit - vztah k (ex-)partnerovi a vztah k dětem - byť je to třeba těžké.

Když se dětem vysvětlí, že už se rodiče nemají tak rádi, aby mohli spolu žít, bydlet..., že by si lezli na nervy, hádali se, byli na sebe naštvaní a bylo by to pro všechny nepříjemné - a tak je lepší když máma bude bydlet jinde než táta, ale furt to bude jejich táta a jejich máme a budou se vídat... - tak si myslím že to možné je. Pak aspoˇděti nemají trauma z rozporu mezi tím co vycítí a tím, co před nimi rpodiče hrají....
Ale je to samozřejmě velmi náročné a nepřála bych si dostat se do této situace!
Ecim
29.1.2010 15:01:59
Vůbec bych se nedivila, kdyby se ta slečna nezmohla ani na pozici "podílnice v syrečkárně". ~t~~t~~t~
Čeho je moc, toho je příliš. ~t~~t~~t~

To mi připomnělo jinou slečnu, která mi jednou se zářícím úsměvem přišla říct, že včera můj přítel ve škole na chodbě mluvil s nějakou holkou a že ona tomu nemohla uvěřit. ~t~ Odpověděla jsem jí, že můj přítel má pusu a umí mluvit, a tak nechápu, čemu se proboha diví. ~t~ S přítelem jsme se pak mohli umlátit smíchy. ~t~

Ale uznávám, Hujko, že Tvá příhoda je mnohem lepší. ~t~
magggi synáček z léta09
29.1.2010 11:25:45
~t~ ~t~ ~t~ ~R^
29.1.2010 11:03:41
Margot, citovou neverou bolo stopro myslené to, že naprostá vačšina neverných žien, ak vzťah udržujú sa zamilujú do milenca..a prvotné pohnútky k nevere boli hlavne ich citovým strádáním v momentálnom vzťahu...

Je len malé percento žien, čo to berú ako šport, čisto posteľnú záležitosť, ak je to dlhodobé.

U vačšiny mužov vidím v tomto zásadný rozdiel...
 Příspěvky 110 z 48 [Dalších 38 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.