| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Kojení během těhotenství

 Celkem 3 názorů.
 Radana,2 kluci 
  • 

Kojení během těhotenství 

(8.2.2002 15:20:35)
Otěhotněla jsem podruhé,když bylo mému staršímu synovi 18 měsíců a byl kojen ještě docela hodně.Během těhotenství jeho chuť na mateřské mléko neklesala a já byla sama zvědavá,jak dlouho mu vydrží.Ke konci těhotenství bylo jasné,že mléka je málo,ale syn trval na této výživě a já mu slibovala,že až se narodí bratříček,že bude mléka habaděj.Byly mu už dva roky,měl z toho tudíž rozum a vyčkal.Ještě v porodnici,kdy matky šílely z množství mléka,které jim z jejich decentních poprsí udělalo melouny,já jsem měla svého odsavače pohotově.Natěšený starší syn při návštěvách odstranil přebytky a mladší bratr si pěkně v pohodě ládoval břicho z nepřeplněných zdrojů.Měli jsme z toho prospěch všichni.Paralelní kojení probíhalo ještě asi 2 roky,pak zůstal u zdroje jen ten mladší.
Během těhotenství jsem nepociťovala běhěm kojení žádné nepříjemné pocity,jen mne mrzelo,že ke konci těhotenství bylo mléka méně,dokonce z jednoho prsu nešlo vůbec.
 Marcela a 3 kluci 
  • 

Re: Kojení během těhotenství 

(20.4.2002 20:31:45)
Potřetí jsem otěhotněla, když bylo mému druhému synovi 15 měsíců a kojen byl jěště hodně. Kojil se až do svých 21 měsíců (6.měsíc mého těhotenství), kdy se sám od sebe kojit přestal. S prsy jsem žádné problémy neměla a i mléka jsem měla, myslím, dost. I když Péťa pil hodně často (možná i 5-8x denně a to i noci). Pak najednou prospal celou noc a do týdne bylo i po kojení ve dne.
 Šárka, dva kluci 2 1/2 roku a 5 měsíců 
  • 

kojení v těhotenství 

(14.5.2004 11:09:10)
Ahoj, svého syna jsem kojila ráno a večer celé druhé těhotenství (měl 18 až 25 měsíců) a říkala jsem si, že když nepřestaneme ani po porodu, aspoň v něm budu mít "přirozenou odsávačku". Nakonec jsem ho ale asi měsíc před porodem odstavila. Dostal lahvičku s dudlíkem a tak se postupně vzdal mámina prsu. Po porodu jsem mu zkusila ještě prs nabídnout, ale nechtěl. Takže mladší brácha převzal štafetu naplno.
Šárka

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.