| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Poradna: Dcerka nechce vidět otce

 Celkem 2 názorů.
 Verča 
  • 

Co se diví? 

(4.4.2016 9:24:56)
Pro čtyřletou holčičku je ten pán cizí člověk, kterého se bojí. Představte si nechat tak malé dítě bez maminky s někým (pro něho) cizím. Jedinou možnost vidím v tom, že se sejdou pěkně pohromadě i s maminkou a podniknou něco společně v přátelské atmosféře. Teprve až si malá na tatínka zvykne, bude s ním ráda i sama. Oba mají na sebe právo a můžou si mezi sebou vytvořit pěkný vztah. Bylo by škoda, jim v tom bránit.
 Monča 
  • 

Re: Co se diví? 

(23.10.2016 20:37:19)
No jo, dcera a otec mají na sebe právo, ale ne povinnost.Čtyřletá holčička musí opustit své domácí bezpečné prostředí, kde má pečující a milující maminku a jí blízké hračky apod. Přitom tatínek je zatím cizí pán, na kterého není zvyklá a který se teprve učí pečovat o malé dítě. Kde byl ty předchozí 4 roky? jak se zajímal, jestli je dcera v pořádku, jestli nepotřebuje jeho pomoc: Vše bylo na matce. Pokud je otec aspoň trochu rozumný, nebude uplatňovat "svá práva", když vidí, že dítě s ním není v pohodě. Může se pokust navázat kontakt znovu třeba za půl roku nebo občas přijít na návštěvu a hrát si s dcerkou v jejím prostředí, aby si zvykla. Až malá vyroste, jistě to ocení.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.