Irena | •
|
(23.11.2009 9:32:21) Ráth je hovado, promiňte ale jinak se to říct nedá. Je to psychopat, který nemá ve své funkci co dělat. Je mu jedno, co je dobře nebo špatně, hlavně že si dělá předvolební kampaň (např. středočeský magazín - v podstatě plátek opěvující dr. Rátha z peněz daňových poplatníků, spousta fotografií - Ráth s novorozencem v náručí, Ráth otvírající zubní kliniku, Ráth s Paroubkem na stavbě atd. Jedna stránka špinící a karikující bývalého hejtmana Bendla - zde se ho nechci zastávat, jen popisuji). Hlavně že vždy nesouhlasí se vším, co navrhne druhá strana.Nerozumím, že mu všechno co dělá, prochází. Jiné už by to smetlo. To se ho všichni bojí nebo co? Já bych k výzvě ještě doplnila další bod - pane hejtmane Ráthe, odstupte.Bude to to nejlepší, co pro tuto zemi uděláte.
|
pajda | •
|
(23.11.2009 9:48:47) Vážený pane hejtmane Rathe, odstupte! To jediné v té výzvě chybí! Je to neuvěřitelné, jak se může politik chovat jako loupežný rytíř po dobytí území a je mu to tolerováno! Vyplenit, znásilnit, zničit, vypálit...a samozřejmě nahrabat! To je celá jeho politika a v neposlední řadě také politika ČSSD a ODS jakbysmet!
|
magggi synáček z léta09 |
|
(23.11.2009 11:10:18) Výzvy, at odstoupí jsou marné i z mocnějších úst, než jsou ústa řadových občanů. Je to zamindrákovaný megaloman - jde mu nejvíc o to ukázat, jak je mocný, úžasný a skvělý, a kdo nejde s ním, se zlou se potáže. Na medicíně je všeobecně vtloukáno studentům do hlavy, že jsou nadlidi či polobozi (tedy alespoň mají ten pocit) a zároveň se jim prohloubí komplexy méněcennosti, když narazí na vlastní mozek či realitu. Výše uvedený "politik" je krystalická ukázka, co dokáže vysoká škola s chorým mozkem... Mimochodem - měla jsem několikrát na starosti v létě školkové děti z Pyšel (dnes už budou školáci), když byly u nás v ozdravovně. Obdivuji všechny, kdo se o mrnata i větší starají!
|
maceška |
|
(23.11.2009 20:53:34) "Na medicíně je všeobecně vtloukáno studentům do hlavy, že jsou nadlidi či polobozi (tedy alespoň mají ten pocit) a zároveň se jim prohloubí komplexy méněcennosti, když narazí na vlastní mozek či realitu."
Magggi, tak to ses mě tedy opravdu dotkla. A obávám se, žes tímto výrokem smetla na smetiště mnoho dobrých lékařů, kteří se nemohou nijak bránit. Překvapuje mě, že jsem zřejmě jediná, komu taková generalizace vadí.
|
Líza |
|
(23.11.2009 21:03:13) Nojo, maceško, nenech se tím rozhodit. Přemýšlím nad tím, odkud to magggi tak dobře ví, co se vtlouká na medicíně studentům do hlav. Že by tu medicínu, například na rozdíl od nás dvou, sama vystudovala?
|
|
|
(23.11.2009 23:35:13) 1. Znám mnoho zdravotníků, tedy i doktorů, díky své původní profesi zdravotní sestry... 2. Mezi lékaři mám já i moje rodina dobré přátele i příbuzné. 3. Vystudovala jsem dvě vysoké školy a jednu VOŠ a stále studuji ještě školu další. 4. Ani jedna "moje" škola není medicína. Z výše uvedených faktorů jsem si za mnohá léta o doktorech a studentech medicíny vypracovala jakousi utkvělou představu - třeba, že se jich všechno hned dotkne a neumí si dělat legraci ze sebe samotných a také to, že se hned zježí, když se někdo dotkne jakéhokoli, byť neznámého kolegy... Většina. Neříkám, že všichni. A ten výrok mám od jednoho z lékařů - ten má nejen smysl pro humor, ale i pro realitu...
|
maceška |
|
(24.11.2009 8:37:53) No vidíš to, já taky díky svému životu a práci a přátelům znám spoustu lékařů, a nemám zkušenost, že se jich všechno hned dotkne a neumí si dělat legraci ze sebe samotných a že se hned zježí, když se někdo dotkne jakéhokoli, byť neznámého kolegy... Asi se stýkám s jinými lékaři než ty.
Mmch vadilo by mi, i kdybys uvedený výrok napsala o jakémkoliv jiném povolání nebo obecně o skupině obyvatelstva. Holt nemám ten správnej smysl pro humor.
|
|
(24.11.2009 13:40:24) ok, necháme dohadování. Původně totiž šlo o to, že je Rath zralý do klece a vykrystalizovaná arogance...
|
maceška |
|
(24.11.2009 18:30:14) Však právě proto s ním nechci být dávána do jedné lajny ani žertem.
|
|
|
|
(24.11.2009 13:40:25) ok, necháme dohadování. Původně totiž šlo o to, že je Rath zralý do klece a vykrystalizovaná arogance...
|
|
|
|
|
|
|
|