| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 11028  [Dalších 10998 >>]
Slávka, 2+1 49577

Ahoj holky

31.8.2006 15:58:47
už několik týdnů vás sleduju, když se zrovna potřebuju odreagovat nebo zjistit že je na tom někdo podobně jako já.
Můžu si trochu postěžovat?
Mám TP 27.9. a doma dvojčata, holky, kterým ještě nejsou dva roky. Jsem hrozně unavená, manžel chodí domů až večer a ostatní na mě nějak kašlou - myslím babičky atd., nějak mi úplně přestali pomáhat. Vůbec nevím, jak to zvládnu. Přemýšlím o tom, jestli hledat někoho cizího, kdo mi pomůže doma s úklidem, žehlením,atd. nebo někoho, kdo bude hlídat děti. Holky jsou ale zvyklý být hlavně jen se mnou a hlavně jsou hodně divoký a i já sama mám co dělat, abych je uhlídala...

Umíte mi někdo poradit?!!!

Jinak vás úplně chápu, taky mám blbou náladu, tvrdne mi břicho, nemůžu spát atd... ;-)) No prostě běžný těhotenský potíže.

Moc gratuluju všem mimískům a jejich maminkám a tiše závidím, že už to máte za sebou.
Kulivočko 14510

Re: Re: kuk

31.8.2006 15:53:23
tý jo, vy už máte náběh:-)) Tady stále nic, naštěstí.
Už mi to tu totiž zase všechno rozhrabali. Večer jsme navezli horní skřínky do kuchyně, tak jsou tu zas haldy až po strop. Ted je tu můj táta, domontoval postel a vrtá se v lince ( truhlářské práce zrovna Vicki víííš? :-))

S tou náladou to mám dnes stejný, brrr. Teda já už od večera. V 10večer!!! přijeli ,na breky mého muže, na návštěvu tchánovci, tchýně na mě nepromluvila ani jedno slovo a do půlnoci házela s Rozou hračky po celým bytě, pak se sebrali, nechali bordel bordelem a zmizli. Jediná věta při odchodu a ještě ne na mě- byla- Kdy se bude rodit?!
Holky, to byl večírek na ránu. Dnes prý přijedou zas, že je muž zas uprosil, at jdou mýmu tátovi pomoct. Nechápu, proč mě musí ještě takhle stresovat před porodem jako kdyby toho bylo málo :-(
Omlouvám se za výleffku :-(((

Vicki, furt na tebe musím myslet, určo to s tou váhou přepískli. Takovej dědek ani neví co mluví, senilák jeden. Nebóój.
Vy jste taky učitelská rodinka jo? :-)) U nás jen moje mamka, učí od 18ti let doted, bude ji 70 a ne a ne přestat. Je zlatá, ale prostě se to pozná :-)) Jako když vidíš paní v metru a hned víš, která bije :-)))
Ta kuchyň je nakonec Ikea-Abstrakt, bílá lesk a šuplíkovky nerez, spotřebiče taky, pracovní deska je masiv tlustá dřevěná - to bude údržba :-(..no ale vypadá to dobře. Za linku se zatím asi udělá jen nátěr, stejný jako po celé zdi, prý je omyvatelný...moc tomu nevěřím, ale je to ted nejrychlejší a nejlevnější řešení..asi. No je tu ještě práce víc než na kostele.

Marto, za Chřibskou. To není zas tak daleko ne? Jezdila bych tam moc ráda, okolí je fakt nádherný, ale ani naši tmavší spoluobčané nemají doma takovej humus jako tchánovci na tom baráku. Odvezli jsem si tam vloni třeba povlečení a tchýně mi ho vrátila nazpátek, že tam patří všechno jen starý hnusný roztrhaný špinavý :-))))) Navíc tam v tom s nimi vegetit. fuj fuj

Tak kdože je dnes na řadě???? :-)))))
Marťa 2+Toník a dvě dcery 45495

Re: hlásí se stále kinder vajíčko

31.8.2006 14:55:00
Ahoj všem!
Vicky tak to jsi měla smůlu,že tam nebyla tvá doktorka tak snad brzy porodíš a bude po starostech a nakonec mimčo třeba ani nebude moc velké.
Suchvi fotky nádherný to chceš abychom ti záviděli viď.No my se taky dočkáme snad brzy.Zažádala jsem si u tebe o přítelíčka.
Zoulinko tak si užijte to posvícení a pak třeba porodíte spontánně.
Tady bylo taky ošklivo ale teť vylezlo sluníčko a vypadá to celkem hezky ovšem chladno je.Dokonce nám pustily topení tak jsme i zatopily.
Andrej snad už to budeš mít konečně za sebou a Vendulku u sebe moc na tebe myslím a na Zuziku taky ale ta už má určitě mimčo u sebe.Tak ještě zkusím nakouknout jesli budou nějaká mimča.Tak zatím pa.
Bara + 2 48998

Re: Re: Re: Re: Re: kuk

31.8.2006 13:34:34
Dekuju vsem moc za rady ohledne dna do kosiku, nejak to s manzelem o vikendu vymyslime a neco na to koupime. Asi kouknem, co maji v OBI..

Jinak ja mam dneska teda naladu pod psa jako uz dlouho ne. A to zcela bezduvodne (teda alespon jsem na zadny zatim neprisla). Mozna telo produkuje zase premiru nejakych hormonu nebo to pocasi, co ja vim.. Ale dneska je to fakt sila a nemuzu se toho nijak zbavit, at delam co delam.

Jo a jeste ke vsemu se mi udelaly hemeroidy nebo co to je! Fakt super!!! Vecer jdem na kontrolu, tak snad mi dr. poradi co s tim!!!

Vicki a Zoulinko, ja si pripadam s tema navstevama a tak dost podobne. Pripadam si uz taky jako dost spatny spolecnik - myslenky mam furt nekde uplne jinde a hlavne me taky porad vytaci, kdyz je prvni veta kazdeho, tak co, uz rodis?? Moje mama me kontroluje kazdy den telefonem a porad mi dava nejaky rady, pomoooc!!! Pristi tehotenstvi kazdemu reknu termin o mesic dyl :-)

JanaB + 2 45341

Re: Re: Re: Re: kuk

31.8.2006 13:24:26
Holky, tak já nevím, jak je to s tou hlenovou zátkou. Mně odešla už minulou neděli, tj. 20.8. a pak ještě po troškách až do úterý 22.8. a pořád NERODÍM!!!
Lucka(S+J) 41427

hlásí se stále kinder vajíčko

31.8.2006 13:14:27
Ahojky holky u mě nic nového,dr.už do mě nešahá tak ani nevím na čem jsem.Monitor je už ok.

Andrej neboj dočkáš se, moc na to tlačíš.Nech tomu volnej průběh.Já sice taky koukám a přemýšlím kdy to asi vypikne,ale tak nák v normě,jednou půjde pída ven.

Holky vy co nemáte košíky a jiná různá spací zařízení a máte jen postýlku,tak když se dává dítko spinkat zatahují se závěsy?Asi ne,aby si udělalo rytmus na noc Jo?

Vicki. 39008

Re: Re: kuk

31.8.2006 12:53:07
Ahojky, hlásím se pořád 2v1, akorát manža má volno tak různě lítáme po nákupech, vyřizováních, děláme doma, takže není na net moc času.......

Zlato, dopředu mi asi neřeknou, ono je tam těch ambulancí víc co ordinujou najednou, a oni to dělají vyčůraně - nejdřív jdu k sestře (tlak, moč atd), a ta si vezme průkazku s kartou a dá jí dopředu k doktorovi, takže nemůžeš ani utéct..... :))) U porodu doufám neeeeee, to by mě fakt kleplo.......
A co kuchyně, už finišujete? A co jste nakonec vybrali za tu linku?

Šáriku, no třeba to budeš mít jako já - budeš čekat někoho a on tam bude někdo úplně jiný ... :)))) Akorát v tvojem případě by to bylo jenom lepší........ Tak se ozvi jak jsi dopadla....

Šarkito, já bych ten porod dneska radši snad ani nestihla, jenom ať jde do školy o rok později.....

Zlato, hihi, my máme v rodině taky samou pančelku.... :))) Akorát teda na základce na prvním stupni..... :))) No je fakt že po pár letech to na člověku už zanechá nějaké ty následky..... :)))) A proč si nesmí učitelka v MŠ sednout na chvilku k dětem na písek?

Andreo, koukám že už se taky asi brzo dočkáš !!! Já taky začínám mít podezření že mi pomalounku začíná odcházet zátka, ale zatím jenom málo.....

Suchvo, tak to ti spí malá fakt parádně !!! Tak hlavně aby jí to vydrželo, u nás nastal zlom přesně po 6 nedělích a z hodného spinkacího miminka byl vztekací ďáblík...... :))))

Mandelinko, tak uvidíš podle UTZ, taky tam můžou být velké rozdíly oproti realitě, ale rozhodně je to přesnější než odhad jenom pohmatem...... Já bych stejně tipla že než ti ten UTZ stihnou udělat že dřív malou porodíš...... Já bych zase tu sekci v případě že do termínu neporodíme skoro i brala, ale oni mi jí neudělají......... ::))))

Bambulko, nesmutni, a vysvětlil ti proč by chtěli už vyvolávat? Uvidíš že na to určitě nedojde a porodíš každým dnem......

Zoulinko, já už se návštěvám a častějším kontaktům s lidma radši už vyhýbám, taky nejsem zrovna nejlepší společník, zvlášť když první věta je obvykle - Už se ti to blíží, coooo? :)))

Tak co ta Zuzika ?????



Berka (Evka 04 + Filip 06) 8743

mončo

31.8.2006 12:11:51
já myslela, že to s tou plodovkou musí být do 24hodin.... mně praskla 27 hod před porodem,ale v nemocnici si mě nechali i když jsem ještě kontrakce neměla...ale hlídali mě tam....
Berka (Evka 04 + Filip 06) 8743

Romco

31.8.2006 12:03:17
my monitor dechu máme ještě po Evce, narodila se teda v termínu,ale když jí byly dva měsíce,tak jsme měli ošklivý pád, vše nakonec bylo v pořádku,ale raději jsem ho koupila a od té doby jsem byla klidnější, předtím jsem i před pádem na ní furt koukala jestli dýchá a takhle jsem vždy jen otevřela oko, viděla, že monitor pěkně zeleně bliká a spala jsem v klidu dál (kdyby mi tam v noci někdo místo mimča dal kočku, tak to ani nepoznám :-) )
takže uvidíš,jaká budeš mamča, jestli tak nervozní jako já,tak si ho pořid, fakt jsem pak měla lepší spaní, třeba budeš v pohodě(to se fakt nedá dopředu říci). Já si ho objednala přes internet a do dvou dnů ho měla doma :-)
sarkita 5195

Re: Re: Re: Dobré ránko

31.8.2006 11:39:19
Ahoj holky!
Uz jsem napjata, kdy se nam ozve Zuzika.
Manka jde dnes s Danikem domu, ta se ma.
Lindo, nenech se tim vyvest z miry. urcite to pujde nejak opravit...My mame sice vsechno nove, ale zase nepovedene, budou nam vyndavat celou podlahu v kuchyni a predsini...a do porodu se to nestihlo a musi to byt pred zimou, tak se taky tesim.
Bambulko, asi od nas nemela utikat...
Holky pocasi je sice osklive, tak se musime kochat krasnou Eminkou a tesit se na ty nase drobecky!!!
Suchvi, ta cepicka ji moc slusi, to ty sama?
Monitor dechu jsem rozhodnuta koupit jen v pripade, ze nebude neco v poradku, mam pocit, ze bych z nej byla vic vystresovana, nez bez nej...
Jdu varit a budu zvedave nakukovat! mejte se!
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 11028  [Dalších 10998 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.