| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 128269  [Dalších 128239 >>]
Ocicko 32104

Re: Abych to tu úplně zahltila :-)

9.10.2008 6:03:30
ahoj holky - dobre ranko....

Elli a hani drzim palecky aby se to doma zlepsilo.....

no u nas je vecny rev, krik.... Sousedi uz se me ptali co se u nas deje - tak jsem se snazila vysvetlit ze jim nic nedelame, ze proste jsou tak hlucni!!!!! jejich hrani vzdy doprovazi nejaky krik!!!! proste jsou to deti!!!!!

Filip je desne zlobivej - ale kdyz se zvedne hlas zklidni ( coz Sandra ani nahodou)- ale jinak to jde....

sandra chodi do skolky ( jeste ze takove instituce existuji)- je tam hodna, spi, nebreci atd.....

no a ja se tesim na srazik az vas vsechny uvidim ~k~
Elli a Sabinka 19.8.05 28201

Re: Abych to tu úplně zahltila :-)

9.10.2008 0:47:45
Jak psaly holky, Jitro vyhovuje.
Jinak se mi ani nechce psát, prostě doma je to špatné a lepší už to nebude.

Jinak ve vesnici nám skončilo cvičení, tak jsem chtěla jet do sousední a SB do mě hučel, ať šetřím auto a jedu tím starým citroenem, který se nám zatím nepodařilo prodat. No a ten parkujeme proti garáži, z kopce dolů. A jak jsem otočila klíčkem a motor ještě neběžel, auto se rozjelo a bez motoru nebrzdilo a já si v té vteřine nevzpoměla na ruční brzdu, tak jsem se zastavila až o vrata garáže :-( Naštěstí jsou vrata jen lehce promáčklé, ale auto je bez blinkru, ale stejně ještě že jen tak. No stres, že jsem pak ani nemohla vycouvat do toho kopce, to mi to tedy za to fakt nestálo. No jo, člověk pořád sbírá řidičské zkušenosti..
dib (matěj 21.8.05) 34252

Re: Abych to tu úplně zahltila :-)

8.10.2008 23:11:48
hani, já ti taky odpovím na židli - matesek nemá jitro (nebo nevím na jakou konkrétní se ptáš) - ale rozhodně doporučuju!!!!! jak píše myšulka, vleze si do ní sám, vydrží mu ještě dlouho, má vhodnou oporu pro nohy, podsedák změkčující jsi schopná si ušít sama, výška je nastavitelná, dá se zasunout pod stůl (nezavazí)..... akorát připomínám lubajzčinu zásadní poznámku - je lepší židle s pruhnutou zádovou opěrkou...
myšulka 27970

Re: Abych to tu úplně zahltila :-)

8.10.2008 22:50:05
DAni, my máme podobnou židli, není to Jitro, byla to nějaká německá a levnější, ale co jsem porovnávala, vypadá stejně, záda jsou zakulacená. Malá i já jsme s ní opravdu psokojení. Sedí se v ní dobře, je stabilní, v Ikee jsme koupili pod prdelku polštářek na židli žabičku. Jindřiška si do židle vyleze i sleze sama, k výšce stolu se parádně dá nastavit. Takže od nás samá pozitiva.
krupice. 33843

Re: Abych to tu úplně zahltila :-)

8.10.2008 22:33:06
Elli, jestli jsi tady, jak se Sabince líbí na té rostoucí židli? Musím se rozhodnout, jestli jí objednat. Ségra by koupila tu mojí, jinak koupí podobnou od někoho jiného.
krupice. 33843

Re: Abych to tu úplně zahltila :-)

8.10.2008 22:02:28
Ahoj,
ehm, moje dítě je snad taky hyperaktivní. Už jsem na to myslela, ale přesnou diagnózu si sama nesestavím~;). Taky u ničeho nevydrží dlouho, pořád vyžaduje pozornost, dožaduje se i násilím, boucháním, taháním a pod., pořád mluví, někdy mi fakt dá práci jí pořád dokola odpovídat. Ale možná je jenom nevychovaná. Nějak si připadám, že nic nezvládám.
Jinak díky za podporu. Dočítala jsem ráno na "školení" a než jsem stačila odeslat, skončila přestávka a všechno se mi smazalo. Formátovali jsme o 106, až se mi pálil mozek a na konci jsem všechno zapoměla. Snad se mi to do zítřka uleží. Ani nestačím doma trénovat, musela jsem vyřídit ještě další haldu věcí. Konečně jsem obvolala a vyřídila pokrývače na chalupu, taky jsem se musela pohádat s naším developerem, neboť mi vypočítali druhou splátku bytu opět blbě - tedy o 80 tisíc víc a musela jsem jim "vysvětlit", kde udělali chybu. Zítra jdu podepsat dodatek smlouvy, kde už to bude správně. Taky jsem nakoupila, uvařila, došla do banky vložit peníze, který mě před týdnem donutil Dan v panice vybrat a ještě chci stihnout žehlit a na vaření už kašlu. Včera jsem konečně odeslala na pár míst moje CV a chtěla jsem pokračovat, ale nějak se mi nedostává čas. Taky bych si měla zopáknout něco z kurzu, abych zítra nebyla za úplnýho debila...Dan je nemocnej, alespoň, že odvede Dandu do školky. Dneska ráno se vzbudila a brečela, že jdu pryč....pak prý nechtěla jít do školky. Tak nám to taky začíná. V pondělí brečela až ve školce, dneska začala brečet už doma.

Elli, je mi líto, že se to u vás taky s...e. Já se v tom plácám už delší dobu...
Perlička + cácorka 07/05 25608

Re: Abych to tu úplně zahltila :-)

8.10.2008 21:25:04
Dib je o tady :-) http://uk.youtube.com/watch?v=udzf2yO5cZI
Taková muzikální miniblbinka
Jsem se snažila marně dopátrat na netu, jak se to tu vkládá, no nic..
Myšulko já taky ještě věřím, že je třeba jen temperamentní, ale všude už je zapsaná jako divokáč... Já to svádím na otce :-)
myšulka 27970

Re: Abych to tu úplně zahltila :-)

8.10.2008 21:20:50
Perličko dík~;)Přiznám se, že mě ADHD taky napadla, malá je aktivní, ale zase není neřízená střela, pravda je, že u ničeho moc nevydrží /takže jsem uvažovala i o problému s koncentrací/
neustále vyžaduje moji přítomnost, do toho ty vzteky, neustále s sebou šije, nevydrží chvíli sedět a pořád mele a mele. Zatím jsem ADHD zavrhla, ale kdo ví.Pořád doufám, že je to součást vývoje.
dib (matěj 21.8.05) 34252

Re: Abych to tu úplně zahltila :-)

8.10.2008 21:19:24
perličko ahoj!!
jestli to máš na you tube, napiš adresu, my se rádi kouknem :-)
moc tě zdravím, peněžní nervy nezávidím, hyperaktivní verču taky :-)

jani - držím palce, ať vás žloutenka mine..
Perlička + cácorka 07/05 25608

Re: Abych to tu úplně zahltila :-)

8.10.2008 21:00:29
Ach jo, ještě jeden pokus:

[youtube=udzf2yO5cZI]
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 128269  [Dalších 128239 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.