| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
 Názory 110 z 128269  [Dalších 128259 >>]
Šárka, Anička 30.8.05 39525

..

12.10.2008 10:21:35
Sauny, ch jooo. Snad už máte všechny hnusy za sebou a maminka bude mít sílu odrazit se ode dna.
Dluhy jsou děsné :-( Jste ale úžasná rodina, že s nimi mamce pomůžete! Fakt! ~R^
Já nechápu, jaktože banky nechtějí souhlas i manžela... Dyk dluhy jsou společné... Hnus!
Držte se!!!
18.11Sauni13 24930

Re: ahoj

12.10.2008 7:55:25
Včera jsem psala několikrát -ale neodeslalo se to...

Holky,strašně moc díky!
Vera 33-moc jsi mi pomohla-už jsem si to dohledala na nettu-blbé je,že máma je tak mladá a pak to obnovení důchodu se má zvyšovat na hranici 58 let-,takže jí to vyjde úplně na knop(má 52-když jí od 52,5 do 53,5 dají vdovský důchod na ten rok,tak když do pěti let splní podmínku dosažení 55let nyní, od 2010 od 58 let= takže ona se tam vleze úplně ťip,ťop).


Pohřeb v pohodě,klidný,strašně moc lidí-tudíž kondolence nesmírně únavné,věnce z živých květin úžasně navázané,pohřebáci profíci...ANi si to tata nezasloužil Den před pohřbem máma zjistila že jí doma schází snubák a nějaké drobné zalté věci nenošené.Myslela jsem,že to už ju fakt porazí-no přežily jsme to už......Hazl jeden!!!!(pardon slabší nátury).A už dost o něm.Svoje máme ,,splněno",teď musíme nějak dát dohromady ty dluhy(snad aspoň jedna půjčka vypadá že odpadne)...a už bude dobře!

Maličkost na závěr-kdyby jste někdo potřeboval nepoužívaný zánovní psací stroj,písněte na mejl.

Ještě jednou díky moc za všechno!
Ocicko 32104

Re: ahoj

11.10.2008 6:51:07
hani me ceka skoleni ve stredu - prej celej den mam pocitat ~Rv~Rv o hlidani me nejde, ale presne jak ty jestli to vydrzim a jestli nebudu furt neklidna!!!!!!!!

s tim jidlem - nam sandra ji ve skolce dobre - ale doma.... Holky ja si kolikrat rikam ze ta socialka musi dorazit - ona desne zlobi ;((;(( uz si nevim vubec rady ;((;(( a popravde od narezani ustupujem to by bylo furt a stejne se nam vysmeje....... takze musim na ni jinak - coz me napada ze nebude chodit do skolky ( to by byl snad trest).....

a uzivejte vikendu - vypada to na posledni co bude hezky ( snad) - my jdeme na prazsky hrad - mala hrady a zamky miluje tak me to tu furt pripomina abych nezapomnela , a hned potom to vezmem na karluv most a staromak a pak uz dom :) a zitra jdu do ikei a pak rovnou vezu deti k moji mame do uterka - ja se tak tesiiiiim~j~~j~~k~

tak papa ~s~
ratunka 32460

pro želvika

10.10.2008 22:58:29
http://www.lekarna.cz/hbf-i-care-detske-mleko-s-bilym-ichthamolem-1-200ml/

totk, pardomn, že sem to nenašla dříve
míchám napůl s modrou indulonou, mažem dvakrát denně, když je ekzém.
Když není nemažem vůbec, teď už máme půl roku klid, skoro...



Maslím na sauny, jak jim asi je:-((
krupice. 33843

Re: ahoj

10.10.2008 22:52:36
Ahoj,
Sauny, držte se, hlavně maminka, ať to ve zdraví všechno překoná. Držím palce, ať vyřešíte finanční problémy a hlavně se dá do kupy psychicky.

Já jsem přežila 3 dny školení. Teda řeknu vám, že sedět několik hodin za stolem mi dělá docela problémy. Strašně mě bolí kolena, mívám ten samý problém třeba v letadle. Byla jsem tam ze všech nejmladší, ale pořád jsem se protahovala a narovnávala jak nějaká stará baba. Dan sice vodil Dandu do školky a chodil pro ni, ale jinak jsem fungovala na 100%, jelikož je nemocnej a fakt mu zrovna ty 3 dny bylo dost blbě. Dokonce jsem přemýšlela, že to školení zruším. Teď budu dohánět spánkový deficit.

A moje dítě není schopné samo normálně jíst. Pokaždé, když pro ni přijdeme do školky, sedí jako jediná u stolu a dopíjí čaj, dneska prý dokonce seděla ještě s jídlem. Loudá se a nejí, přitom si to nechce nechat odnést. To samé v bledě modrém je doma. Sotva jsem docílila, aby se jakž takž alespoň snažila oblékat sama a nevztekala se u toho a neházela s sebou na zem, tak zase řeším jídlo :(.
Vera33 10341

Re: ahoj

10.10.2008 21:09:37
Saunerko,
tvojí mamince by se měl dle mého vdovský důchod po určité době obnovit. Pokud se do pěti let splní určité podmínky-maminka bude mít sama důchodový věk, stane se plně invalidní, nebo bude pečovat o blízkou osobu, vdovský důchod se jí po 5ti letech obnoví. Z těch 3 podmínek stačí pouze jedna-u ní by asi připadalo v úvahu, že sama stane do 5ti let starobní důchodkyní.Ještě se na to zeptejte na sociálce.
Perlička + cácorka 07/05 25608

Re: ahoj

9.10.2008 11:27:28
Saunerko, holky už tady všechno napsaly, držím palušky celé Vaší rodině, ať je brzo lépe, poklona i chlapovi, i když je to brblal ,tak v krizi zabral a v jádru teda ví, co se má! Maminka bude potřebovat hlavně čas na zahojení ran, možná bych jí i zapojila do hlídání dětí ať nemá čas na přemýšlení o tom c o bude a hlavně bude mít pocit, že je pořád potřebná, což určitě. Je dobře, že má dceru,jako jsi ty :-)

Ratu, ber mě s nadsázkou,co se týče ADHD,ale Verča zatím splňuje všechny podmínky od dráždivého dítěte odmala, špatného spánku doteď a vůbec její živosti,neschopnosti posedět adpo. Ale čekám ještě do předškolního věku, definitivně to budu muset vyřešit před nástupem do školy. Jsou děti s hyperaktivitou ,které se zvrhnout až v poruchu chování a jsou děti s lehčí formou, co to zvládnou přežít i ve škole s rozumnou učitelkou. Zatím vidím, že se dovede i soustředit, pokud jí něco zaujme a tak si říkám, že to je dítě, které prostě potřebuje hodně podnětů, což doma vždycky nedávám. Však to znáte holky :-) Už si na mě vybrečela, že ji budu dávat do BAby dance kroužku,tak snad se tam aspoň trošku vylítá :-) Včera vztekla, po marné snaze naučit se vyslovovat jakési dlouhé slovo z nějaké pohádky, že už nebude nic říkat, že si počká a pak jí to naučí paní logopedka :-)
Želvik 52389

Re: ahoj

9.10.2008 11:23:57
Sauny upřímnou soustrast, je to mazec, pevné nervy pro vás pro všecky, bude líp,...~s~




Ratu prosím tě, Julča má taky ekzémy že? Jestli se nepletu, dávalas tu dávno odkaz na nějaké mazadlo z lékárny, co zabralo...už mám z toho nervy, jsme zas kropenatí až hrůza~Rv
Ocicko 32104

Re: ahoj

9.10.2008 11:01:49
saunerko to se nedivim ze se bojis o mamcu - a ani se nedivim ze te to vzalo s tatou ikdyz to mate vyreseny... Ikdyz rodice jsou jakykoliv a dite neni hyena tak je samo ze ho to vezme.....
Ocicko 32104

Re: ahoj

9.10.2008 11:01:45
saunerko to se nedivim ze se bojis o mamcu - a ani se nedivim ze te to vzalo s tatou ikdyz to mate vyreseny... Ikdyz rodice jsou jakykoliv a dite neni hyena tak je samo ze ho to vezme.....
 Názory 110 z 128269  [Dalších 128259 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.