| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Praha 2

  (?)
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 731  [Dalších 701 >>]
Jana
  • 
21.1.2012 18:52:47
Anežko 73,nechci obhajovat hrubé vyjadřování,ale chápu rozhořčení pisatelky.Pí Dvořáková během 2 let rozvrátila dobře fungující MŠ,donutila svým jednáním odejít sehraný pracovní kolektiv.A když se podařilo rodičům,aby byla odejíta,tak se dosadí na jinou fungující MŠ.Tam mají prostě obavy,aby nedopadli stejně.
Anezka73 49441
20.1.2012 17:45:01
Rozezlenášumavská, jednak nechápu, proč se navážíte do p. Pulce. On dělal co mohl. Snažil se. Vy akorát nadáváte na dosud celkem slušné diskuzi. A pokud máte informace a důkazy o řed. Dvořákové, máme tady Policii, na kterou se můžete obrátit. Jinak je to jen kydání hnoje.
Nemyslete si, že jste anonymní. Není těžké zjistit IP adresu vašeho příspěvku.

Važte svá slova, tady se bavíme slušně. Hnůj tohohle typu tady nehodlám číst.
rozezlenášumavská 124919
8.1.2012 21:52:59
Dobrý, chápeme, ale proč, když jste věděl, co je to za neschopnýho tvora a vyčůranou uslintanou přemilenou podržležku, tak proč!!! jste svým jednáním a svou mocí na úřadě DOVOLIL, aby jí dali jinou školku, jen proto, že opustí tu Vaší milovanou Viničnou. Vždyť celá Praha 2 si o ní povídá, co je to za 0, která nechce makat a chce jen sedět v ředitelně a velet. Vždyť je to její pověst už z Prahy 4, kde taktéž nemakala, jen měla kecy a když došlo na lámání chleba, tak dělala problémy. My už jsme se na ní také informovali na jejích předchozích působištích a víme s kým máme tu čest. Teplé místečko a jen abych nemusela moc dělat. Všude jen pláče nad svým osudem stíhaného chudáka a Ti, kteří jí na to naletí na to slyší. Vždyť jednáte za Prahu 2 ne? Ne jen za Viničnou ne? K nám přeci měla přijít nějaká učitelka z Kladské ne? Tak to alespoň jde šuškandou. I my ročiče nejsme úplně blbí.....~o~
Petr Pulec
  • 
8.1.2012 21:03:11
Zdravím všechny čtenáře, spokojené i nespokojené rodiče,
neumím okomentovat, ba ani vysvětlit nové působiště "naší" pani ředitelky, na jednu stranu jsem rád, že z Viničné byla odejita a zůstaly nám Alenka s Danielkou, ale na druhou stranu nechápu, stejně jako asi Vy všichni, její nové působiště.
Jen bych rád doplnil, že úřad není mým zaměstnavatelem, a školský odbor také ne, jsem pouze zvoleným zastupitelem, který má pracovat pro občany, kteří ho volili. To jsem se v "cause" Viničná snažil dělat a veškeré mé jednání bylo pro dobro padesáti capartů, kterým bylo v mých očích křivděno.
Před rokem a kousek jsem před občany Prahy 2 slíbil, že se budu chovat čestně a hájit jejich zájmy, což doposud činím a po celé volební období činit budu.
Zároveň chci touto cestou poděkovat všem, kteří stáli na mé straně, podpořili mě a věřili, že tak nekonám z osobních důvodů.
Petr Pulec
rozezlenášumavská 124919
6.1.2012 16:41:53
Dobrý den, tak to je teda SÍLA....
To je teda výborná PŘETVÁŘKA....
Ale tak trochu by mne zajímala jiná věc. Situaci znám, učitelky jí nemohly snést (chápu), tak odešly, protože s tím nic neuměly nebo nemohly udělat (chápu).Rodiče (někteří) nemohli snést to, co se pod tímto vedením děje s jejich dětmi a další učitelky jí nemohly snést (chápu) a tak se vydali společně cestou k odvolání... Dosáhli společně pod vedením jednoho rodiče (údajně p.Pulce) toho, že oděšla. Dobrý... Úřad jí za to, že odešla dal jinou školku. To, že přijde tahleta jsme věděli všichni už dávno před konkurzem (taky chápu - to se v této společnosti prostě děje, když má někdo pověst postelnice). Co ale nechápu je to, že p. Pulec pracuje na úřadě a je to prý velmi čestný člověk, že se i on k tomuto propůjčil?? ~a~
Kde jste p.Pulče? Proč jste dopustil, aby nám zamořila Šumavskou? ~n~
Má nějakou zkušební dobu? ~e~
Lenka a dva kluci 57001
5.1.2012 15:49:56
státní správa no v normální firmě by letěla ještě by se okno neotevřelo:-))), takže taktéž se nedívím a je mi smutno z celého uřadu na Praze 2 a hlavně toho školského .
Anezka73 49441
5.1.2012 12:57:54
Hmmm, koukám, že v naší Mč vládnou opravdoví "koumáci"~Rv

To chtějí likvidovat další školku? To je drsný. Místo trestu jiné působiště ~a~
Ale co se vlastně divím, když je tohle v naší zemi normální.
Škoda, že není uzákoněná odpovědnost úředníků za škody, které napáchali ~a~

Spousta z nás roky dře, aby naše čtvrť k něčemu byla a jiní....

Třeba si rodiče v Šumavské zjednají pořádek dříve než my. Ze srdce jim to přeju.
kopr3210.ted 124066
5.1.2012 3:59:04
cha chááááá
dííííky
PŘEJEME HODNĚ SIL
Na nás už napáchala dost, tak ať jí má zas někdo jiný. Zapátrejte i v jejích dřívějších pracovištích a uslyšíte nebo přečtěte. Nám to stačilo. Je toho dost na ~n~ i na :-©
činda 117281
4.1.2012 20:05:04
No a bude hůř, toto je teprve začátek všeho . Počkejte až začnou chodit anonymy !!!! Působení paní řiditelky Dvořákové na mš Viničná způsobilo ne jen odchody zaměstnanců - pedagogických i nepedagogických , ale i rivalitu a fyzické napadání mezi rodiči, odhlašování dětí z mš.
Jediná důležitá informace pro vás zaměstnance i rodiče ze Šumavské je - nečekejte pomoc od úřadu ani odboru školství , máme to vyzkoušené.
Jinak průběh pobytu a dění v mš Viničná si můžete pročíst zde na těchto stránkách tak cca od 341.Papa přítelkyně z domu smutku
Lenka a dva kluci 57001
4.1.2012 20:04:19
....................a to je teprve začátek~6~
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 731  [Dalších 701 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.