| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Praha 2

  (?)
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 731  [Dalších 711 >>]
JaninaK 6387
19.3.2012 9:19:51
Ahoj Pražské maminky,
omlouvám se, že se Vám vloupávám do diskuse, ale už nevím, kam se obrátit. Jsme s malým pozvaní na vyšetření v celkové narkóze do kliniky na Karlově, máme to s přespáním. Už jsem zjistila, že parkovat by tam na dva dny byl asi problém, tak hledám cestu MHD. Problém je, že malému je 5 a má nechodící sádru. Zjistili jsme, že na golfkách by to šlo, ale dostanu se s kočárem z metra Karlovo náměstí nebo I. P. Pavlova? Golfáč s ním si fakt netroufnu vlekat po eskalátoru...
Díky předem za rady!
ko_lo 62417
20.2.2012 15:34:54
Dobrý den, moje kamarádka (neznalá vymožeností rodiny.cz a vstřícností přispívatelek ) by potřebovala znát názory na mš Koperníkova na Praze 2. Budova je krásná, zahrada na Prahu naprosto unikátní, ale co např.učitelky? Co režim? Co atmosféra, akce, vstřícnost... ~d~
Nějaký plán lze nalézt, spíš nám jde o osobní zkušenosti... děkujeme mnohokráte a přejeme krásný den a spokojené děti ve všech školkách. ~;)

~3~
činda 117281
24.1.2012 0:14:04
~3~Neviděla jsem jí na vlastní oči,ale 2 muži ,alkohol,Kateřina a pes to byli hojně - defakto denní návštěvníci řiditelny. Někteří dopolední ,druzí odpolední -Ti dva se totiž nesměli potkat , takže měli střídavé návštěvy .A Od řiditelny mi byly po 18 letech sebrány klíče abych tam nemohla kdykoliv vstoupit. A už vůbec nemluvím o tom hnoji a bordelu co tam po nich vždy zůstal. Ale to také věděli na úřadě , že se tam.......Takže to také není tajemství . Doslova jsem jim tam řekla ...že si řiditelka udělala z ředitelny hampejz čili bordel .. A také reakce žádná.
A myslím že není na škodu a že je to dobře aby se rodiče dozvěděli ,jaké lidi dokáže úřad dosazovat na vedoucí posty - kteří mají vychovávat jejich ratolesti a jít příkladem jak těm dětem , tak svým zaměstnancům . A tím si i pořádně rozmyslet zdali jim do té či oné školky dítě svěřit či ne. Řiditelka je základem dobré školky a když nefunguje tak nefunguje ani ta školka . Já jako matka - kdybych měla malé dítě a rozhodovala se do které školky ho dám ,tak to že se půjdu podívat by asi bylo o ničem.Sháněla bych se i po dalších informacích a právě když bych si přečetla tuto diskuzi ,tak bych si řekla ...aha , holka pozor tady je něco špatně tam je špatné vedení atdatd .a najdu jinou školku kde jsou reference na školku i řiditelku a učitelky v normě.
A ještě jenom maličkost , když jsem si ten článek přečetla znovu tak to zase nebylo tak sprosté , protože kdybych byla v jejich situaci asi bych našla dost velký výběr lepších hanlivějších a peprnějších názvů. A vůbec bych se nestyděla je použít. My byli moc slušní a nikam to nevedlo. Kdyby jsme to možná vzali za ten druhej konec - kdo ví ,taky to mohlo dopadnout jinak,ale to už je jiná pohádka ....dobrou , jdu spát Lenka~h~
Anezka73 49441
23.1.2012 17:31:32
Já tu bezmocnost plně chápu, zažila jsem ji. Ano, náš úřad je fikaný, udělal rubriku "Otázky a odpovědi" tak, že si mohou odpovědět jen na co se jim hodí. Také jsem tam asi 5x psala a volala.
Telefonické stížnosti jsou úplně k ničemu, ta zodpovědná paní na školském odboru odkýve všechno a neřeší :-(

Tipuju, že ten "zakopaný pes" bude v naší Mč.

Nicméně nevidím důvod sem psát kdo s kým souložil a podobné věci. Svědci na to nejsou, pravděpodobně, ne? To sem prostě nepatří.
Už jen z úcty k ostatním matkám, které se sem chodí informovat.
činda 117281
22.1.2012 23:08:34
Tou hrubostí se zastíňuje ta hrozná bezmocnost .Úřad jim opravdu nepomůže a psát dotazy na MČ je také trochu zbytečné. Psala jsem tam sama dotaz - neboli upozornění na to že dotaz na konkurz tam pod svým rodným jménem posílala p. řiditelka Dvořáková - ač už v té době jsme i my na Praze 4 věděli že bude umístěna na šumavskou ,tak jestli to vědí a jak se k tomu staví a dodnes jsem se odpovědi nedočkala. Prostě odpovídají pouze tomu komu chtějí . Já jsem jim po všech stížnostech a obtěžováních za odpověď nestála. Jo a je zajímavé ,že na naší školku byla také jediná v konkurzu ,že by i tady ??? To už by svědčilo o něčem jiném . Jo a policií jsem hrozila a Dvořáková měla tak ztaženo ,že mě z toho zradila - jak bych do toho zatáhla i rodiče a dalších plno lidí i zaměstnance školky - ne !!! bála se co se všechno na ní a na Kačenu provalí . Takže paní K............promiňte šumavské ,že působení ve školství a chování řiditelky Dvořákové jak na Praze 4 / na dvouch místech /, tak na Barandově tak na Praze 2 nazvali pravým jménem a neobcházely to slušnými názvy jako my. Šetřily jsme jí dlouho. Od úřadu a od ní je tento poslední krok pouze výsměch všem ,že jsme si stejně nepomohli a ona stejně vždy dostane či dosáhne toho co chce ..Nashledanou Lenka
Anezka73 49441
22.1.2012 18:12:39
Lenko, myslím, že p. Pulec na ní upozorňoval hodně dlouho a podařilo se dosáhnout jediného, že je pryč z Viničné. Trvalo to 2 roky a nebyl sám, kdo bojoval.
Řešit proč je teď v jiné mš může každý občan dotazem na Mč. Třeba byla jediná v konkurzu. Já nevím. V pořádku to není.
To už by měli řešit v Šumavské. Třeba za pomoci zastupitele. Možností je víc.

Ale nevidím důvod k hrubostem na zdejší diskuzi.
Lenka a dva kluci 57001
22.1.2012 14:29:30
Proto bych zrovinka do toho p.Pulce "zatahla" ne v ošklivém smyslu, ale ve smyslu toho, aby se pokusil na osobu paní Dvořákové upozornit, vždyt to, že už nesedí ve Viničné je super, ale není super, že ji mrsnknou jen tak na další ředitelsky post do ted normálně fungující školky. Vždyt p.~x~ Pulec určitě jako zastupitel Prahy 2 bude pro.

Lenka a dva kluci 57001
22.1.2012 14:22:07
p.Pulec byl zvolen občany Prahy 2 jako zastupitel, aby pracoval nebo zkusil něco dělat pro dobro nás tady na Praze 2 což tak chápu já, takže tady se stavím za "šumavsky ", oni se jako občani Prahy 2 ptají proč , když byla špatna osoba na Viničné /špatně to dopadlo/ a proč ta osoba, ktera má za sebou opravdu šílenou "karieru" je ted na jine školce , když se ukazalo, že praci neumí???? To si myslím, že mají pravo se ptat, já bych se tak taky zeptala. Pan Pulec má jisto jistě zasluhy na tom, že Viničná je tzv.osvobozena, ale na druhou stranu je to šílené, že se nedá nijak zasahnout , pokud na uřadě vidí, že je pani ředitelkou na jinem místě. Koukala jsem na zastup zastupitelů na Praze 2 jejich hodně a aniž bych někoho chtěla napadat to rozhodně ne jak je možné????, že tato osoba paní ředitelky je na takovém místě ?????? znovu . To fakt se neda něco dělat nebo poradit rodičům jak na to???? Prostě JEN pomoct???? Vždyť jak se tady píše zastupitele jsou voleni občany Prahy 2 ne?!





činda 117281
21.1.2012 21:34:50
Vážená Anežko. Pravdou je, že to rozezlená šumavská klidně mohla napsat trošičku jinak / ale já osobně se jim nedivím,že jsou vzteky bez sebe!!! // a nezatahovat do toho p. Pulce který pro naší školku opravdu udělal mnoho a já si ho za to velice vážím ,i vy jste se toho snažila udělat dost pro záchranu naší školky,// ale v celém textu je vystižená poze holá pravda a žádné bludy či výmysly či jedna paní povídala. O všem věděla i podstatná část osazenstva naší školky/ tím myslím ne jen zaměstnance ,ale i rodiče / a dokonce osobně jsem o všem co se odehrávalo ve školce informovala na úřadě p. Martínkovou i p.Folprechtovou i p.Pecha . Info o bývalých působištích jsou také přesné. Ještě bych mohla mnoho a mnoho dodat. Sama jsem také osobně psala bývalé p.řiditelce z mš šumavská jakého člověka jim tam chtějí dosadit. Ale vím že ona sama s tím nemohla nic dělat - jak mě sama osobně informovala a radostí u toho opravdu asi neskákala.Takže jak už jsem jednou psala - Mateřské škole Šumavská bych ráda popřála hodně pevných sil do budoucna a aby vydržela pohromadě co nejdéle a nenechaly se zničit jim nově zvolenou řiditelkou Janou Dvořákovou .
Lenka Najbertová - bývalá - 18 let školnice v MŠ VINIČNÁ .
Anezka73 49441
21.1.2012 20:22:08
Jano, já ji také chápu, ale vadí mi hrubé vyjadřování a ještě navíc věci typu JPP (jedna paní povídala), které sem nepatří. A osočení pana Pulce je také přehnané. I jeho působení jako zastupitele má své meze. Jasně to napsal. Takže proč je napadán, když on dělal co mohl?

Pro mne je ten přesun ředitelky Dvořákové také nepochopitelný a dle mého něco vypovídá o úrovni naší radnice, ale nebudu napadat někoho, kdo za to nemůže. Na webu naší Mč je rubrika "Otázky a odpovědi" a tam se může rozezlenášumavská ptát nač chce. Jen nebude anonymní a to chce trochu odvahy.

Tahle diskuze je tady pro maminky Prahy 2 a slouží především k informacím o školkách, školách, hřištích...a i diskutování zde má svá pravidla.
Ne ke kydání hnoje a pomluvy, které tady rozezlenášumavská předvedla :-(
Krom toho, že šíření pomluv je trestné a dotyčná žije v mylném domnění, že na ni nikdo nemůže.

Myslím, že většina z nás se dokáže bavit slušně, i když s námi cloumají emoce.
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 731  [Dalších 711 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.