| Stáňa * | 7932 |
|
|
16.11.2025 19:34:37
Bourko, MS mi zacala take v 10,5 letech. Do te doby jsem byla skoro nejvyssi ve tride, vyssi mez hodne kluku. Pak jsem vyrostla uz jen o par centimetru.
|
| monam | 158013 |
|
16.11.2025 18:14:46
maluna.cz má koukám i dívčí pro silnou ms
|
| monam | 158013 |
|
16.11.2025 18:11:03
aha, promiň. Já mám menses od 11 let, dostala jsem jen základní poučení tehdy, až na svýh dcerách vidím, jak moc je každý jiný. A to mám normální děti které začaly menstruovat v normálnějším věku
no, pak asi jedině ty kalhotky.... školu má asi hlavně dopoledne, těch "pár hodin" to snad vydrží. Hledat nějaký co pojmou co nejvíce. S kalhotkama jako takovýma nemám žádnou zkušenost, ale určitě se to dá i gůglit. |
| Bouřka | 7675 |
|
|
16.11.2025 17:07:19
monam nezvládne, ten mentální věk je někde zcela jinde, vzhledem k těžce narušené komunikaci jí ani nedokážu říct, co má dělat, bude se to muset naučit pozorováním. Budu muset ve škole zjistit, jak to řeší u těžších postižení. Dost možná i holky zůstávají doma, není to neobvyklé.
|
| monam | 158013 |
|
16.11.2025 16:58:48
je to trochu brzy, ale už se s tím nedá nic dělat.
Prakticky - zvládne to, bude muset. Nejmenší kalhotky se dělají myslím vel 152, když projedeš net, určitě na tebe nějaké vypadnou. My máme jen plavky myslím od snugs a jsou myslím menší, než bych očekávala, takže klidně koukni, zda by jí xs kalhotky nebyly. výška - asi bude trochu menší než ty. Obecně se tvrdí, že pak holky ještě rostou 2-8 cm. Ale je to individuální. V nejhorším přesvědčit doktorku, aby udělali rtg zápěstí, z toho by nějaký odhad byl. |
| Bouřka | 7675 |
|
|
16.11.2025 16:41:05
Ženy pomoc, poněkud mě zaskočil život. Vypadá to, že 10,5 letá dcera začala menstruovat. Fakt jsem to nečekala, je to vyžle, co má 35kg/146 cm. Já mám zafixováno, že to chce alespoň 40kg. Zatím je to slaboučké, nestěžovala si před tím ani na bolest břicha ani prsou. Komu začala dcera takhle brzo a jak to bylo pak s růstem? Já začala až ve 13 a to už jsem měla pomalou plnou výšku (mívala jsem 164cm, jsem už menší). A jaký to mělo průběh? Normální nebo spíš jen hodně slabý? Co pravidelnost? Vůbec nevím, jak to budeme zvládat, sama to nedá. A jen doufám, že nebude mít komplikace po mně.
Případně menstruační kalhotky v malých velikostech. Můžete něco doporučit? Co množství? Levná sranda to není a snad teda ještě poroste, poslední rok to bylo o 2 velikosti. Já s nima žádnou zkušenost nemám, by mě to stálo majlant při mé síle. |
| Len | 108740 |
|
|
12.7.2025 11:56:04
Ja vyzkousela vse a kalhotky jsou me nejoblibenejsi. Na tampony a vlozky jsem behem let ziskala opravdu silnou alergii, obcas si muzu vzit OB tampon, ale ty nejsou v UK v prodeji, takze jen to, co si dovezu. Kalisek mi nejak nesedl, mozna ho jen neumim pouzit, ale vzdy jsem ho citila. Dcera pouziva kalhotky a vlozky. Ani jedna z nas teda nema nijak silnou menstruaci, to je pak problematictejsi.
|
| monam | 158013 |
|
12.7.2025 11:29:21
Loni 16 letá naprosto odmítala tampony byť zkusit, na můj nátlak zkusila, nesedly jí. Koupila jsem jí tedy i plavky, jednu se omočila a nechtěla do vody. Během roku ale tampony začala běžně používat, takže ufff.
Letos bude boj se 13 letou, tampony nutit nebudu, koupím dvoje plavky a budu doufat. |
| Federika | 14090 |
|
|
12.7.2025 10:57:42
Kachno,
mně ty kalhotky přijdou super. Spolu s tamponem, tedy ![]() Ale já mám trauma ze školních let. Na sobě ne příliš přiléhavé bavlněné kalhotky, na tom kláda se síťkou, bez lepítka, vstaneš z lavice a očekáváš potok. Oprávněně, často. Nepříjemný, stresující. Tady můžeš bejt v pohodě, je to nesrovnatelnej pocit ![]() |
| kachna_ | 144932 |
|
12.7.2025 10:17:37
Dcera jednoznačně upřednostňuje kombinaci kalhotky - tampony. Kalíšek jí děsí
. Já jsem kalhotky zkoušela, když jsem viděla, jak je s tím dcera spokojená a kalíšek teda považuju za mnohem lepší. |
Valašský mikulášský jarmekZlín
Radniční vánoční trhyČeské Budějovice
Adventní víkendČeský Krumlov
Valašská výstava betlémůZlín
Vánoční koncert Chorea BohemicaPraha 3 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.