| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 128269  [Dalších 128229 >>]
Perlička + cácorka 07/05 25608

Abych to tu úplně zahltila :-)

8.10.2008 20:44:42
No nevím jestli se to podaří,ale tohle videjko natočil brácha poslední srpnový den an foťák u nich doma, ani jsem o tom nevěděla a teĎ mi to poslal :-)

Perlička + cácorka 07/05 25608

Re: Pozdravení po strašně dlouhé době :)

8.10.2008 20:15:37
JInak Myšulko, jestli tě to trošku potěší (jako spřízněná duše :-) já už jsem se smířila s tím, že mám doma dítě s ADHD (hyperaktivita). Zatím podle mě bez poruchy pozornosti,ale uvidíme co to udělá až na ní v této oblasti budou kladené větší požadavky. Je to čím dál horší, nejde ani tak o to vztekání, to prostě ignoruju a odcházím a nebo doma odnáším do pokoje, kde si nemůže ublížit, stejně je v tomhle celkem "rozumná" a moc dlouho nevydrží. Ale je šílené se uhlídat,abych jí denně dala na zadek třeba jen 1x. To by jste museli vidět třeba náš oběd, je pro ni i problém u něj posedět - je to o nervy :-)a vymluvené hlasivky.
Perlička + cácorka 07/05 25608

Re: Pozdravení po strašně dlouhé době :)

8.10.2008 20:09:32
Dobrý večer,
i když jak tak čtu, pro všechny teda moc ne :-( Za to asi můžou ty výkyvy počasí, se to nějak ta nálada kazí. Poctivě vás dočítám,ale nějak nemám sílu přispívat.
Elli,co se děje?

Hani, teda nevyspání je na budku, já bych to viděla na domluvu s Danem (až se trochu pročistí domácí klima), třeba 3 noci by jsi chodila spát někam jinam (vůbec ne doma, nejlíp třeba k vašim) a mám tu zkušenost, že taťkové jak jsou trochu lenivější k dětem vstávat tak vydrží a nevstanou .-) tj. Danda se sice trochu vykřičí,ale nakonec se stejně přikryje sama, je to z její strany kdo z koho, zkouší jestli když zakřičí přiběhneš a bude to zkoušet čím dál víc, dokud ji nestopneš. Maminky nevydrží (a taky kdo by to vydržel,že?) Já když jsem odnaučovala verdino noční mléko, tak jsme bojovali 3 týdny,ale naštěstí Tomíno mě podpořil - naplánovala jsem si to na volno a porazili jsme. Ovšem blbé spaní má doteĎ, většinou mě nejmíň 2x za noc budí - při klidné noci a když spí s námi,tak je to hrůza (kope, převaluje se apod)Když tak klidně písni na mail adržím pěsti!!

Já jsem teĎ byla dva dny doma na paragrafu s Verčou,tak už tady lezu po stěně a ona taky, v úterý se jí z husté rýmy po vyspání rozjel zánět středního ucha (hlídala babi), tak jsem přijela z práce a jeli jsme na pohotovost, protže pořád plakala - naštěstí na píchání to nebylo, podychytili jsme to hned, dostali léčiva,ale hrozilo, že se to během dalších dvou dnů na píchání zvrhne, tak jsem musela být v pohotovosti doma. Tom má teĎ konečně novou práci jako ten balíkový kurýr, tak si to nemůže dovolit a hlavně vstává ráno v 4,15 :-(

JInak všem závdiím (v dobrém :-) výletování a tak, já teĎ púočítám každou korunku a ještě dlouho asi budem, snad ten strres teď trochu opadne, když už Tom pracuje. Taky se mi podařila super věc, zapoměal jsem nahlásit, že Verča už chodí celodenně do MŠ na sociálce a normálně jsem dostala tento měsíc rodičák, hned jsem si toho všimla, chtěla vrátit zpět,ale je to hrozná byrokracie. NO však Jana mě v na tento problém založeném tématu odchytla :-)

Nu což, dítě chrupe, jdu žehlit těch 5 praček co se mi tu kupí :-)
Želvik 52389

Re: Pozdravení po strašně dlouhé době :)

8.10.2008 9:24:03
Hoj holky, tak teda čučím co máte za náladičky, tak u nás je teda kupodivu klídek, teda celkem klídek~;), tak všecky povzbuzuju a přeju domácí pohodu ~s~

Byli jsme týden na dovču, Babiččino údolí, bylo super, sice jsme přijeli nemocní, ale to už je pryč, tak užíváme podzimu. Malovali jsme pokojík, ještě nemám všecko uklizeno, nějak to se dvěma prckama za zadkem nejde...no však to neuteče.

A jinak jsem se chtěla zeptat holek ostravaček, neznáte nějakého homeopata? Ne že bych těm kuličkám nějak moc věřila, ale za pokus to stojí...

Jdu sebrat prádlo...

Jo a Hani lituju, že ses nevyspala to musí být na bednu chudáku....mám tu nějaké čtení o spaní dětí, pošlu ti to mailem jestli chceš, je to slovensky, ale možná tam radu na to vaše spaní najdeš...už si přesně nevybavuju co tam o tom bylo...drž se holka~s~~;)
Jana (Lukáš 6/03,Martin 8/05) 33354

Re: Pozdravení po strašně dlouhé době :)

8.10.2008 8:16:30
Ahoj holky,
Lukas se vzbudil a byl v poho, tak supajdil do skolky a ja zdravim z prace...

... teda, tady se to sype. Hani, Elli - drzim palce, at uz je brzo lip

... Sarko, dik za uklidneni. Je fakt, ze jsme tam s panem moc nekomunikovali, pac se moc nezname... ale stejne si me uklidila.


Tak vsem hezky den, nakouknu vecer...
Šárka, Anička 30.8.05 39525

Re: Pozdravení po strašně dlouhé době :)

8.10.2008 7:55:28
Hani, jsem si všimla už před delší dobou, že jsi v nenáladě :-( Je mi to líto. Už tradičně mám v tomhle podobné názory jako Dib, se nebudu opakovat. A vřele souhasím s tím, abys na pár dní někam odjela. Možná by si Dan uvědomil pár věcí, dyby měl Danielku na starosti sám od rána do večera. Ch jo, držím pěsti, ať zapeklitou domácí situaci vyřešíte ke spokojenosti všech zúčastněných stran.
Myšulko, vzteky.... U nás pomáhá to samé, co u Ratu. Prostě si toho v rámci možností nevšímat a vydržet být nad věcí. A pokud možno odejít do jiné místnosti a nechat vzteklouna samotného. U nás je to už o kousek lepší, ale jednu dobu to bylo o nervy, nerváky byly 3-4x denně.
Elli, ježíšmarjá, i ty? Prostě rodince teď vládnou nějaké krize nebo co. Nebo se mi to jenom zdá, ty v pohodě tady nepřispívají,že ?
Jani, klid, virus žloutenky A se vylučuje stolicí,ne kapénkovou infekcí, byl by velký pech, kdyby se to na vás plivlo.
Jdu zase uklízet. poslední dobou jsem na údržbu domácnosti zcela prdla. Předtím jsem furt makala a furt tu byl binec. Tak máme binec, který už nevyžaduje další údržbu a je to :-) A já místo uklízení dělám jiné užitečné věci.
Tak zatíííím!
Soji/Báří19.8.05/Bastí18.11.07 37725

Re: Pozdravení po strašně dlouhé době :)

8.10.2008 0:32:56
Ahoj všem!
U nás Bastik pořád nemocníčkuje. Už jsem měli dvoje atb,teď má šílený kašel-už přes týden.

Elli, jsi ještě u pc?
Elli a Sabinka 19.8.05 28201

Re: Pozdravení po strašně dlouhé době :)

8.10.2008 0:26:36
Holky, já dočítám, ale nepíšu, nějak nemám co, je to špatné, snad horší než kdy před tím, jsem nešťastná a nevím, co bude dál..
myšulka 27970

Re: Pozdravení po strašně dlouhé době :)

7.10.2008 23:16:34
Teda se žloutenkou nezávidím, držím pěsti, ať to nic není.
DAni, nemáš to fakt jednoduchý, oni tihle rcci naprosto jasně cítí, když je někde problém, já to vidím u nás doma a dovedou toho krásně využít.
Dib, je mi jasný, že nejdůležitější je jednotný adůsledný přístup, potíž je, že manža to vidí trošku jinak, než já, pro něj je prioritní malou zklidnit teď, a nad tím, jaké to bude mít důsledky do budoucna moc nepřemýšlí a pak jsem za zlou matku já. Jen mě těší, že v tom nejsem sama, to není nijak škodolibé, jen jsem měla trošku strach, jestli to je ještě normální. Takže všem matkám přeju nezlobivé děti a těm se zlobivými pevné nervy:))
Jana (Lukáš 6/03,Martin 8/05) 33354

Re: Pozdravení po strašně dlouhé době :)

7.10.2008 21:59:42
Dib,
ty to umis tak krasne shrnout... je videt, ze si hodne hloubavy clovicek :-D
Hani, myslim, ze Dandy chovani je (alespon scasti) odrazem vasi situace doma :-(. Je fakt naprd, ze se s Danem neshodnete - i kdyz treba neresite problemy pred ni, tak deti jsou veeeelmi vnimave...

... a ja mam docela strach, pac mi volala tchyne. Byli jsme asi pred mesicem na jedne oslave. Tak 2-3 hodky se tam pohyboval oslavenkyne bracha (nastydlej a pod.), no a dnes jsem se dovedela, ze lezi v nemocnici se zloutenkou :-(((...
... a Lukas byl plavat, po plavcu byl hooodne nenalozenej, hm - tak jsem jej doma zmerila 38,3 :-( doufam, ze se z toho vyspi, ze je to jenom unava, no budeme resit rano...

... a jobovek dost...


[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 128269  [Dalších 128229 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.