| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červenec 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 2596  [Dalších 2566 >>]
rebel_ 9637
29.3.2009 9:04:43
Ahojte ~;)

Nám teda ta aktovka jako dárek k narozeninám bodne, neboť my už vážně nevíme co holkám kupovat, tak jako asi všude, překypujem hračkama ~;(( Esterka se těší, ví, že dostane věci do školy, ale neví jaké...naštěstí si u ní můžu dovolit překvápko, nevymýšlí, je vděčná za cokoli, co třeba zase o Ráchelce říct nemůžu..

Ivčo, konečně se letos vrháme na tu naši koupelnu. Máme domluveného obkládače na polovinu dubna, tak snad to klapne a bude vše v poho. Nedělá ti to obložení umakartu ani po čase problémy, že né? Holka uklidni mě, že to nejsou vyhozené peníze..už se na "novou" koupelnu těším.

Juri, říkala jsi, že až budem mít cestu do Kroměříže, mám dát vědět, tak hlásím, že v červnu jedéééém ~z~ Máme to i s noclehem, je to výlet z manžova klubu numismatiků, ale nic bližšího ještě nevím...jo a jedem bez dětí.

Ivča+Pat16.7.02 a Mat23.7.04 11646
25.3.2009 21:59:16
Tani, dik za pochvalu aktovky (batohu). Vsechno co je na obrazku je v cene.
Andy, ja uz tu aktovku vybrat musela. Nechtela jsem,aby mu ji koupil nekdo jiny z rodiny (pocitam, ze je vam vsem jasne, koho myslim, pokud ne, napisu v soukro mailu). Doma ji jeste nemame.Cekam do dalsi vyplaty. A k narozkam ji davat nebudeme. Proste ji dostane jako darek k nastupu do skoly. Ikdyz, to bych darek potrebovala spis ja :-)
Holky,ja si libovala, ze nejsme nemocni a ode dneska od rana ma Patricek asi chripku. Horecky,nastesti bez rymy,kasle a pod. Uf, snad to nebude na dlouho.
A jakou praci chces ted delat? Ja myslela, ze jsi s tou asistentkou spokojena?
rebel_ 9637
24.3.2009 22:03:17
Andri, u tebe koukám zas největší posun, co? ~t~
Pejsana ještě máte?
Psala jsi, že jdeš taky na DM ~R^~R^~R^ já jedu potřetí a manža počtvrté, tak též nemusím psát jak moc se už oba těšíme ~b~ My jsme si ty lístky nadělili pod stromeček ~s~ Zarezervovala jsem i nocleh na kolejích, tak nebudeme muset po koncertě tak divočit na vlak jako posledně po Metallice to byl maras :-©
A v srpnu jedem zas na Madonnu :-) taky s noclehem ~z~ spojíme to i s obhlídkou města a tááák..
Andy,KRyštof 7/02,Matyáš 10/04 3515
24.3.2009 15:50:22
tak heslo vidim, ze jsem mela spravne :-) ~z~
Andy,KRyštof 7/02,Matyáš 10/04 3515
24.3.2009 15:49:09
Premyslim, jestli radeji nezustanu tady, mne se ten Facebook nelibiiiii :-( A tasku, nejste nejaky peclivky, devcata? To my budeme kupovat az chvili pred narozeninkama.... tak asi si to neumite moc predstavit, matka samozivitelka, na pul uvazku, dve deti, velka domacnost, auto, ktery jezdi bohuzel na benzin, ne na vzduch.... ale sehnala jsem praci, a je super, uz muzu delat 8h, sice kluky moc neuvidim, ale jinak to nejde, nemuzu stale skemrat o penize u manzela...navic za chvili uz to manzel nebude, byli jsme u opatrovnickeho soudu, uz mame na papiru, ze deti jsou v me peci, ted jen sepsat rozvod. Ale pohoda, s Vitou komunikujeme lepe jak predtim.... a pritel me stve, vidim, ze je sice o 180stupnu jiny, nez manzel, ale je to z blata do louze ~t~ Pocatecni zamilovanost opadla, ruzove bryle uz na ocich nemam a asi nejsem moc tolerantni typ. Jestli by nebylo lepsi byt sama, mit klid s detickama a nerozcilovat se kvuli "panum tvorstva".
rebel_ 9637
24.3.2009 13:02:54
Ahojky ~x~

Ivčo, super a to bereš celou tu výbavu? ~R^
Taky jsem pak posléze zvažovala, že jsem mohla přibrat ještě nějakou kapsičku nebo peněženku..
Myslím, že zítra už to dojde ~z~

No jinak sranda s náma fakt ~t~
24.3.2009 8:42:18
ahoj,no super, ze by se to tady hyblo ? ~t~~t~~t~
Tani, ja chci taky ruzovou, u nas je vybrane toto :

vybirala jsem to spolecne s Patrickem. On je takovy trochu citlivka, tak jsem chtela,aby si vybral neco, z ceho bude mit radost a hlavne, co bude nosit
rebel_ 9637
23.3.2009 20:53:03
Kuk holky, už jsem tady ~b~...jsem normálně úplně vypadla z toho, jak se tady píše, jsem zmatkovala jak dát příspěvek ~t~

Jak se máte, co děti?
U nás podobně jako u Andy z nemoci do nemoci ~;(( ale jak se oteplí, snad už bude dobře, musííí ~R^

Máte už pro děti do školy baťůžky?
Já dnes objednala u Topgalu batoh i pouzdro, nejprve jsem si to omrkla v obchodě a pak objednala na netu, vyšlo to cenově daleko levněji..Tak snad bude vše OK a budem spokojeni, schovávám to na narozeniny..

Vybrala jsem toto:

8.3.2009 14:13:03
holky, tak super. Jsme prihlasene vsechny :-)
Juri, tak to je Misa vazne sikulka. Jsem zvedava, jak to bude mit v te skole. Pokud se jim takhle venuji, je to vazne super. U nas v Roudnici vubec nic takoveho neni. Vsude jen klasika a klasika.
Jedina zmena, ze zitra chci dat poprve Patika do krouzku na rozvijeni fantazie. Sice ji ma nekdy az az,ale tady je povedou,no uvidime. Je to zkusebne do leta, treba se mu to zalibi.
Zitra uz jdou kluci do skolky. Po tydnu na horacha tydnu prazdnin se na to tesime asi vsichni ~t~
Jurina, 2 děti (07/02, 04/04) 7165
6.3.2009 22:50:37
Míša je neuvěřitelná studnice nápadů. Je dost pohotový, umí hodně rychle a logicky reagovat na to, co někdo řekne, a taky docela vtipný. Dnes si hodně dlouho vyhrál s figurínou dítěte v C&A - povídal si s ním - "...chlapečku, proč tam tak stojíš a neodpovídáš...?" a když viděl zájem lidí okolo sebe, tak přidával fórky :-). Škoda, že pak přidává i hlasitost a když se rozdivočí, je lepší zmizet (snažil se "chlapečkovi" potřást rukou ~:-D).
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 2596  [Dalších 2566 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.