| Rodinová | 140078 |
|
|
15.9.2025 15:05:51
Mne teda vadej hlavne sousedi, co nejezdej vubec nikam, ale v nedeli vytahnou cirkularku
![]() Kdyz teda nahodou chci byt na zahrade a nejsem na kole nebo na lyzich nebo nahodou na kousku Stezky Ceskem ![]() |
| Monika | 123907 |
|
15.9.2025 13:08:08
To teda koukám na tu diskusi tady. V životě by mě nenapadlo, že někomu může něco takového jako projekt Stezka Českem tak moc vadit??? Mně to přijde jako zcela nekonfliktní záležitost, pokud to někoho nezajímá, nemusí si všímat?
Mně se to moc líbí a ráda bych po kouskách chodila, ale 1) momentálně není dost času a 2) vůbec se mi nechce spát pod širákem nebo ve stanu. Takže uvidíme, jestli se se na něco vyhecuju, resp. vyhecujeme nejspíš s manželem. Jinak tedy se věnujeme turistice celou dobu, co jsme spolu, Stezka by byla jen takový způsob motivace k tomu, "kam jít". Myslím, že když někoho turistka nebaví, ten projekt na tom nic nezmění. Pokud jde o odpadky v přírodě, tak ty bohužel občas také vidím a to i zcela mimo jakékoliv "stezky" (ono je těch značených "poutních cest" po ČR mnohem víc). To, že někdo vyhodí v lese pet láhev (která prázdná nic neváží, tj. kdo nesl plnou, snad dokáže unést i prázdnou) nebo jiné plasty, je pro mě zcela nepochopitelná věc. |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
15.9.2025 12:51:48
Muumi, vidíš, a takhle na sebe vzájemně všichni koukáme a myslíme si nepěkné věci, zatímco víme úplné houby o svých motivacích a zvycích a souvislostech...
![]() Trvala bych na univerzální odsouzeníhodnosti nepořádku, hluku a ohrožování zdraví, to by možná stačilo ![]() |
| Muumi | 41406 |
|
15.9.2025 12:38:40
To budu asi já:) Já si dres beru i s dětma na zmrzlinu, jsem tak zvyklá... A nášlapy holt taky nesundám, když jedu jen kolem baráku. Někdy mě to teda štve, je to chystání jak na Giro.
|
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
15.9.2025 12:32:01
Koníčku, poněkud to nafukuješ, ony holt rušivé a negativní jevy jsou nápadné na rozdíl od většiny, která je v normě.
Ale souhlasím, že "zpovykanost a kreténství, egoismus a bezohlednost" existují a jsou otravné, když na ně člověk narazí. A že mají své zástupce i v turistice. |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
15.9.2025 12:26:31
Muumi, nojo, a pak jsou na druhém konci spektra cyklisté v dresu, vybavení jako kosmonauti, kteří jedou deset kilometrů za město k výletní hospodě
![]() |
| Koníček mořský | 156666 |
|
|
15.9.2025 12:21:14
Já tomu teda neříkám pokrok, ale rozežranost v duchu "protože chci". Sere mě, že o víkendu nemůžu mít na zahradě klid, protože řve jedna motorka za druhou. Vaději mi třeba i crosscy a čtyřkolky na kterých dementi jezdí po lesích a plaší zvěř v jejich domově. Vaději mi lidi se psama, protože 90% jsou jich kreténi, kteří svého psa nezvládaj a neovládaj. A ti frustrovaní psi celý dny řvou nebo se vrhaji na lidi s vychovanýma psama. Vadí mi čím dál víc debilů v autech. Vadí mi davy pseudovodáků na řekách, kteří se tam jedou hlavně pobavit, rozuměj ožrat. Vadí mi kreténi na koloběžkách jezdící po chodnících.
Tohle není žádný pokrok. Tohle je zpovykanost a kreténství, egoismus a bezohlednost. A bohužel i ve Stezce Českem vidím velký potenciál. Asi jako při covidu, když se všichni bezmozci vrhli do přírody. Že jsem negativní a zapšklá. No možná jo, ale určitě v tom nejsem sama. Protože objektivně se o všech těchto negativních jevech a dopadech mluví a řeší. Např.zrušení sdílených elektrokoloběžek ve městech, což se zprvu jistě také jevilo jako báječný nápad. |
| Muumi | 41406 |
|
15.9.2025 12:20:16
My jsme jednou v mlze kdesi u Plešného jezera navigovali dvě paní, které na elektrokolech zabloudily v rámci nějakého teambuildingu. Blbě oblečený, mobil vybitý, nacházely se někde zcela jinde, než si myslely. A samozřejmě bez helem, jak jinak. Tam už mi to opravdu přijde poněkud o zdraví, ne-li život.
|
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
15.9.2025 12:07:10
Inko, to je další úskalí, elektrokolo naláká i lidi, kteří jinak nesportují, nejsou zvyklí s kolem manévrovat a neuřídí to. Podobně jako nezkušení řidiči neuřídí motorku nebo silné auto.
|
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
|
|
15.9.2025 12:02:42
Kamarádka, mladá, zdravá, nesportovní si na tom zlomila obě ruce najednou.
![]() |
Valašský mikulášský jarmekZlín
Radniční vánoční trhyČeské Budějovice
Adventní víkendČeský Krumlov
Valašská výstava betlémůZlín
Vánoční koncert Chorea BohemicaPraha 3 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.