| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Drbárna o čemkoliv

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 58782  [Dalších 58752 >>]
TaJ 81121
17.1.2025 16:26:58
Tenhle víkend mám volný, takže 3 dny volna:-). Dneska jsem si přispala a pak jsem byla s kamarádkou na pozdní snídani v Louvru a pak ještě v čajovně. Užily jsme si to moc. Zítra jede syn na celý den někam fotit s kamarádem, tak uvidíme, co se nám bude s manželem chtít podniknout. Konkrétní plány na víkend zatím nemáme. Možná Ikea, potřebovala bych tam pár věcí, tak uvidíme.
Fern 155759
17.1.2025 15:57:12
Jezis,to uz je zas patek?! Leti to v tom "domacim" modu...

Ja byla tento tyden taky u zubare-bral mi otisky na korunku,minuly tyden mi na to brousil zbytek zubu~k~
Senedra 14756
17.1.2025 15:43:46
Vzhledem k tomu, že část žáků od jela tenhle týden na lyžák, tak mi mělo odpadnout poměrně dost hodin... no, všechny jsem odsuplovala. Během tělocviku jsem poměrně prochladla, takže se o mě pokouší jakýsi moribundus. Přeberu prádlo, nacpu pračku a uložím se s hrnkem horkého čaje minimálně pod deku, spíš pod peřinu. Večer má zbytek rodiny nějaký program, takže asi zůstanu zalezlá, možná si zatopím v krbu. Zítra odjíždí jedno dítě na lyžák, druhé se má teoreticky učit na zkoušku. Budu tedy asi jen řešit jídlo ( případně pověřím MM, ať něco uvaří) a budu se snažit být v teple a klidu. Původně jsem uvažovala, že si zajdu do kina nebo do bazénu, ale ani nic zajímavého u nás nehrajou a bazén vypouštím určitě.
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
17.1.2025 13:08:19
Celý víkend máme vnuka, tak se těším. Budeme si jenom hrát, žádná práce.
Evelyn1968,2děti 6269
17.1.2025 13:00:29
Mám virózu a neschopenku, poprvé v tomhle školním roce, tak ležím a čtu si.
Beat 107867
17.1.2025 12:48:31
Ma být krásně, na horách i v nížině slunečno, pojedeme na chalupu. Těším se na lyže
Anthea 47738
17.1.2025 12:18:09
Já mám dneska opět HO.
Takže jedna pračka už se pere, další čeká.
Musím vyzvednout dva balíčky, jsou v nich už dárky pro muže k svátku a k narozeninám. Sotva skončily vánoce, už nám začíná maraton jarních svátků a narozenin v rodině.
Vpodvečer jdu na kafe s kamarádku, musíme si vypovědět, co bylo o svátcích.
Dcera jde taky někam s kamarádkou.
Zítra pojedu sama nakoupit, máme dost vyjedeno. Pak se pustím do oběda. Nejspíš Čína na sladkokyselo.
Odpoledne klasický úklid, pak mám rozečteného nového Stephena Kinga, co jsem dostala k vánocům.
V neděli dopoledne Toulavka, hobby pořady, mezitím dèlat bramboráky se zelím a uzeným.
Odpoledne chvilka relaxu, vpdvečer už po Novém roce mi začínají latinskoamerické tance, tentokrát v podobě delšího workshopu.

Jinak tenhle týden byly dvě nepříjemné věci, já šla na zubní implantát a pes včera k veterináři, protože má zánět v uchu.
Ropucha + 2 120300
16.1.2025 13:21:46
Girili, postupné přidávání figurek do Betléma, to je krásný zvyk, to se mi líbí, že ještě někdo dodržuje :-) ~R^
Ropucha + 2 120300
16.1.2025 13:20:26
Blanče, pes podlézající stromek je boží :-)
Souhlasím, že svítící stromek je útulnotvorný prvek, do pošmourných zimních dnů se hodí. Máme to s mužem rádi oba a ideálně necháváme stromek do Hromnic, ale letos jsem stromek zlikvidovala, protože začínal osychat a to nemám ráda. Unavený stromek vypadá smutně. Muž ho ale na dvoře nostalgicky obchází a stále mi tvrdí, že byl ještě v kondici.
Blanče 42184
15.1.2025 23:52:56
Sedmi já se nechala ukecat manželem a zrušili jsme stromek. Je pravda, že náš psí pitoma pod ním chodil "stezku odvahy" - se staženým ocasem obešel pomaličku jakoby v podřepu stromek, nechal se poškrábat jehličím na zádech, vylezl, radostně zavrtěl ocasem jakože UF, zvládl jsem to a za půl hodiny znova - dělá to každý rok a občas i pod jehličnany venku, naprosto nechápeme proč. Takže jehličí mělo tendenci víc padat, plus když je v obýváku stromek, nevleze se tam manželovi rotoped a on je děsná konzerva. Šlapat musí de facto denně, aby chodil, ale televizi, resp. monitor má ještě v minimálně dvou místnostech a noťas si může poponést kamkoli - tu hodinu co šlape kouká na detektivky. Takže stromek letěl oknem, já honím termíny, v chodbě je výhřez krámů ze skladu, který jsem po vánocích začala rozebírat a v obýváku místo útulna krabice s vánoční výzdobou, které patří do toho skladu a další nelad, ptž nestíhám. Zbytek bytu taky nic moc a to odpočinkové obývákové zákoutí mi chybí:-(.
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 58782  [Dalších 58752 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.